Rekoil - e-sportra kihegyzett FPS készül

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Plastic Piranha új belső nézetű lövöldéjével mindenki megtalálja a számításait: akár a klasszikus stílus szerelmese vagy, akár a moderné, imádni fogod. A címet e-sportra tervezték és modtámogatással is felvértezik.

A Rekoilban olyan stílusban játszhatsz, amilyenhez kedved van: legyen az klasszikus, letisztult forma, vagy a modern címeknél megszokott. A korábban Rikochet címen futó alkotást a Plastic Piranha fejleszti, a srácok célja az volt, hogy egy kiegyensúlyozott FPS-t tegyenek le az asztalra. Még a 2012-es E3-on több száz látogató próbálta ki a multit, azóta nagy volt a csend a csapat körül.

A projekt lassan révbe ér, a játék teljesen testre szabható lesz és a stúdió teljes mértékben tiszteletben tartja a modderek munkáját, így minden kaput kinyitnak a lelkes rajongók előtt. A Rekoilben találunk Spectator módot, a mérkőzéseket kommentátor vezetheti, a meccseket visszajátszhatjuk és a címben találunk LAN-támogatást is. 40 fegyver, öt osztály (Assault, Recon, Shotgunner, Heavy Gunner és Sniper), dedikált szerverek és a e-sport-támogatás már a kezdetek óta benne lesz a programban. A killstreakektől és járművektől búcsút mondhatunk.

A HUD letisztult, a játékmenet lehet lassabb, megfontoltabb, vagy pergős és gyors reflexeket igénylő. Minden attól függ, hogy milyen stílusú meccset indítunk. A mérkőzések gyorsan és folyamatosan zajlanak, rögtön megtaláljuk majd a saját vérmérsékletünknek és modjainknak megfelelő játszóteret.

Ha szeretted a Perfect Darkot, vagy a Halo 2-t, akkor a Rekoil is tetszeni fog. A fejlesztők megígérték, hogy a legjobban sikerült közösségi tartalmakat és modokat konzolon is elérhetővé teszik.

A Rekoil PC-re és XBLA-re érkezik az év végén.

16.
16.
br1Koo
#15: Gyakorlatilag kihalt az az időszak, amikor a netes játékok igazán berobbantak és mai szemmel nézve 'igénytelenségük' letisztulttá, élvezhetővé és tudást próbálóvá váltak. Ma az a divat, hogy játssz régóta és akkor jobb cuccaid lesznek, vegyél ruhákat a karakteredre és akkor az úgy jó neked. Vedd meg minden évben a sorozat legújabb részét ahol kezdheted előről. Régen ugyanúgy indult mindenki a mapon és a tudás határozta meg ki a jampi.
15.
15.
CitromH
#12: A gang wars is kurva gagyi mégis eljátszottam vele vagy egy évet, mert a játékélmény király volt.
14.
14.
CitromH
#8: Mire gondolsz? CS? Quake?
Az egyik 15 éves és a másik is. Igen, tudom, vannak új verziók és folytatások belőlük, de új belépő, új név nagyon nincs. Nem kötekedés, csak tényleg kíváncsi vagyok milyen fpsek vannak most amik versenyeken szerepelnek, és ezek közül vajon mennyi új név van.
13.
13.
ki55i
Ezzel ki fog játszani úgy őszintén :D
12.
12.
br1Koo
letisztultnak letisztult, csak kurva gagyi.
11.
11.
miért dől így be a kamera néha? :D
10.
10.
TJJJ
Nem csoda hogy nagy volt körülötte a csend.
9.
9.
Dreadlox
egy brink reboot jól esne, azt lehetne e-sportként űzni, csak nagyon unbalanced volt az egész és a sztoriból se hoztak ki semmit
8.
8.
DON GONDOCS
Miből gondolják hogy ez a budget játék bárkit is vásárlásra ösztönöz amikor ott vannak bejáratot címek
7.
7.
LtK
Szerintem nem rossz ez.Várjuk meg mi sül ki belőle.
6.
6.
KeXxX
4.
4.
Argetlam
Nem vágom miért gondolják, hogyha valamit igénytelen szarra csinálnak akkor az e-sport játék lesz... Animációk gagyik és hibásak mi az a létra mászás... Ennél még a Combat arms meg az AVA is igényesebb meg a többi ázsiai szutyok tömeg fps...
3.
3.
Necreon
Ahány Counter Strike verzió már kint van, ezzel a részeges billegős gagyisággal meg se karcolják majd az e-sport rendezvényeket...
2.
2.
Ghost26Dave
Ezt aztán lehet élvezni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...