Két új The Sims 3-kiegésztő érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha azt hitted, hogy a The Sims 4 közeledtével elapadnak majd a The Sims 3 bővítményei, akkor nagyon tévedsz. Ősszel jön a filmek világába kalauzoló Movie Stuff és a futurisztikus cuccokat tartalmazó Into the Future.

Bárminemű kommentár nélkül álljanak itt a konkrétumok. Az EA bejelentette a The Sims 3 akárhányadik kiegészítőjét - rögtön kettőt. A Movie Stuffban olyan dekorációs cuccokkal és lakberendezési tárgyakkal gazdagodunk, melyeket a hollywoodi filmekből vettek kölcsön a Maxis fejlesztői. A csomag szeptember 13-án jelenik meg.

A második expanzió az Into the Future nevet kapta, s futurisztikus környezetet teremthetünk simjeink számára. Robotok végzik a háztartást, menő ruhákba öltözhetünk, high-tech kütyükkel vértezhetjük fel hajlékunkat. A bővítmény október 25-én jelenik meg.

 

19.
19.
Zombiekiller6
Az oké, hogy a 2. részéből vettek a legtöbbet (20 millió) PC-re, ami szép kis teljesítmény, de most elmondanám a hibáit!

- Alig ha jobb kiegészítők.
- Meg olyan hibám volt, hogy azért nem indult el a játék, mert felpacheltem az utolsó kiegészítőt, amit megvettem és azt írta ki, hogy nincs ugyanazon frissítési szinten, mint az alap játék!!!!!!! Ez mi a fasz?
- Maga a játék nem valami élvezetes: Megcsinálom a családot 30 perc alatt, majd a házat 1,5 - 2 óra alatt és pár perc után beleunok, jó néha van kivétel, akkor kifullozom a képességeimet.
- A gyereknevetés borzasztó idegesítő és sajnos átvitték az AC3-ba is!!!
- A farkasember miatt vártam az egyik kiegészítőt, de retek ronda lett!!!
- Sokba kerül!!!

A gépem már jó ideje tönkrement és nem is nagyon akarok már vele játszani. Nem olyan buli, mint amikor a 2-ben a zombi és farkasember simem rappeltek. Ahhh régi szép idők! Itt meg csak kb. mindenkit megöltem vagy megcsaltam vagy be lezbítettem meg a bugok itt a legviccesebbek :DDD
18.
18.
Espio
#16: Én imádom a zombi és szörny hentelős gameket, mindazonáltal hímnemű vagyok és felnőtt, mégis imádok játszani a Sims szériával. A játék célközönsége nem a kisebb korosztály, de nem is kizárólagosan a lányok, bár az tagadhatatlan, hogy tartalmilag a hölgyek számára preferálandóbb. Házat építeni se szeretek, csak imádom az ilyen alapos istenszimulátorokat.
17.
17.
eszeanna
Szerintem jó kis kikapcsolódós játék. 6 éves korom óta játszom vele, megunhatatlan számomra. A negyedik részét is hihetetlenül várom. Kíváncsi vagyok újítanak-e végre, vagy még egyszer kiadják a 2. szériát.
14.
14.
Supra
#13: Hát igen, ez nem bug, csupán a valóság élethű szimulálása. :D
13.
13.
Espio
#10: Ilyen bug felénk, a szomszéd faluban is sok van :DDD
12.
12.
greenmelon
#11: Nyilván veszik is, azért nem dobnának piacra ennyi kiegészítőt hozzá, hogy mínuszban legyenek vele...
11.
11.
KeXxX
utoljára a kettővel játszottam, ez mennyivel jobb? lehet többféle halálesetet csinálni?
Meg amúgy, mi ez a sok kiegészítő? Ezt veszi egyáltalán valaki? Vagy csak letöltik?
10.
10.
Joker606
#8: ez esetben pontosítok. erővel rávenném a felelősöket, hogy végezzenek magukon harakirit.

névtelenség: nekem nem volt instabilitási problémám. Voltak, persze, hogy szétmentek a mentések egy bug miatt, ami miatt a nejem végtelen gyereket szült nekem..
de nem olyan tragikus az eset.
9.
9.
Espio
#7: Hááát, itt inkább MMO az elképzelhetőbb. Sima multi nehezebben. Talán a World Adventuresben láttam volna ilyesminek az értelmét.
8.
8.
Espio
#5: Nekem tetszene egy multiplayer. Menő lenne, mint az OASIS a Ready Player One-ból, de nem olyan silány erkölcsi fertő, mint a Second Life.
Btw, a harakiri rituális öngyilkosság, azt te másokon nem végezheted el, mert az már gyilkosság :D
7.
7.
greenmelon
#5: Multiplayer OPCIÓRÓL beszéltem, egy szóval nem mondtam, hogy MMO játékot akarnék.
6.
6.
névtelenség
A 3. rész el kell ismerni tényleg a sorozat csúcsát jelentette. Istenemre mondom a sima alapjátékban TÖBB RPG elem volt, mint a ami AAA kategóriásnak nevezett népszerű rpg brancsban! Elgondolkodtató...

Két dolog viszont kiakaszt:
- A játék mindenféle patch és kieg.-el is borzasztó instabil! Egész konkrétan 2 hét alatt tropára mennek a mentések benne! Ha belegondolsz, hogy egy egyedi kéró megépítése csupán 1 hétbe telik ez igen-igen idegőrlő tud lenni!

- Pofátlanul kispórolják belőle az anyagot! Én személy szerint azt hittem, hogy a harmadik rész a második rész kiegjeinek összes funkciójával fog érkezni, erre meg BUM ugyanazok a kiegészítők jelentek meg! Komolyan! Komolyan?

Össz-vissz ha a kiegészítők miatt nem is fogom visszarakni a harmadik részt, de azért a 4.-re kíváncsi leszek.
5.
5.
Joker606
#4: Isten óvjon a Multiplayertől! Még csak az kell, hogy még egy SimCity féle állandó online kapcsolatot igénylő kreálmányt tegyenek le, és harakirit végzek el valakin az EA-től.
4.
4.
greenmelon
#3: És tényleg, teljes 3D, bejárható város, a kiegészítők pedig megadtak hozzá mindent, nem nagyon lehetne már hova bővíteni, bár ha város helyett komplett ország vagy valami ilyesmi lenne, plusz ezt megspékelnék valami multiplayerrel, az elég komoly lenne. :D
3.
3.
Joker606
A 3. része szerintem egy bizonyos csúcsa volt a játéknak. Itt maximum csak úgy jöhetnek, hogy több tartalmat tolnak az alapjátékban és így jobb kiegészítések jönnek. fogalmam sincs, hogy mit akarnak még...
2.
2.
EBR2000
Ez mar azért sok!
Egy mezei modder több tartalmat hoz össze pár nap alatt INGYEN!
Az EA meg meg penzt akar ezekért?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...