Metro: Last Light - bolyongás az alagutakban

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 11.
  • Videó
Link másolása
Egy csokor screenshottal és egy parás gameplay-felvétellel gazdagodtunk a napokon belül érkező Metro: Last Lightból. Bár már viszket a tenyerünk a játékért, a böjtölés perceit csillapíthatják az új látnivalók.

A játék hivatalos Facebook-oldalán három új képet fedeztünk fel, illetve az IGN jóvoltából egy majd' hétperces ijesztő felvétellel gazdagodtunk a Metro: Last Lightból.

A játékban nem csupán a rivális frakciók jelentenek veszélyt, hanem a mutánsok is, akik nem kérdeznek, hanem rögtön támadnak is. Megvan a varázsa annak, amikor lámpafénynél bolyongunk a titokzatos hörgésekkel teli járatokban.

Türelem, a Metro: Last Light a jövő hét pénteken jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Az is kiderült: annak ellenére, hogy az előrendelők ingyen juthatnak hozzá a Ranger módhoz, a sima vásárlóknak öt dollárt kell leszurkolniuk a hardcore mulatságért. Fair húzás?

10.
10.
Pasallusz
itt van előttem PS3-ra :) na jó akkor letesztelem :)
8.
8.
metercsiken
#6: Valószínű én is. : )
De csak megéri !? : )
7.
7.
2pacal
Kivi vagyok rá...Az elöző se volt rossz,de remélem ez jobb lesz...
6.
6.
alexcargooo
én össze fogom sz@rni magam xD
5.
5.
Vanorb
Lehet le kéne szednem az első részt :D
4.
4.
kivenoko
#2: Hát igen az első rész gépigénye mai napig homlokráncoló. :D
Nekem is nagyon tetszik. Az első részben is imádtam a kütyüimmel bíbelődni... áramgenerálás, gázmaszk szűrő csere-bere, légnyomású fegyverek pumpálgatása...etc :D
3.
3.
l4cyk4
Jelen generációs konzolokon is remekül néz ki a játék, kíváncsi leszek, hogy a PC-s verzió gépigénye mennyire lesz indokolt. Lehet, hogy a PC-sek next-gen grafikát kapnak? Vagy csak ez is optimalizálatlan lesz mint az első rész!?
2.
2.
Nebuloid
Oh, nagyon tetszik! Főleg a hangulata! Várom a teszteket! Remélem decens lesz konzolokon is, a PC-sek meg hátha az elődnél jobban optimalizált játékot kapnak majd! :)
1.
1.
Dkajari
Bár az előző résszel nem játszottam, de ez egy igazán jó játéknak ígérkezik! Remélem kellő szabadság lesz benne, az adja az ilyen játékok igazi értékét... (szerintem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...