E3 2013: Lelepleződött a Mad Max-játék

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Régóta tudtuk már, hogy az Avalanche Studios egy Mad Max-játékon dolgozik, ám a Sony buliján végre lehullt a lepel a posztapokaliptikus, nyitott világú TPS-ről. Az első képekkel és trailerrel szolgálhatunk.

A játékban természetesen Mad Max alakítod, egy magányos harcost a vad, posztapokaliptikus világban. A túlélés kulcsai az autók és a benzin, a kietlen pusztaság hemzseg a banditáktól. Az Avalanche játékában változatos küldetések, száguldás és részletgazdag látványvilág vár ránk.

Még nem tudni pontosan, hogy a produktumnak van-e köze a közelgő Mad Max-mozifilmhez, hiszen a képek alapján a főhős nem hasonlít Tom Hardyra. A Just Cause készítőinek pörgős akciójátéka PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkezik.


A Mad Max 2014-ben jelenik meg.

15.
15.
KPCS1975
#4: Mondjuk amikor a felborult járgányhoz odabilincselte a kisfickót,és megmondta neki,hogy a lábát kezdje levágni ne az edzett acél bilincset,mert az gyorsabb...akkor éppenséggel nem a kegyes szó jutott az eszembe.
Mindentöl függetlenül imádom a filmet,remélem nem rontják el.
13.
13.
dBLOOD
#3: Pontosan, de ezt az új Mad Max-et nem a Mad Max-, és/vagy Szárnyas Fejvadász rajongóinak készítik, hanem a "Jancsi & Juliska - Szörnyvadászok" rajongóinak.
A játékra visszatérve pedig: a Göthösdát ne engedjék a közelébe, és nagyszerű játék lesz.
12.
12.
sebtapasz
kirááááály! :D :D :D
11.
11.
dzsiádzsó
Lehet belőle jó játék de elfogják cseszni. Az autó szent az üzemanyag és minden ellátmány is. Ha egy arcade vezetéssel megáldott autóból ki másikba be baromság lesz sandbox környezetben sajnos felejtős
9.
9.
Skyer
Na akkor, ha már nem kapunk a Bethesdától Fallout 4-et, legalább ez jön!
8.
8.
giga321
7.
7.
gyerecske
#4: nem tudjuk kit gázolt el, lehet hogy az egyik lőszert ő kapta :-)
6.
6.
JcGross
Nem lelepleződött, hanem leleplezték, vagy bemutatták. Nem magától lepleződött le, mintha csak véletlenül került volna be a műsorba.
4.
4.
Stack
csak azt nem értem miért lett ilyen kegyetlen a karakter...
se szó se beszéd csak elgázol valakit (hogy spóroljon a lőszerrel)...
a filmekben azért nem ilyen volt.
3.
3.
KPCS1975
Egyébként pedig kicsit se számít,hogy hasonlit e Hardyra vagy sem,mivel Max mindig is Mel Gibson volt és az is marad...úgy emlékszem 1979-ben kezdödött.
2.
2.
kamgecam
Gyermekkori álmom valósult meg!
1.
1.
KPCS1975
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...