Ryse - a játékosok adnak nevet a kivégzéseknek

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
A játékosok nevezhetik el a Ryse: Son of Rome kivégzéseit, a Crytek és a GameStop közös akciójában egyebek mellett a játék egy példányát is megkapják azok, akik a végleges nevet kitalálták.

Az akcióban sajnos csak az USA-ban élők vehetnek részt, ettől függetlenül mi is izgulhatunk érte: a lényege, hogy a GameStop minden nap közzétesz egy kivégzést bemutató videó a Twitter-csatornáján, mire a játékosok a megfelelő hashtaggel bedobhatják a névötletüket. A legjobb bekerül a játékba, és még a névadó is meg lesz jutalmazva.

Az első két videó már megnézhető, lesz bennük csonkítás rendesen:

11.
11.
#10 Látom mélyen érintett! Általánosságban így szokott lenni,nem személyeskedtem mint te!De semmi baj látom csak pár éve kaparták ki szüleid a vakdugókat a konnektorból ne hogy nagyobb baj legyen.
10.
10.
csoki0619
#7: Nem is kell ide PS fanboy, mert ahogy latom elszorakozol te itt magaddal is. :-)
9.
9.
simon 555
#7: A QTE az jó ha jól van tálalva, lásd Fahrenheit, Heavy Rain, Beyond.
Itt viszont egy hack and slashbe rakják bele, ami nem lenne gond ha néhány kivégzésnél van, de az eddigi gameplayek alapján minden kardcsapás az ellenségre QTE-ben végződik. De oké, ez még elfogadható szerintem, az viszont már nem, hogy a Kotaku elmondása alapján, akik kipróbálták a demót az E3-on, azt mondták, hogy a kivégzés akkor is végbemegy ha rossz gombot nyomsz a QTE közben, sőt akkor is ha egyáltalán nem nyomsz semmit. Megkérdezték a fejlesztőket, erre azt mondták, hogy nem akarják, hogy a játékosok frusztráltak legyenek a túl "nehéz" játékmenettől...
8.
8.
dBLOOD
Nem attól szar, hogy van benne QTE. A Crysis sem attól volt szar, hogy csak erőgépeken futott, aki játszott vele az észrevehette.
7.
7.
Na majd jönnek a tamagotchi katonák,hogy ez szar mert van benne QTE :) Miközben amikor az exkluzív játékokról van szó állandóan a heavy rain meg a Beyond Two Souls-al jönnek melyekben egyenként több QTE elem van mint a két box generációban összesen!Akkor hogy is van ez?Ja és a ps eye az ver mindent mert látja a világító kontrollert :)
5.
5.
Bisco
Ha már róma akkor a hátulról történő kivégzésnek lehetne a neve Brutus :D
4.
4.
NECROMORPH
Kettes videó: nyissz-nyassz...sitty-sutty. xD Na, majd az amerikaiak szórják a jobbnál jobb kivégzés kifejezéseket.
1.
1.
Bré
Jól hangzik kár hogy nálunk nem lehet:/ Várós a játék:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...