Assassin's Creed IV - a nyitott világról tíz percben

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 6.
  • Videó
Link másolása
Közel tíz percen át mozog az Assassin's Creed IV: Black Flag, miután a Ubisoft mindenki számára elérhetővé tette a Gamescomon bemutatott demó felvételét. A videóban a sandbox elemek érvényesülnek.

Ahogyan azt már a sorozattól megszokhattuk: a Black Flagben is a totális szabadság érvényesül. A Karib-tenger térsége ideális játszótér minden leendő kalóz és orgyilkos számára. Tíz perc tömény gameplay következik.

A játék november elsején jelenik meg Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra, majd pár héttel később jön a PC-s és a next-gen változat. Köszönjük, adam6751 és akifourteen!

39.
39.
gamma88
Azért a cápa hamarabb is meg dögölhetet volna!
38.
38.
miki1105
Egyetlen egy kérdésem van csak?
Fog-e normálisan futni AMD kártyákon mert ha nem tökön szúrom magam.
Azért kérdem mert nálam a 3-is alig futott.
37.
37.
RangerFox
A videó elég tetszetős. A játék meg nagyon várós.
36.
36.
#35: Ez kivétel ez a könyv nem sokkal jobb mint a többi AC könyv elmeséli 10 éves korától haythem történetét napló szerűen és sok mindent meg lehet tudni sok karakterről (reginald birch, edward bardock, edward kenwey, connor). Meg éri elolvasni én nem bírtam le tenni a könyvet.
35.
35.
TBO0
#33: Kettőtök párbeszédén kb. 20 évet öregedtem, annyira fájdalmas volt. :D Egyikőtök sem érti a másikat, valamint egyikőtök sem tudja megmagyarázni a másiknak a saját igazát/elképzelését, borzalmas.

Amire goblin gondol (legalábbis ha jól szűrtem le) az nem más, minthogy a játékhoz hozzácsaptak egy - gondolom rohadt gyenge - könyvet, ami ilyen szempontból teljesen irreleváns. Gondolj arra pl., hogy a Star Wars-hoz is kijött rengeteg képregény, animációs sorozat, azokat még sem tekintjük az eredeti George Lucas alkotta SW univerzum részének. Egyszerűen csak néhány rókabőr, amit a név adott el. Ugyan ez a helyzet az Assassin's creed-del is. Remélem érthető voltam.

On.: Az indián csávó karaktere nekem sem tetszett, ahogy maga a játék sem. Nem tudom, hogy egy ilyen jól sikerült második rész (és az ahhoz tartozó alrészek) után hogy tudták így elb*szarintani. Szomorú.
34.
34.
karneol81
#19: Durva, hogy egy-két hely még ma is így néz ki.
32.
32.
#30: Ez a játékban is benne lett volna ha nem törlik ki, de a youtubon meg lehet keresni szóval benne van.
31.
31.
Gamerdavid
Elképesztő. Ez a videó meggyőzött.
30.
30.
goblinfing
#29: "olvasd el a könyvet és fogod tudni, hogy milyen nagy jellem fejlődése van."
29.
29.
#28: Mi van? Hogy ne lenne benne a játékban! Mind1 nem vitatkozok veled látszik, hogy nem érted.
28.
28.
goblinfing
#27: Van 1 játék amit végig tolsz, és készül róla 1 könyv, de nem adják a játékhoz és nem is tudsz róla hogy van. Végig vitted a játékot és elmondod a véleményed de erre valaki bedobja "DE A KÖNYVBE EZ MEG AZ VAN" hiába érvelsz a könyvel ha nem járt a játékhoz semmilyen formában. Annyi hogy a könyves boltba árulják de magába a játékba nincs benne szóval azzal érvelhetsz bármeddig ha az alap játékba nincs benne.
27.
27.
#25: De mondom ne hagyd ki a könyvet, mert a legjobb AC könyv lett ajánlom.
26.
26.
25.
25.
goblinfing
#23: Te nem érted..szóval hagyom is.
24.
24.
goblinfing
#21: de jellem fejlődés alapján teljesen abszurd hogy ő ilyen hadvezér volna.
23.
23.
#22: Értsd már meg, hogy hozzá tartozik. PL. azt tudtad, hogy amikor fel akasztják connort akkor nem az assissins vágta el a kötelet hanem haythem?
22.
22.
goblinfing
#20: Én azt mondom hogy nem tartózik úgy mond nincs hozzá, sok mindent lehet könyvel megmagyarázni de ha nincs az alap játékhoz akkor tök 8 ki mit mond mert az alap műben ez van.
21.
21.
#18: Pont, hogy működik, hogy ő a vezető minden harcot meg nyert (bunker hilli csatát egyedül sikerült megnyernie).
20.
20.
#18: A könyv is hozzá tartozik ajánlom, hogy olvasd el, mert sokkal több mindent meg tudsz connorrol meg haythemről. Ez van a könyvben ezt vágták ki (evvel sokkal jobb lett volna): http://www.youtube.com/watch?v=H6d79JHh3cU
19.
19.
Hidalgo
#12: én 2004-ben voltam Mexikóban 10 napot, többek között Cancunban.
Gyönyörűséges :)
18.
18.
goblinfing
#16: A könyv nem tartozik a játékhoz, szóval én csak a játékban lévő fejlődését látom, nem lehet azt mondani ez van meg az van a könyvben mert a játékban sehol sincs. Amiket felsoroltál inkább gameplay miatt volt nem a karakter miatt. Amikor katonákat irányítasz aztán meg nyivákolsz eléggé nagy paradox. Próbálják vezetőnek beállítani itt és ott de egyáltalán nem működik.
17.
17.
Claymen
16.
16.
#14: Connor is egyre talpra esettebb lett (mindig ő mondta, hogy mit csináljanak mindig meg mentette a katonákat,+haytham vs connor, amikor a barátját ellene fordítják) és olvasd el a könyvet és fogod tudni, hogy milyen nagy jellem fejlődése van.
14.
14.
goblinfing
#13: Épp ezért kellett volna hogy egyre talpra esettebb legyen, Ezio akinek leöltek a családját biztos könnyű volt a nagy kényelem után assassinként tanulni és élni.

példa aki nem engedelmeskedett mesterének jó és rossz


Anakin: Connor szint csak Anakin többet nyivákolt és egyáltalán nem volt jó karakter, és itt nem a morális döntéseire értem.
jó példa: Batman vagy Luke Skywalker

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...