Need for Speed: Rivals - egy új kép

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 3.
  • Képek
Link másolása
Talán nincs olyan nagy hírértéke, a teljesség kedvéért mégis megemlítjük, hogy egy új screenshot érkezett a Need for Speed: Rivalsról. Pontosabban három, de a másik kettőt már láttuk korábban is.

Bizony, hosszú évek múltán visszatérnek a Ferrarik a Need for Speed-sorozatba. Utoljára a Shift első részében hajthattuk meg az olasz gépeket egy fizetős DLC formájában. Az alábbi képen az F12-t láthatjuk akció közben.

A Need for Speed: Rivals novemberben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

47.
47.
Wolverine
Jó lenne már kicsit többet tudni róla, de a ferrari mindenképp jó húzás sztem. Felesleges előre fikázni, főleg h idáig képek alapján semmi kivetnivaló nem lehet benne és még a logó is a régi időket idézi bennem. Akárki akármit mondd ez egy jó nfsnek igérkezik és annyi elbaltázott rész után végre felcsillan valami.
46.
46.
shatterhand
#45: Akkor velem lehet a gond, mert én azelött játszottam már. És ma már nem úgy állok a játékokhoz mintha egy elvakult fan lennék és szolgáljanak ki ezerrel vagy fröcskölök, hanem azt nézem élvezem vagy sem.
MW2012nek az volt a baja,hogy kur.aszerencsétlen névválasztással felhúztak egy rakás embert, plusz erősen átemeltek a BP-ből. Ezek után csoda,hogy mindenhol szarnak van beállítva? Én mindennek adok esélyt és számomra 10pontos NFS lett.
Legalább találtam magamnak élvezetes NFS-t. Meg ahogy elnézem a rivals is tetszeni fog, mert végre online is visszajön a rendőrös rész.

10/8as arányt kiegészíteném azzal,hogy a netes fórumoknak hála a véleméynek is erősen kilengenek. Régebben a játékosokra adtam, de ma már ott látok nagyobb elvakultságot. Vannak tesztelők közt is gyökerek (otherworldös demon souls teszt a csúcs), de ott legalább tudnak jó és rossz dolgokat is felsorolni. Nektek nem jön be a mostani NFS felhozatal, de nem tudom tudtok-e írni reálisan jó részt is írni belőle.
45.
45.
kharami
#44: Talán jogosan?:) Mivel nekünk tolják gamereknek az arcába nap mint nap a szemetet! Aki a 90 es években nőtt fel az sajnos tudja mi a szemét és mi nem!:/ És manapság a 10 ből 8 játék szemét!
44.
44.
shatterhand
Sztem egyetek egy Snickerst:) Hisztiztek állandóan.
43.
43.
KőbányaKispest
Semmi jót ne várjon senki, én vártam az új MW mint állat, ki álltam mellette, mondván fasza lesz, hát szerintem az elmúlt 5 év legszarabb NFS-e lett. Megfogadtam, kijön, és kipróbáljuk, többet nem ér. De azt is csak azért, h legyen véleményem a témával kapcsolatban:) xD
41.
41.
Oldskoolgamer
#37: Erre abszolút kharami felelt jól. Jó pár "esélyt" adtunk már neki. Az meg hogy letett valamit az asztalra az meg full a 90-es évek.. Olyanoktól kaptuk meg az első 5 részt, akik korábban a Test Drive I,II-őn dolgozták és a "Stuntson". Csak marha kiábrándító, hogy pl a Stunts 22 éves pixeles ms-dos játék, és fizikában hülyére veri a hot pursuit 3-at, az új most wantedet és hasonlókat mert hogy a criterionék se ültek autóban életükbe az is biztos> nem szimulátort kell fejleszti, egyszerűen az igazság, hogy az NFS valamikor etalon volt szinte annak ellenére, hogy akkoriban is voltak kiemelkedő hardcore simek pl 94-ben a Nascar Racing (Papyrus Interactive) 98-ban a GP Legends (szintén Papyrus Interactive). Más volt az egész cég filozófiája. De olyan arcade-sim középvonal játékok után mint az első 5 NFS, U1,U2,TDU,Driver San Francisco,GRiD (szigorúan az első),DiRT franchise, Blur, Flatout 1,2, és a konzolos "sim" címek egész egyszerűen az NFS egy "reklámjáték". Egy értelmesebb játékos legnagyobb jóérzéssel se tudja komolyan venni ilyen címek után.
40.
40.
kharami
#37: Ha ha neked tetszik akkor játsz vele! Én már ez előtt jópárszor megadtam az esélyt az "NFS" nek, de mindahányszor eljátszotta a kedves kriterion! Nem azért fikázzuk mert jól esik hanem azért mert sajnos ezek az NFS ek szarok és kész...! Ezen kár szépíteni és, hogy a játék többet tett le az asztalra, na pontosan ezért vannak az emberek úgy kiakadva ahogy!
39.
39.
aordog
38.
38.
shatterhand
tuningopt verda aztan megint hetkoznapi:-)
meg arba is majdnem ott van
37.
37.
aordog
A Project Cars név nem véletlenül került bele a monologomba, szändékosan írtam bele, tehät a kijelentés miszerint " ne keverjük ide" alaptalan, mert ez nem keverés!
Viszont amit Ti írtok az mär nem keverés, hanem kavaräs!
Amit Ti müveltek az nem mäs, mint egy olyan név lejäratäsa, ami többet tett le az asztalra, mint több jäték együttvéve!
A sorozat többször ment mellékvägänyra, mint egy utszéli örömläny, läsd: Undercover
A szerencsétlen lépések következtében a legjobb, ami az NFS- sel adodott, hogy a Criterion bekerült a képbe!
Most lehetne taglalni ennek az ellenkezöjét, de az eladäsok is ezt bizonyítjäk. A Magyar véleményre meg senki nem kiväncsi, föleg az alpäri, alaptalan, faji, anyagi, sexuälis és egyêbb témäban foglalt megjegyzésekre.
Az NFS utolso része jo volt! Lehetne jobb is, de a többi résztöl elörelépés.
Valakinek mäs a véleménye azt tolerälom, de írja le, hogy neki miért nem nyerte el az izlêsêt. Az nem kifogäs, hogy ez nem NFS, meg ez nem Most Wanted.
Szeretem? Nem igazän. Voltak jo részek? Igen.
Ezt a részt ismeritek? Nem, hiszen még nem jött ki!
Adjuk meg az esélyt? Jo lenne, mivel így csak magadat minösíted! Legaläbb egy gameplay videoig!
Köszönöm!!
36.
36.
Dreadlox
#34: a TDU akkora tartalommal rendelkezik ( a másikról sajnos nincs tudomásom, nincs konzolom) hogy nem csak a versenyekre van koncentrálva az egész, hanem vannak mellékküldetések, boltok lakások, és el lehet időzni benne, közbe meg száguldozni
35.
35.
Dreadlox
#33: tudod, a tuningolt autóknak azért volt sikere, mert nem olyan autókkal kellett menni (legalább is az elején) amibe a büdös életbe nem ülsz be, kivéve ha megynyered a lottót, hanem olyan autók is voltak benne, ami a hétköznapi életbe is megtalálható, nem csak gazdag arab olajmágnás valaga alatt. És a tuningolás azt a feelinget adta, hogy a hétköznapi autót varázsoljuk versenyautóvá, meg a legtöbb ember nem szereti a gyári kasznikat, legalább is én rühellem 1-2 autónál hogy megvannak az alapvonalak ami tiszta dinamikus és az ivek remekek a tetején, és az alja olyan mint egy kupac fos... ezért szereti az ember tuningolni az autó vizuális megjelenését, mert igy a sajátjának érezheti jobban.
34.
34.
Oldskoolgamer
#11: Jó hogy elkezdjük szidni... Majdnem 20 éves cím a Need For Speed.. Nem ezt érdemelné rohadtul. Minimum olyan TDU, Forza Horizon minőségű játékot kéne összerakniuk...Így volna ötösünk leginkább a lottón hogy úgyis hulladék lesz.
33.
33.
Oldskoolgamer
#32: Tudod számomra inkább az a szánalom hogy itt sokaknak egyfolytában "Underground 3-ért" sír a szája. Nekem tetszett az U1,U2 de csak ezt nyomták itt mindenkibe. Tuning, tuning és tuning, az hogy marha ízléstelen volt pár embernél. És ezt a valóságban is lökték a gusztustalanabbnál gusztustalanabb szélesítések tiri tarka festésekkel. Legalább valami ésszerű körítése lett volna valaminek hogy mit tudom én a corrado vr6-osát belegyömöszölik az 1-es golfba és akkor megy mint a barom. Vagy rajthoz állok a 205 t16-al.. Nem a puntoval alázom le a lambót...Ez meg hogy szuperautók meg páran csak azt ordítozzák a rivals trailere alatt hogy "Úristen nézd!! Ferrari!! Sose volt még Ferrari. Most először Ferrari!" csoki meg ezzel a "Ferrari névvel próbálják eladni".. Itt mindenki leszarja hogy ez az egész 1. úgyis katasztrófa lesz 2. am valamikor egy szebb korszakban hasonló autókról szólt az egész. Az első részben ott volt mellesleg az 512TR... Ez meg ha ferrari akkor = nincs tuning hadjuk már licensz kérdése.. Most wantedben is "tuningolhattál" egy Porsche Carerra GT-t vagy bármit.. Rárakhattad a vasalódeszkát nem? meg a teszkós lángyelvet...Amihez am hozzá nem nyúlnék többet ha volna rá pénzem.
32.
32.
Dreadlox
#29: már csak az is árulkodó jel hogy szuperautók vannak benne (ergo a fizikát felejtheted) és ez már elárulja hogy rohadtárkád lesz az egész, illetve a testreszabhatóság kimerül a színbe, ami valljuk be édeskevés a mai játékokba, és nemtudom mostanság volt-e benne valami challenge vagy achievmentféleség de egy ilyen motivációs részleg is elkéne
31.
31.
Dreadlox
#27: attól még annyi kreativitásuk lehetett volna hogy új nevet adnak neki, dehát marketing, UA. névvel eladni egy negyed olyan jó játékot, azért pofátlanság, elismerem nem játszhatatlan, de megszégyeníti az elődöket
30.
30.
kharami
#20: yeppp + underground és a régi jó öreg nfs ek!;)
29.
29.
kharami
#23: Nem kell ahhoz tolni, hogy tudd szar, egy vérbeli gamer megnéz egy videót, de ha ez nem elég leszedi core ról, mivel demókat nem nyomatnak, és máris levágja mekkora gagyi szar lett az nfs! A Project Carst ne keverjük ide, ott nem ugrálunk hülye nitrókkal, meg idétlen power upokkal mint valami hülye gyerek!
28.
28.
Richi12
#27: bocs a "SPÉÉD"-ért
27.
27.
Richi12
nemértem én se mért húzzák le a mostwantedet
persze, nem NFS...
persze, ki lehetett volna adni más néven...
de ettól függetlenül mikor volt utoljára olyan jó egy NFS mint az új most wanted
mindenki azt mondja h a régi most wanted óta nemvolt jó nfs én erre azt mondom h az sem volt már olyan jó mint az elődei
és hiába szidják a criteriont szerintem nagyon is jó játékot csinált csak abból a névből h NEED FOR SPÉÉD már nemtudott újat kihozni mint ahogy az elötte levő játékok készítői
26.
26.
Dreadlox
#25: ez csak a több éves előzményekből származik, de én is remélem hogy végre egy olyat kapunk ami már más lesz
25.
25.
Rayzax
#15: nem vitatkozok, hogy az új most wanted közel nem volt a régi NFS feelinghez, de mindenki, kb minden player és kritikus lehúzta, de én remélem h tanultak belőle, ki tudja, még tényleg semmit nem láttunk a játékból, de már mindenki negatív!
24.
24.
shatterhand
aordog:+1
23.
23.
aordog
Jött a Grid, de megy az oltogatäs...
Jön ez, megy a lehúzäs!
Jön majd a Project Cars...ott mi värhato töletek?
Nem az a baj, hogy jön ide a vélemény, de ha én ezekre a hiteltelen íräsokra alapoznék, akkor egy jätêkom sem lenne.
Semmi nem jo, de ha törölnek egy kiadot, vagy egy studiot, akkor + 300 kommenten keresztül megy a sajnälat. A viläg ès a rendszer nem tökéletes. Ên sem vagyok az, de szerintem Ti sem.
Kerüld el, jätsz mässal, de ennek a fölösleges szäjkaraténak semmi êrtelme.
Föleg nem így, hogy közbe meg alig värod!
A Criterion ota te nem nyomod, de azért tudod, hogy a jäték gyenge, mint ärkäd jäték? Valami nem kerek.............
22.
22.
avus
#21: "olyan fizikaval játék menettel kéne megáldani egy nyilt városos megoldást."

Már van olyan Forza Horizonnak hívják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...