Emmy-díjra jelölték a Halo 4: Forward Unto Dawnt

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 20.
  • Hír
Link másolása
Nemcsak nekünk tetszett a Halo 4: Forward Unto Dawn, az ötrészes minisorozatot Emmy-díjra jelölték a legjobb főcím kategóriájában. Szeptemberben lesz a díjátadó, szurkoljunk!

Emmy-díjra jelölték a Halo 4: Forward Unto Dawnt, az élőszereplős minisorozatnak a legjobb főcím kategóriájában kell megmérettetnie magát az American Horror Story: Asylum, a Da Vinci's Demons, az Elementary, a The Newsroom és a Vikings című sorozatokkal szemben. A díjátadó szeptember 22-én lesz.

A Halo 4: Forward Unto Dawn egy ötrészes sorozat, a YouTube-on lehetett nézni, de azóta megjelent a DVD-változat is belőle. A Halo 4 megjelenését vezette fel, a története szerint pedig az eredeti Halo eseményei előtt jártunk, és néhány UNSC-katona kiképzését követhettük figyelemmel. Ha pótolni szeretnél, itt megtekinthető az első, a második, a harmadik, a negyedikés az ötödik rész is.

17.
17.
dBLOOD
Én ilyen magas minőségű ilyen típusú (játékból / játékhoz készült) filmet még életemben nem láttam. Picit John lehetett volna magasabb, vagy legalábbis jobban is érzékeltethették volna mennyivel hatalmasabb, de ettől függetlenül... restecpa!

A többi karakter is hitelesen mozog, de Anna Popplewell alakítása magasan kiemelkedik, mindenkit lemos a p*csába a képernyőről...

A makroszopsszal kapcsolatban nem azzal van baj, hogy pénzért csinálják, hanem az eszközökkel, a stílussal, az iránnyal amerre mennek.

16.
16.
DzsungelCsirke
#13: Azért ez elég szomorú általánosítás. Rengeteg igényes sorozat van (Trónok Harca, Walking Dead, Breaking Bad régebbiek közül a Sopranos, The Wire) amik köröket vernek a mozifilmekre. Ezeknek közük nincs az egyszerű sztorikhoz, sem meg a pénzéhes poénokhoz. Nem is értem a logikádat, hiszen minden a pénz körül forog valamilyen szinten.

Ennyi erővel majdnem minden könyvre, filmre, zenére rá lehet húzni hogy pénzért készül. Még a GameKapocsnak is fenn kell maradnia valamiből. Az MS utálat meg jogos valamilyen szinten, de azoknak a srácoknak akik ezt a sorozatot csinálták nem sok közük van a Microsofthoz, azon túl hogy megbízták őket egy sorozattal. Nem ők tehetnek a rossz üzletpolitikáról, szóval felesleges mindenkit büntetni akinek a Microsofthoz van köze.
15.
15.
kopic
Remélem, hogy győzni fog majd !
14.
14.
BrendOoN
Itt a bizonyíték, hogy a videójátékok kinőtték a videójátékok szerepkörét. :)
13.
13.
#12: 1. Ez a komment nem neked szólt, nem kell magadra venni.
2. Nem szoktam sorozatokat nézni, mivel érzem mindben az egyszerű sztorit és a pénzéhes poénokat.
3. Az MS-ben az utóbbi időben csalódtam, ezért fújolok minden hírnél.
Esküszöm, hogyha a többit ismerném azokat is lehúznám.
Amúgy semmi rosszindulatom sincs a sorozat felé.
12.
12.
p3ti
#11: És szerinted a többi sorozat készítői ölelésekért és pusziért csinál bármit is? Ezt a ki**ott hisztizést minden egyes hírnél aminek köze van az MShez.... szinte már divat
11.
11.
#10: Nem az az én bajom, hogy pénzt kap, hanem az hogy mindenben pénzt lát és mindenből próbál csinálni, Balázs.
10.
10.
kúpajószomszéd
#9: És? Magának az a baja, hogy pénzt kap az MS?
9.
9.
#6: Maga nem érti miről beszélek. Talán a South Park rossz?
Csak arról beszélek, hogy ez már megint csak azért kellet az M$-nek mert hozza a pénzt. Aztán még az emi...
8.
8.
DON GONDOCS
Halo sorozat lenni nagyon érdekes film :)
7.
7.
PrimYaz00
kösz inkább nem, majd ha lesz pcre...
6.
6.
kúpajószomszéd
#4: Most mér? Jobb mint a Da Vinci's Demons. Amúgy te láttad egyáltalán?
4.
4.
Végül is a south park is EMI-t nyert. És csak ezért nem húzom fel magam. Majd ha Golden Globe vagy az Oscar jön, na akkor fogom igazán kikáromkodni magan. :|
3.
3.
EBR2000
Grat neki!
Mondanám hogy nyerjen ő de az Elementary megérdemli!
2.
2.
DevilGamer
The Elementary-t Emmy-díjra jelölték? Mondjuk megérdemli, de annyira túlkomplikált sorozat.
1.
1.
dBLOOD
Majd inkább a youtube-on...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...