Gólöröm a FIFA 14-ben

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 11.
  • Videó
Link másolása
Remélhetőleg a FIFA 14 demójával már többen megismerkedtetek, s bizonyára sok gólt is lőttetek. Az EA Sports most megmutatja, hogy egy sikeres találatot hogyan ünnepelhetünk meg a játékosainkkal.

Tutorialt kapott a FIFA 14, most végre kiderül, hogy miként örülhetünk a góloknak. Többféle variáció létezik, a játékosok egyedi mozdulatokkal ünnepelhetik a sikeres találatot. A játék szeptember 27-én érkezik PC-re és kurrens konzolokra, majd a next-gen gépekre is a masinák premierjekor. Köszönjük, akifourteen!

14.
14.
yassa19
Hat sracok.... remelem csak vicc a demo...marmint a fifa!! Ha ilyen grafikaval kikhldik a full verziot mega bukas lesz
13.
13.
Panda HUN
#10: A Fifa14 egy butított, körülményesebb Fifa13-nak tűnik, a Pes14 meg igazán nem hasonlítható semmihez-talán a Pes06 távoli rokonának tűnhet- mert ez az új motor egy új játékélményt ad. A labda fizikája mindig is jobb volt a Pes-ben, de most a labdavezetés, labdakezelés, ütközések is felzárkóztak a Fifa mellé, amiben szerintem eddig a Fifa jobb volt. Szerintem a 15-ös verzió lesz az ami majd eldönti, hogy a következő generációban melyik foci-játék lesz az etalon. (személyes vélemény: ha a Konami lesz olyan bátor és az esetlegesen gyengébb eladások ellenére is kitart emellett az irány mellett akkor a Pes megint visszaveheti a trónt.)
11.
11.
lacinho01
hogy melyiket érné meg jobban megvenni
10.
10.
lacinho01
srácok milyen a fifa 14 és a pes 2014 demo aki kiprobálta esetleg mid a kettőt írja már le a véleményét
9.
9.
Henry82
#8: Valószínűleg így van, igazából én vagyok a hülye, hogy fél évvel ezelőtt egy csomó pénzért gépet fejlesztettem, mert PC-re is next gen Fifára számítottam (utána jelentették be, hogy PC-re nem lesz next gen). De azért így is arra számítottam, hogy egy kicsit szebb lesz a 13-hoz képest, erre szerintem rondább, az egyetlen új grafikai feature amit látok, a ruházat gyűrődése, de annak is elég amatőr a megvalósítása, 3 centit emel a karján és begyűrődik az egész ruházata, még a nadrágja is :)
8.
8.
Dízel
#7: mondjuk a fű az tényleg elképesztően nevetséges. én nem is értem mi történt a 3-ds fűvel ami annak idején leizzasztotta az akkori gépemet. :D tényleg olyan mint egy zöld textrúa csik... nekem kicsit olyan érzésem van azért olyan steril a környezet mert teljesen az e sport jatékok irányába megy a széria. olyan lesz mint az fpsekben a csé. semmi felesleges grafikai és részletezési környezet. ami nem rossz végülis, mert fontos a megbízhatóság egy e sport kaliberű játékban. én mindig az mondom: minél bonyolultabb valami annál több a hiba lehetőség.
6.
6.
slawter
A magyar válogatottnál nincs ilyen opció. Höhöhöhö...
5.
5.
kulabácsie
#4: Már fent van a PES14 az angol storeon.
4.
4.
Panda HUN
Sajnos nem érzek túl sok változást a játékon a demó alapján, sőt...
Holnap kipróbálom a Pes14 demót is és majd döntök... Nem lesz könnyű.
1.
1.
gorgo
ezek nagyon jók.megyek prószálom is ki őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...