Final Fantasy XV - akár PC-re is

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 20.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix még nem határozott arról, hogy elkészítse-e PC-re a Final Fantasy XV-öt, a hatalmas kérdőjel viszont felkiáltójellé változhat, ha a számítógépes játékosok elég határozottan követelik a játékot.

A Square Enix technológiai igazgatója, Yoshihisa Hashimoto a Famitsu magazin legutóbbi számában beszélt arról, hogy a kiadó-fejlesztőcég még nem döntötte el, készít-e PC-s változatot a Final Fantasy XV-ből. A játékot az E3-on PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelentették be.

Hashimoto szerint kivárnak a döntés meghozása előtt, mindenképpen fel szeretnék mérni az igényt a számítógépes változat kapcsán. Mivel a játékot PC-s környezetben fejlesztik, elvileg minden DirectX 11-et támogató platformra elkészülhet, de Hashimoto azt mondja, "drága gép" kell majd a futtatásához.

A Square Enix egyébként a PS Vitás keresztplatformos funkciókon, illetve okostelefonos és tabletes fícsörökön is agyal.

14.
14.
azureknight0715
#12: Hát ja hogy megértsd szükséges a VII. részt végignyomnod. Elején én is így néztem meg azt utána végigvittem a gamet azt még1X megnéztem akkor meg már értettem hogy mivan. Szerintem néz madj bele van magyarosítás is hozzá. Hiába régi, szar graffal a története egyszerűen beszippant. Szal nekem nagy kedvencem lett. VIII. részt elkezdtem de nem tom. Annyira az nem tetszik. Sőt meguntam.
13.
13.
bencedobos15
#11: Ha ki szeretnél próbálni FF-et akkor ajánlom figyelmbedbe a 7,8 és 10 részeket
12.
12.
giga321
Nekem annyi közöm van az FF sorozathoz, hogy anno néztem egy animációs filmet advent children vagy micsoda (majd kijavítjátok). A film jó volt igazából fogalmam sem volt hogy ki kicsoda, ki kivel van és ki kiért és ki miért harcol. De ettől függetlenűl tetszett a movie. Jó kis akció jelenetek, látványos harcok stb.

Szóval ha ez jönne pc-re lehet teszek vele egy próbát. Mert elég jól néz ki.
11.
11.
Dreadlox
#10: köszönöm az infót, csak gondoltam 1-2 részt kipróbálok és szeretek informálódni az előzményekről ha van, netán azt is kipörgetni elötte:D
10.
10.
azureknight0715
#7: Kb nincs semmi összefüggés a részek között. Minden szám más világban játszódik más szereplőkkel. Egyedül ami azonosak szoktak lenni az a mágiák, néhány lény(főleg itt az idézhető lényeket értem pl Ifrit, Shiva...) Meg van egy név ami minden részben szerepel persze teljesen más szereplővel annyi hasonlósággal hogy egy remek hajókapitányként szerepel kb minden részben ez pedig Cid lenne. Kb ennyi összefüggés van a részek között.
8.
8.
Raatkainen
Fogalmam sincs hogy ki kicsoda, de attól még fasza lenne ezt pc-n tolni!
7.
7.
Dreadlox
egy kis off: valaki elmondaná nekem hogy van-e valamiféle összefüggés az eddigi részekkel? úgy älle zusammen? meg ahogy elnéztem az eddigi részeket, csak a 12 és a 13 között véltem felfedezni valamit
6.
6.
bencedobos15
5.
5.
azureknight0715
Hát ja. Tudják hogy már most elnyerte rengeteg embernek a tetszését a game. Főleg ha tényleg azt akarják ezzel az új résszel hogy még a legjobb, a VII. részt kiütni az első helyről. Én drukkolok neki. Ha tényleg oylan jó lesz és látványos mint a videokban akkor engem nem kell győzködni a megvételére.
4.
4.
gel00
Ígérgetik minden epizódnál, de 14 éve csak hitegetik a parasztot.
3.
3.
mrfire
Jó hír! Régóta nem adtak ki az MMO-kon kívül PC-re FF-t. Látszik, hogy a következő genes konzolokkal együtt, egyre több PC átirat is szóba jöhet majd.
2.
2.
Csoki80
Váá fuj.
Nézegettem a videókat olyan lesz mint a 12 meg a 13. undis.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...