Call of Duty: Ghosts - kulisszák mögött a Free Fall

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Az Infinity Ward illetékesei bevezetnek minket a Free Fall multiplayer térkép kulisszái mögé. A dinamikusan változó térképhez csak a Call of Duty: Ghosts előrendelői juthatnak hozzá.

Mark Rubin és társai egy fejlesztői naplóban taglalják a Free Fall névre keresztelt multiplayer térkép jellegzetességeit. A helyszín folyamatosan változik, nem lesz két egyforma küzdelem. A játék november ötödikén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra, míg PS4-re és Xbox One-re valamivel később.

14.
14.
AK-87
Értem hogy nehéz újat mutatni de a víz alatti pálya ua. mint az MW1-es csernobilos.A kutya csak egy "drón".De ezek ellenére szeretem a COD sorozatot.
13.
13.
randall13
#12: CoD2-höz sokkal jobb modok készülnek. xP
12.
12.
Dreadlox
emlékeztek azokra az időkre, amikor a Cod-hoz te szedtél le vagy csináltál pályát ingyen? na azok voltak a szép idők.... a Cod 4-hez még mai is jönnek modok, amikbe több kreativitás van mint a mostaniakba:D pl egy Deathrun-t valaki tolt valaha?:D Igaz Cs-s Modról készítették, de akkor is rohadt jó:D
11.
11.
Ghost26Dave
Elég gyatra video semmi gameplay jelenet.De nem baj bizakodjunk hogy jó lesz
8.
8.
Inferno
#2: Hallod elvileg aNuketown 2025-öt ios csak előrendelők kapták aztán 2 hét múlva ingyenesen letölthetővé vélt nyugi ne aggódjál ja meg a gyűjtői kiadásokhoz is jár ;)
7.
7.
KeXxX
Hagyjuk már ezt a kutyázást, volt már kutya a COD történelmében, de csak killstreakként.
Csak 1 pályát adnak, csak ennyit érnek a rajongók? A többit majd pénzért? Ja!
3.
3.
mateszking34
#1: Ne szóld le a kutyát lehet okosabb lesz mint a többi ember a játékban.
2.
2.
DON GONDOCS
csak a Call of Duty: Ghosts előrendelői juthatnak hozzá? Váó
1.
1.
Huntsman
Na mostmár csak a többi map-ra kéne alkalmazni és tényleg lenne valami új a CoD-ban, nem csak az elúszó halak meg a KUTYA!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...