E3 2013: Battlefield 4 - bemutatkozott a multi

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 10.
  • Videó
Link másolása
Az EA nem árult zsákbamacskát: az E3-as sajtókonferenciáján bemutatta a Battlefield 4 multiplayerét, melyben visszatér a sokat emlegetett Commander mód és next-gen konzolokon is 64 fős mókát élvezhetünk.

Az új Battlelog segítségével bárhol, bárhonnan elérhetjük a Commander módot, ahol felülnézetből látjuk a pályát, s onnan oszthatjuk a parancsokat a csapatunknak. Okostelefon, tablet - egyre megy. A sanghaji pályát csodálhatjuk meg, ahol a srácok a színpadon öten nyomultak, a többi 59 játékost az M.I. irányította. Ádáz küzdelem folyt, masszív rombolhatósággal és hatalmas városi helyszínnel. Vesd bele magad:

31.
31.
Giggsy
Nagy kár, hogy az igazi multi csatákban efféle szervezettségnek még a nyomával sem találkozni (már leszámítva azt, mikor két összeszokott klán méri össze az erejét) Amúgy látszólag semmivel sem szebb, mint a BF3. Már az is volt ilyen szép, így egyelőre azt mondom, hogy a multi miatt (főleg egy afféle koca multisnak mint én a magam 100 órájával) nem éri meg beruházni a BF4-re. A sztori mód persze még lehet zseniális, meglátjuk (bár erősen kételkedem benne) Az a gáz, hogy már évek óta nem találkoztam olyan single kampánnyal FPS-ben, ami igazán le tudott volna kötni, így ezen a téren nagyon pesszimista vagyok.
30.
30.
Vurgi
A CoD eláshatja magát. :)
29.
29.
Rakottkrumpli
#25: kár, hogy semmi ilyesmit nem mondtam :D és annál a hírnél sem erről volt szó... Ott mindenki azt mondta, hogy az lesz a végleges, amit ott a képeken lehetett látni és, hogy sokkal rondább a háromnál (azok a képek azok is voltak mondjuk) és hogy mennyire hülye, aki azt hiszi, hogy máshogy van, mint ahogy ők mondják... mert a fele játékfejlesztő volt... csak nem értem, hogy hová fér el magyarországon ez a sok játékfejlesztő :D
Amúgy egyetértek, ez nem csak grafikában, hanem mindenben bf3, Ennél még a cod is több pluszt ad az új részekben...
28.
28.
Dark_Temptation
#27: hát akkor veled van a gond, mert én sem vettem meg a premiumot, csak a back 2 karkandot és annyi szerver van mint a dög.
27.
27.
Yonny
az odáig oké hogy 64en lehet játszani, HA! megvetted az összes DLC-t Premiumot is csatoltál hozzá + Gold tagságot + Elite vagy akkor talán találsz szervereket...

értem én hogy bevétel meg kiadó meg profit de engem nagyon szíven ütött hogy 10kért megvettem a BF3mat majd 5hónappal rá megint megkellet VOLNA hogy vegyem mert nem volt szerver az 1 szem DLC-mmel
26.
26.
MT79
elég jol néz ki de szinte majdnem ugyanaz mint a bf3
25.
25.
TBO0
#21: Csak okosan, ha rossz kedvükben találnak meg a fanboyok kapod majd a savat. :D Minden tiszteletem amúgy, reméltem, hogy páran azért észreveszik a marketinget és az elnagyolt dolgokat a videó mögött. Semmivel nem lesz másabb mint az elődje, sajnos már az is visszalépés volt az eredeti szériához képest.

#24: Bocsáss meg, de ez teljesen úgy néz ki, mint a három. :D Mellesleg egy játék mellett ne az legyen már a legnagyobb érv, hogy 'húdefaszabazdmeg, csillog villog', ez legyen inkább az utolsó szempont.
Üdv.
24.
24.
Rakottkrumpli
sejtettem, hogy egy gyökér sem lesz itt azok közül, akik az alpha képeknél okoskodtak, hogy az tök úgy fog kinézni és mekkora szar lesz a grafika... ilyenkor lapítanak :D
23.
23.
Pharaoh
22#: Én is csak a színvonal-beli különbség érzékeletetése szempontjából említettem egy lapon őket!
22.
22.
kamgecam
#21: Nem hasonlítanám össze a kettőt!
Mindkettő a maga kategóriájában király!
21.
21.
Pharaoh
19#: Ez egy multis pálya! Most mutatták be! Én már meg is tanultam! Egyébként az épületbe kötelező bemenni, hogy eredményes legyél! Az viszont, hogy összedől, script! Én játszottam pár multis címmel (Quake 3-Wars, Unreal Tournament 3-2003., F.E.A.R.-F.E.A.R. 2., CoD 2-5., Crysis 2., CS-1.6-Source) és több száz single kampányt toltam végig, tehát van egy kis tapasztalatom azon a területen, hogy egy-egy feature, hogyan befolyásolja a játékmenetet és játékélményt! Ma már nem multizok, de azt látom ezekből a bemutatókból, hogy nincs itt semmi atom nagy durranás többjátékos fronton évek óta és most sem lesz, bármekkora a hype ismét mindkét ismert oldalon, itt a minnél több képkocka per másodper, minnél több játékos per "meccs" meg felhő és egyéb szolgáltatásbeli újjításokon, javításokon kívül érdemleges szintlépés nem történik, scriptelt jelenetek beépítésével és újrafeltalált vagy mondhatnák, egymástól összelopkodott dolgokkal! Singleben is pangás van, nagyon ritka a kreatív franchise-ok születése, ott a történettel és minnél intenzívebb és/vagy realisztikusabb élményre helyezett hangsúllyal tudnak nagyod dobni a sikerességi mutatókon! Egyébként a Tom Clancy's The Division bemutató után (azt hittem a Watch Dogs-nál nem lesz feljebb,... tévedtem) a szokásos BF-CoD (én mindkettőt be fogom szerezni) szájkarate szépen a háttérben folytatódhat, merthogy a kanyarban sincsenek, az imént általam említett két címhez képest! ;D Peace!
20.
20.
HerodPK
#12: El sem hiszem hogy másnak is feltűnt , hogy idegesítően semmitmondó. de mindenhez muszáj írni valamit.. persze egy önálló gondolata nincs hogy hozzászóljon :)) amúgy pedig BF4 elporladtam , persze tudom meg volt rendezve de akkor is. sure hogy atom nagy lövöldében soha egyik ember sem halt meg :DD De a commander mod tetszetős., 5 fos squadok , szóval várom.
19.
19.
simon 555
#16: Na de honnan tudják, hogy ott le lehet dönteni?:)
Jó, oké. Idővel biztos megtanulod, hogy hol tudnak ledönteni, de ennyi erővel épületbe se menj be mert azt meg rád döntik...
18.
18.
goblinfing
#15: Azért a helis résznél mikor a toronyban vannak ott nagyon látszódott hogy akit mutatnak annak god mod ON.
17.
17.
Pharaoh
16#: Hozzáteszem még mindig (márshohatöbbé) nem multizok csak logikusan gondolkodva nekem így jött le!
16.
16.
Pharaoh
15#: Ya, csak például egy ilyen eset után egy darab tank nem fog arra az egy részre menni, ahol meg lehet csinálni azt az oszlopos trükköt! Engem a multiplayer "single-szerűsítése" egyedül a Titanfall-ban győzött meg, hogy van létjogosultsága, használható és emellett még élvezhető is!
15.
15.
simon 555
#11: Jó, persze úgy megvolt, de nem scriptelt volt. Tehát amit láttunk azt mi is megtudjuk majd csinálni a játékban.
14.
14.
traumraise
#13: nyilván szarul nézett volna ki ha úgy játszanak mint a nagy átlag...nyuszi ugrálva mindenki szanaszét befeküdni egy kempelhető helyre, az élvezhető lett volna biztos. Ez rendezett volt de kit érdekel, a lényeg hogy mit tud a game....és az nem akármi...remélem a gépigényt hamarosan közlik
13.
13.
Macccy
Nanana! Bár frankó lesz a cucc, de ne legyenek illúzióid, hogy nem volt megrendezett, mert megvolt, ez tuti. Egy ilyen expón semmit sem bízhatnak a véletlenre, plusz mutatni is kell a feature -öket a népnek.
11.
11.
Cuppak
#10 Megvolt rendezve, már tudták mit kell csinálniuk az embereknek.
10.
10.
simon 555
#8: Te miről beszélni?
Ott játszottak 64-en a helyszínen. Nem volt megrendezve...
9.
9.
Cuppak
itt a trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ZjSykcTGrNc
8.
8.
goblinfing
Annyi jön le hogy ezt egyik BF3 DLC-be is mehetett volna, az hogy rendezett az egész az már más mert ugye trailer. Eddig csak ripoffnak néz ki, ismétlem EDDIG.
7.
7.
Dkajari
Bf4 multiplayer. ÚRISTEN!!! Ennyi a véleményem.
6.
6.
traumraise
azért az is büntet hogy az okostelómról bárhonnan beszállhatok egy játékba commanderként :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...