Assassin's Creed IV: Black Flag - ilyen a kalózélet

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 15.
  • Videó
Link másolása
Gameplay trailerrel jelentkezett a Ubisoft, szem nem marad szárazon, kar nem marad libabőr nélkül. Az alany a kalózélet minden csínját-bínját bemutató Assassin's Creed IV: Black Flag. Hajózzunk ki!

A második gameplay trailerben a nyílt óceánra hajózunk ki, láthatunk némi tengeri csatát, mogorva kalózokat és persze az orgyilkosok sem maradhatnak ki. Edward Kenway hírneve fokozatosan növekszik, ahogyan a vagyona is, ám személyes küldetését is meg kell vívnia.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag november 1-jén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, PS4-re, Wii U-ra és nagy eséllyel a május 21-én lelepleződő konzolra is.

Köszönjük, Sanyeszpaloc$, dave280, barney07, adam6751, DON GONDOCS és eximmice!

17.
17.
Dugong
#4: Látják azt, csak túl nagy meló lenne ezen változtatni. A baj az, hogy én is látom :D
15.
15.
EBR2000
Jó kis vidi!
Elég sokan beküldték XD
7# Majd az E3 trailer fog ütni.... Azok mindig jók!
14.
14.
adam6751
9.
9.
markoci555
hopp a végén egy kéz :)
8.
8.
randall13
#6: Nem tökm1 melyiken játszod ki? Látványt tekintve nem lesz sok különbség.
6.
6.
metercsiken
Jó kedvcsináló!
Csak megint az a probléma( nekem ), hogy next-re is jön.
Nem lenne baj, de akkor ne adják ki a mostanira, mert így nehéz eldöntenem, hogy most vegyem meg, vagy várjak még lesz next-em( ami nem most lesz ),és akkor arra!
Az összes ilyen( mostani/next )címmel így vagyok sajnos! : (
De ez legyen a legnagyobb problémám! : )
4.
4.
randall13
Végre lesz egy normális karib tenger kalózai játék :D Egyébként az animációs motor még mindig ugyan olyan retek, mint eddig volt, nem igaz hogy ezt ők nem látják.
3.
3.
PrimYaz00
ez nem ide tartozik, de amúgy mi szerint döntik el, hogy melyik dlcről csinálnak hírt? mert pl az injustice god among us dlcjéről 2 is volt, de pl a gow ascensionról 1 se
2.
2.
eximmice
Azért itt-ott már jól megfigyelhetők a next-gen szépségei! Ilyen összerakott ubis trailert még megnézek,de majd később lesznek kiszivárgott gameplayek azokat már nem...legutóbb mire ténylegesen kivihettem a 3-at már szinte semmi újat nem mutatott mert mindent megnéztem,ezúttal nem követem el ezt a hibát :D
1.
1.
Dercsi
Úgy gondolom hogy ez így ahogy van rendben is van :) Remélem Edward lesz olyan jó arc mint Altair volt. Gondolkodom hogy újítok a pc-n , de megvárom a konkrét árakat és teljesítményt az új next-geneknél és ha jobban megéri, ez az első cím!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...