GC 2013: Lords of the Fallen - itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Tomasz Gop szerepjátékának első mozgóképes látnivalója a Gamescomon debütált. Ezek szerint bőven megéri várni rá, hiszen egy naturális, felnőtt témájú címmel gazdagodunk 2014-ben.

A The Witcher atyja immáron a City Interactive-nél fejleszt, de megmarad a kaptafánál, vagyis az RPG-knél. A Gamescomra befutott új játékának első trailere, és a kiállításra már demóval is készültek a lengyelek.

A játék jövőre érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

10.
10.
MrBenjamintoto
Elég jónak tűnik, bár...city interactive majd meglátjuk
9.
9.
Lorthirash
Nem egy ember fejlesztette a Witchert tehát semmit nem jelent hogy ez az ember ott van.
8.
8.
Lorthirash
Nem rossz de azér nem olyan nagy szám láttunk már ennél jobb trailereket is.
Kíváncsian várom mi sül ki belőle.
6.
6.
ratchetfan
#5: nekem nem akadt viszont olyan mintha 20 fps-el lett volna felvéve
5.
5.
markoci555
#3: Witcher atyja nem vitte fel az érdeklődést akkor gratula...
szerintem meg k*rva jó a trailer, de a hibák azok mik benne? szétakad részeknél, nekem fordul csak elő?
4.
4.
Ra1D3n
#1: A játék nem így fog kinézni, mert ki volt írva, hogy render. Nem értem miért a grafika a vesszőparipád, hangulatot úgysem a grafika adja(ha meg valakinél igen, azzal bajok vannak), üssön meg egy elfogadható szintet, aztán már akkor nem kell a grafika miatt szarakodni(kismillió régi játék a 90-es évekből és 2000-es évek elejéből olyan hangulattal bírnak, hogy máig megállják a helyüket, és még mindig bealázzák a gyönyörű grafikájú címeket).

Amúgy meg hangulatos kis videó lett, kíváncsian várom az infómorzsákat erről a címről. Bár kicsit szkeptikusan állok a dologhoz, mert ugye City interactive játékról van szó(és ők meg a minőségi játékok egyenlőre 2 külön fogalom), és mint tudni illik még jó nem igazán született tőlük. Mindenesetre nem bánnám ha kilépnének abból a szerepkörből amit eddig betöltöttek a játékpiacon. Olyanok voltak ők eddig, mint a filmes iparnak az Asylum filmstúdió.
3.
3.
Raam989
Köszönöm, a Cici Interaktiv név még a trailer megnézésétől is elvette a kedvem. Ez a banda igazán csődbe mehetne már az igénytelen játékaival együtt... De nem, ők élnek és virulnak, az olyanok mint a Team Bondi, a Bizarre és hasonlók, akik lettetek valamit az asztalra, becsődölnek...
2.
2.
Benjoo
De a hangulat az ott van :D
1.
1.
Benjoo
Csak nézne is ki így =) Persze erősen kétlem, hogy így fog...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...