UPD: A NY Post, a CNN és a Fox az X360 ellen vall

  • Írta: Daks
  • 2005. november 18.
  • Hardver
Link másolása
Néhány napon belül már megvásárolható lesz a legújabb Microsoft szuperkonzol, ám a New York Post, a CNN és a FOX mégis türelelmre inti a felhasználókat.
Néhány napon belül már megvásárolható lesz a legújabb Microsoft szuperkonzol, ám a New York Post, a CNN és a FOX mégis türelelmre inti a felhasználókat.

A New York Post névre hallgató amerikai nap szerint felesleges dolog még beruházni a gépre. Óvaintésüket az alábbi dolgokkal magyarázzák:
  • Túl drága. Ha régebbi játékokkal való kompatibilitást szeretnénk, a merevlemezzel felszerelt gépet kell megvenni, amely már izmos 400 zöldhasúba fáj.
  • Kevés játék. A legtöbb debütáló konzol hibája, hogy kezdetben kevés játék készül rá. Az Xbox 360 sem különbözik ezekől.
  • Konzolháború. Mielőtt megrohamoznánk a boltokat, olvassunk utána a Playstation 3 és a Nintendo Revolution várható teljesítményének.
  • Rejtett kiadások. Ne felejtsük el, hogy a legjobb experienszhez HD képes TV-re van szükségünk. Ha ezt is megvettük, a havi törlesztőrészleten kívül még az Xbox Live előfizetésért is perkálnunk kell.
  • A régi konzolok kora még nem járt le. A PS2, a GameCube és az Xbox még mindig piacvezető, sorra jelennek meg rá a remek játékok.
A FOX News hasonlóan vélekedik a témában. Ők egyenesen felszólítják az olvasókat, hogy ne higgyünk az átverő reklámoknak és ne vásároljuk meg a konzolt.



"Don't believe the hype — and don't buy the Xbox 360." - FOX
"Good, but not great" - CNN


Bár én nem értek teljesen egyet a fenti magazinok újságíróival, be kell vallani, néhány dologban sajnos mégis igazuk van. Valóban kicsit drága a gép, valóban kevés játék lesz rá elérhető, ám ez csak a kezdet. Ne felejtsük el, hogy a Nextgen konzoloké a jövő és bizony ezek teljesítményét egyelőre az átlag asztali számítógépek még nem érik el.

UPDATE: A Joystiq teszterei figyeltek fel elsőként arra, miszerint rosszul működik a majdani Nintendo Revolution-ban is használatba kerülő szülői password rendszer, mely a "kizárólag felnőtteknek" készült játékokat egyéni jelszavakkal védi a gyerekektől. Az X360-as játékokkal nincs is gond, viszont a régi Xbox-os CD-kről hibásan olvassa le a digitális ESRB kódot a rendszer, így minden piros karikás játék gondtalanul futtatható a gépen. Hamarosan mi is megkapjuk a konzolt és egy hatalmas, mindenre kiterjedő cikk keretében ki is vesézzük majd a kicsikét! Stay with us! ;)
12.
12.
fojesz
Azért ez a xbox a kukában tényleg kemény, és túlzás is szerintem. Csatizom Cash bátyámhoz: hülye amcsik. :DDD



Jah és nekem is kell, de én nem leszek X360 teszter... :PPPP
11.
11.
zoenn
Nekem is kell sürgősen, aztán megyek én is x360 teszternek!
10.
10.
Ca$h
Nem tudom hogy nektek az a szaros 80e miert szamit draganak! Annak idelyen az XBox kezdo magyar ara 120e volt... Es az kb. 4 eve volt es csoppet tobbet ert mint most... Kienk draga ez a 80e???? Nem ertem oket. Foleg hogy ott az atlag kereset 2000 dollar! :/ Hulye amcsik!



Shifty: Lehet hogy nagyot fog dobbenni az arcod par honapon belul... ;)
9.
9.
Shifty
Csak nem a főszerk fogja megkapni?:DDD Tudom kihez kell majd menni tolni:DDDD
8.
8.
Ford Fairlane
Myko Alto: En az enyemet szeretnem latni a tukorben, amikor kicsomagolom a sajatomat (hint, hint). :)))
7.
7.
Myko Alto
Szeretném Shifty ecsém arcát megnézni, amikor kicsomagolom otthon a masinát... :D
6.
6.
Ford Fairlane
Ha megkapjuk. Amugy tenyleg fura, hogy neves amerikai lapok ennyire fikazzak a cuccot, talan bizony lefizette oket a NOA, vagy csak tulsagosan Nintendo fanboyok az ottani elemzok, ahogy Amerika nagy resze? Persze nem kell vakon hype-olni a gepet, de par nappal a debutalasa elott elore leirni sem kellene meg.
3.
3.
Daks
ez legyen a mi kis titkunk egyelore
2.
2.
Daks
xbox a szemetesben... :) szerintem sok hasonlo fenykepet kapunk az elkovetkezendo hetekben!
1.
1.
Shifty
Aha, és honnan kaptok egy X360-t?:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...