E3 2013: Outlast - a horrorjátékok jövője?

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 14.
  • Videó
Link másolása
Hasonlóan a filmekhez, a játékiparba is begyűrűzött a kézikamerás stílus, azaz a rettegésre vágyó user úgy látja az eseményeket, mint egy epilepsziás operatőr. Kétségkívül hatáskeltő, de vajon félelmetes is?

Idén el leszünk kényeztetve horrorjátékok terén. A Slender: The Arrival után jön az új Amnesia és a Daylight is, hogy csak néhányat említsünk. A Outlastet függetlenségre vágyó veteránok rakják össze, legfontosabb eszközünk a kameránk is és a nyomok utáni kutatás. Mi már most rágjuk a körmünket. A Red Barrels alkotása nyáron jelenik meg PC-re, de az év végén lesz PS4-es verzió is.

15.
15.
Tücsök112
#13: én csalódtam ebben a videóban...
14.
14.
Type R
#9 a 82' dolog a mai napig zseniális a hangulat az atmoszféra az akkori efektek:-) imádom! Azért a kör eredeti japó változata nem éppen könnyed:-D betegség némelyik rendesen ki tud csinálni : két nővér ,cselló ,reinkarnáció...;-)
13.
13.
Dízel
nem rossz ez, de a nagydarab fő gonosz abszolute nem ilyesztő. a misztikusabb lényektől jobban lehet parázni. mondjuk egy ilyen jelenettől beparáznék.: gif: http://www.shockmansion.com/wp-content/myimages/2013/05/423.gif
12.
12.
Ecneb
#10: Igaz? Paranormálban is azon röhögtem mindig, hogy bármilyen helyzet van, a főszereplő, vagy az akinél a kamera van, mindig oda néz, ahonnan a zaj jön, vagy ahol történik valami. Teljesen valótlan, igazából menekülnél hanyathomlok az ellenkező irányba nem azzal foglalkoznál, hogy fúúúú, látszódik-e a kamerán rendesen.
11.
11.
suresz
sajnálom hogy nem jön ps3-ra, de azért én még reménykedem, mert nagyon állat game-nek tünik
10.
10.
Zombiekiller6
a főszereplő egy gyökér hogy mindig magával viszi a kameráját
8.
8.
azureknight0715
A gond ennél a gémnél hogy sablonos iylesztős dolgokat raknak bele egy erős hanghatással. Pl az akasztott embernél inkább a hang miatt ilyedtél meg minthogy attól hogy ott egy fellógatott ember. A dead space-nél(első része) erre nem volt szükség mert a környezete adta magát, a hangok az csak ráadás volt de nem azon volt a hangsúly.
7.
7.
giga321
6.
6.
Zombiekiller6
paranormal activity reboot!!!
5.
5.
KENKILL
Nem valami kreatív ez a kamerás dolog szerintem. Persze van ahol működik, de nem kéne mindenre sablonként ráhúzni. Érdekes, az Amnesiának nem volt szüksége ilyenekre hogy összefossam magam. Ez meg tipikus amcsi horrornak tűnik, sokkal inkább jumpscare-eken van a hangsúly mint az atmoszférán. De nem akarom leszólni mert még így is jobb (már videók alapján) mint a mostani horrorjátékok 99%-a.
3.
3.
markoci555
ráébredtem arra hogy a horrorokban a bugmentes játék a legfontosabb, tehát ha mozgó lények vannak benne ai-vel, akkor nem szabad hülyének lenniük vagy beakadni, mint az Amnesiában... utána számomra elvesztette a félelmetességét, beakadt az ajtóba egy zombi vagy mi, én meg csak nevettem :)
2.
2.
Espio
Tyű, újabb ok, hogy PS-t vegyek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...