StarCraft Universe - összejött a pénz

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Összegyűlt a pénz a StarCraft Universe-re, és bár a zergek nem lesznek hozzáadva az MMORPG-hez, mint játszható faj, a lényeg végső soron az, hogy befejeződhet a projekt fejlesztése.

Sikerrel zárult a StarCraft Universe Kickstarter-kampánya, a célként kitűzött 80 ezer dolláros összeg 30 órával a zárás előtt jött össze, és végül közel 85 ezer dollárnál állt meg a számláló. A 100 ezer dolláros stretch goalt már nem sikerült elérni, így a zergek nem lesznek játszhatók az MMORPG-ben - legalábbis egyelőre.

Merthogy aki nem tudná, a StarCraft Universe egy ingyenes rajongói mód lesz a StarCraft II-höz, ami külső MMORPG-t varázsol a stratégiai játékból. A terran és a protoss oldalán is több kaszt közül választhatunk majd karaktert magunknak, akiket aztán testreszabhatunk, és elláthatunk felszereléssel is.

Bár a Blizzard nem ad munkaerőt a projekthez, jóváhagyta annak készültét. A StarCraft Universe futtatásához Battle.net-hozzáférésre és a StarCraft II-re (akár a Starter Editionre) mindenképpen szükség lesz. A játék első adag tartalmának nyílt bétatesztelése 2013 végén vagy 2014 elején indul el.

8.
8.
bitbandita
#6: Az a pénz csak nekünk rengeteg, játékfejlesztés szempontjából az bagó. Ha pedig azt nézem, hogy egy Starcraft cím (akkor is, ha nem közvetlenül a Blizzard felel érte), akkor köbgyök-bagó.
7.
7.
Lord Zozo
Konkrétan ettől a demó-tol megfájdult a fejem.
6.
6.
Ecneb
#5: Jó, de tegyük hozzá, hogy rengeteg pénzről van szó, sőt azt is el tudom képzelni, hogy maguk Blizardosok adták bele az utolsókat.
5.
5.
dBLOOD
Igen vékonyka lett a dolog! Épp' hogy csak összejött! :D
2.
2.
jó let gratulálok fejlesztőknek :)
1.
1.
Gamerdavid
Jöhet starcraft játék jó nagyon játszani szeretek vele (Kemuri style).

Amúgy szerintem a StarCraft egy bitang jó játék. Jöjjön csak az új rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...