Tekken Revolution - bemutatkozik Feng és Nina

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan új karakterekkel bővül a free-to-play Tekken Revolution, az 1.2-es frissítésben debütál majd Feng és Nina is. Róluk szól a most kiadott trailer, bár a rajongóknak valószínűleg nem kell bemutatni őket...

Szeptember 11-én érkezik a free-to-play Tekken 1.2-es frissítése, amiben Kuma és Miguel Caballero Rojo mellett Feng Wei és Nina Williams is bemutatkozik. Róluk szól a PlayStation 3-exkluzív játék legújabb trailere, akit pedig érdekel, hogy hogyan sikerült a Revolution, olvassa el a tesztünket.

5.
5.
Mr. Wagner
#1: "Egy verekedős játéknál elvárnám a jó történetet" remélem ezt viccnek szántad. :D Ez olyan mintha egy shooternél várnád el az összetett és megerőltető puzzle-öket, vagy egy MOBA-ban követelnéd az ugrálós platform részeket. :D Persze mostanában ez az új divat h ráerőltetnek valami sablonos történetet minden verekedős játékra, de most őszintén: ha jó történetre vágysz akkor rpg-k körül keresgélj mert a verekedős játékok soha nem a történetről szóltak.
4.
4.
TJJJ
"Here comes new characters" ezaz, tökéletes angolság. :D
3.
3.
Jinbobo
Még az a hülye Kuma hiányzik csak belőle... Nem tudom minek ennyi karakter bele, a játékosok zöme Paul, Law és Kazuyával van, a legtöbbje hülye mint a sgg és csak két ütést erőltet, persze ha leverik van pofája küldeni az emailt és elszídni...
No mindegy, ezt a revot én csak tekken desszertnek tartom, de annak elég jó. Napi 15 perceket tolok vele, aztán áttérek a TTT2-re. Ebben a revoban még a ranglépés is gyerekjáték:) egy csomó csíra van magas rangon:)) vicc, komolyan mondom. Bezzeg a T6-ban és TTT2-ben minden rangért vért kell izzadni, itt meg csak felnézek rankedra 6-7percre aztán már 2 rangot léptem felfele...lényegében arrol szól a szisztéma, hogy minél több tekken szűz megszeresse a játékot, hogy majd pénzt áldozzon a következő, fizetős tekkenért.
1.
1.
strike19
Szerintem ez a F2P játékok temetni valók.A héten játszotam a Spartacus Legends-el és nem voltam vele megelégedve.Egy verekedős játéknál elvárnám a jó történetet és a local coop-ot (vagy osztott képernyőt).Nem is beszélve ,hogy egy rengeteg pénzt belehet ölni ezekbe a fejlődéses rendszerekbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...