Dead Rising 3 - bemutatkozik a Nightmare mód

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 24.
  • Hír
Link másolása
Habár alapesetben a Dead Rising 3-ban nem lesznek időre menő küldetések, mint az elődökben, de aki ilyen kihívásra vágyik, annak jól fog jönni a Nightmare mód, amely visszahozza a széria sokat ostorozott eszenciáját.

Az AusGamersnek adott interjújában a Dead Rising 3 producere, Josh Bridge leleplezte a Nightmare módot, amely azoknak a rajongóknak kedvez, akik szeretik időre teljesíteni a küldetéseket. A történetet végignyomhatjuk úgy is, hogy szigorúan az órához leszünk kötve: megadott helyen kell lennünk a megadott időpontban, így az élmény egyfajta versenyfutásra hasonlít.

Az opcionálisan teljesíthető feladatokról gyakorlatilag lemondhatsz, elvégre örülni fogsz, ha csak a fontos célkitűzéseket teljesíted. Mi történik, ha az adott küldetés vége előtt lejár a számláló? Bomba robban és elhalálozunk. Hozzá kell tenni, a folyamatos stresszhelyzet sokaknál még nagyobb gyönyörűséget okoz.

Ha már elkezdtük a sima kampányt, de időközben kipróbálnánk a Nightmare módot is, akkor sincs gond: a korábban megszerzett XP-t átvihetjük.

Bridge egyébként azt is megerősítette, hogy a kaland során találkozunk más túlélőkkel is, akiket megmenthetünk, hogy ha szeretnénk. Ellátmányt adhatunk nekik, vagy a Kinect segítségével parancsokat oszthatunk.

5.
5.
McDuff
4x kezdtem el az 1-et emiatt xD
mikor már ötödjére is letelt az időm,hagytam az egészet,rájöttem hogy nem az én játékom,pedig azt hittem pont arról szól,hogy kiéljem szadista hajlamaim a zombikon mindenféle "fegyverrel",de időm nem volt rá:P
3.
3.
Dontrip
Az előző részek nem érdekeltek, de ez most nagyon jól néz ki!
1.
1.
DON GONDOCS
Szóval akkor ez konkrétan egy nehézségi fokozat? Remélem lesz benne annyi tartalom hogy neki ugorjon még 1x ezen a fokozaton
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...