Xbox 360-ra is megjelenik a Warface

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Crytek minden Xbox 360-tulajt megörvendeztetett: a CryEngine-t használó free-to-play multiplayer shooter a Microsoft konzolján is napvilágot lát 2014 elején. Tekintsd meg a beharangozó trailert!

A Warface eddig csupán PC-n hódított, ahol jelen pillanatban is zajlik a zárt bétateszt. A Crytek viszont bejelentette, hogy a free-to-play multis FPS Xbox 360-on is tiszteletét teszi 2014 elején. A címet letölthető formában ránthatjuk le az Xbox Live-ról, viszont mindenképpen Gold-tagság szükséges hozzá. Ha naprakész akarsz lenni az xboxos verzióval kapcsolatban, regisztrálj ezen az oldalon.

11.
11.
jasonkrot
Ha majd úgy lesz f2p, mint a Battlefield Play 4 Free, akkor ez lesz a következő nagy csalódás... A BF P4F-t még a béta verzióban teszteltem, kb 2 hónapig jtszottam vele, majd feledésbe merült a LoL miatt. nemrég kedvet kaptam hozzá, erre azt látom, hogy állandóa játszanom kellene, hogy megvehessek egy fegyvert egy napra. Nyilván nem tudok mindig azzal játszani, amikor suli van, meg meló, és am sincs kedv mindig ezt tolni. És akkor ha megveszem 1 napra, mivan, ha 1-et tudok csak vele játszani, mert mennem kell. És ahhoz, hogy 1 hétre, vagy örökre unlockolhassam, vagy fizetek, vagy annyit kell játszanom 1 nyavalyás fegyverrel, hogy beleunok az egészbe. Hát egy délelőtt után abbahagytam... Ha ilyen lesz ez is, akkor egy kalap **** sem fog érni
10.
10.
DON GONDOCS
Nemlenne rossz ha a free to play tényleg free to play lenne.
9.
9.
goblinfing
#7: +1 én is toltaím ezért monodm
8.
8.
ptmilan
#2: Hol ment, hol nem. Nekem is elég sokszor volt úgy, hogy 5 mp-t is késett a gomb lenyomásától számítva, de volt, mikor tökéletesen ment.

#4 Igen? Sajnálom. Azért egy próbát teszek majd vele, hátha elnyeri a tetszésemet. :-)
7.
7.
ribizly
#4: Sajnos egyet kell, hogy értsek. Részt vettem a bétában, és azt kell mondjam nagyon messze van az élvezhetőtől. Gyakorlatilag hiányzik belőle az a hangulati elem, ami feeling-essé tesz ma egy CoD-ot, BF-et, vagy más kicsit nagyobb tömegeket mozgató játékot. Ezen esszencia nélkül pedig sajnos ez is "csak egy újabb f2p" játék lesz. Nekem speciel ugyanez volt az érzésem a Planetside2-vel és a Warframe-el kapcsolatban is (bár utóbbiban van spiritusz). A WoT-ot nem próbáltam ki, de arról tényleg nagyon sokan jókat mondanak...
6.
6.
Afrezy
Nem tűnik rossznak, de nem hiszem, hogy a cod es a Bf mellett képes lesz valami maradandót alkotni, de ne legyen igazam. ;)
4.
4.
goblinfing
#1: Most mondjam el hogy pedig de? Elbaszták nem kicsit.
3.
3.
supair
Ja és 100 Mb es netem van.......:-(
2.
2.
supair
#1: Neked ment rendesen a WOT béta?
3 napig nyúztam de akkora késések voltak benne hogy még a géptől is elment a kedvem.Szembe jövő ellenségre lőttem és már elment mellettem mikor a tankom tüzelni volt hajlandó.PFFF....
1.
1.
ptmilan
Nekem a World of Tanks (eddig Béta), mint F2P nagyon megfogott, így kíváncsian várom, mit hoznak ki a Warface-ből a Crytek-es srácok. A videók alapján nagyon jónak ígérkezik, remélem nem szúrják el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...