E3 2013: Watch_Dogs - részletek a multiról

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 13.
  • Hír
Link másolása
Csókoljuk a Ubisoft kezét, amiért végre némi információt közölt a Watch_Dogs többjátékos üzemmódjáról. Minden meglepetés nélkül a feladatunk az lesz, hogy meghackeljük a cimboránk játékát. Jól hangzik, nem?

A multiplayert alapesetben nehéz megkülönböztetni a single-től. Minden játékos Aiden Pearce-t irányítja. s a feladatunk az lesz, hogy behatoljunk a cimboránk, vagy a rivális player játékába, aki nem is vesz észre semmit az egészből, mindaddig, mígnem összetűzésbe nem keveredünk vele. Addig kocsikat törhetünk fel, minél nagyobb kárt kell okoznunk a városnak az összekapcsolódó rendszerek hackelésével, Természetesen a cél az, hogy a delikvens ne vegyen észre semmit az egészből, a helyzetet tovább bonyolítja, hogy az ellenfelünk egyszerű NPC-nek lát minket, holott mi a saját játékunkban Aidennel kavarunk.

Minden sikeres hack után nő a hírnevünk, de persze ki is kapcsolhatjuk a közös játék lehetőségét és nyomulhatunk magányos farkasként a gép ellen. A megjelenés napján elérhető lesz egy alkalmazás, amit okostelefonokon vagy tableteken futtathatunk, így a kooperatív módban a barátunk segítheti a munkánkat a város rendszereinek összezavarásával, kezében a mobileszközzel. 

Végül lesz egy kompetitív multi is, melyben vélhetőleg egymást kell lőnünk orrvérzésig, illetve versenyezhetünk az autókkal, de ez a mód nem fogja befolyásolni a hírnevünket. Bővebb információkat később közöl a Ubisoft.

A Watch_Dogs november 22-én jelenik meg PC-n, Xbox 360-on, Wii U-n és PS3-on. A next-gen verziók vélhetőleg az új konzolok premierjekor érkeznek.

22.
22.
giga321
#21: Úgy látszik letörölték a srác hozzászólásait. Vagy Ban?
20.
20.
PrimYaz00
nem értem minek kell hisztizni a multi miatt, nem akarsz, nem játszod... szerintem god of warba is tökéletesen illik, mert eddig ilyen stílusba nemigen volt JÓ multi (néha laggol ugyan, mert nem képes normális emberekkel összerakni, viszont ha összeszedsz 1 jó magyar csapatot, tökéletesen fut)
19.
19.
adam6751
#12: Én úgy vagyok vele, ha tetszik egy játék - de a multija nem - és kivittem a sztorit, plusz megcsináltam a mellékküldetéseket akkor nem maradt más hátra, mint az achievementek. Azért szeretem őket mert egyrészt sokat dob a gamertagodon, másrészt ameddig az öcsikre vadászok addig is van célom a játékban. Nem csak céltalanul mászkálok és öldösök. Szóval egy végigjátszás után újra előveszi az ember a játékokat, hogy gyűjtse a Gamerscore-okat. Így értettem. :D
18.
18.
p3ti
16.
16.
kopic
#8
A GTA 5-t miert soroltad ide ? Mar eddig is volt az osszes reszeben multi. Es az uj resz multijarol meg semmit nem tudunk.
14.
14.
Zombiekiller6
Ez már jobban tetszik, mint a single, de nem vesz rá a vételre.
13.
13.
mrfire
#12: Vannak emberek, akik szeretik kimaxolni a játékokat, ez teljesebb érzetet ad nekik a végigjátszás során. Nem véletlenül lett ilyen népszerű az achievment gyűjtés, manapság sok játékban helyet kap.
12.
12.
traumraise
#11: és mi a fenének kell az a pár achievement?? pénzt kapsz érte vagy nem értem....
11.
11.
adam6751
#9: Alapvetően nincs vele problémám, csak a multi fejlesztése helyett többet dolgozhatnának az egyjátékos módon. Meg idegesít hogy nem tudom megszerezni az összes achievementet. Nem azért mert nem tudok multizni, csak mi van ha szerintem mondjuk fos a multi és abszolút nincs kedvem "kényszerből" azzal kínlódni pár achievement miatt...
10.
10.
giga321
#8: Új Tomb Raider-ben is felesleges.
9.
9.
mrfire
#8: Hát igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy ez megint az a kategória, amiből nem hiányoltam volna, ha kimarad.
8.
8.
adam6751
Kövezzetek meg, de miért kell minden játékba multi? Ez lett a divat?! -.-"
AC, God of War, Uncharted, GTAV stb. és most a Watch_Dogs is...
7.
7.
giga321
Ez szerintem egy gameplay felvétele többet fog mutatni. Várom.
6.
6.
simon 555
#5: Szerintem nem lesz rá külön játékmód.
Inkább egy kapcsoló lesz a beállításoknál vagy valahol amivel engedélyezheted vagy letilthatod, hogy be tudjon valaki jönni.
5.
5.
AIlspah
#4: Áááá :D akkor lehet trolkodni , csak ugye aki ilyen játékot indít, annak tisztában kell lennie azzal h aki becsatlakozik játékos az szemétkedhet a másikkal :D
4.
4.
simon 555
#3: Azért az nem volna vicces ha nagyban menekülsz a zsaruk elől és felhúzza előtted az oszlopokat, vagy átvált pirosra:D
3.
3.
AIlspah
Gondolom olyasmi mint a Left 4 Dead multija: Nyomjuk a kampányt és szörnyként ellenünk becsatlakozhatnak játékosok, gondolom itt is ilyesmi ,csak ugye hackel vagy elenünk dolgozik vagy segít nekünk az illetőke, biztos jó lesz ez is :)
2.
2.
simon 555
Hmm, jól hangzik, ha olyan lesz mint gondolom.
Szóval most akkor míg valaki játszik singleben, viszi a történetet, csinálgatja a küldiket stb, addig mi beléphetünk hozzá és randalírozhatunk?:D
1.
1.
mrfire
Nekem nem tűnik túl érdekesnek, vagy csak nem látom át még miért lennének ezek jó multi ötletek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...