Battlefield 4 - részletek a bétatesztről

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 23.
  • Korai verzió
Link másolása
Az EA különbejáratú riportműsorában végre lehullt a lepel a Battlefield 4 bétatesztjének konkrét részleteiről. A játék producere, Patrick Bach megerősítette, hogy egy térkép és két játékmód vár ránk október elején.

A DICE háborús shooterének multiplayer bétatesztje október elsején veszi kezdetét az előrendelők, a Premium-tagok, illetve a Medal of Honor: Warfighter Limited Edition tulajdonosai számára. A nyílt béta október ötödikén indul, a nagy többség e napon vághat bele az online háborúba, s a szerverek egészen október 15-ig üzemelnek.

A bétaverzió egyetlen térképet, igaz, egy hatalmas helyszínt, a Siege of Shanghai-t tartalmazza. Két játékmódban tehetjük próbára magunkat: a Conquestben és a Dominationben. A próbalehetőség PC-re és jelenlegi generációs konzolokra érvényes, de a fejlesztők azt tervezik, hogy valamilyen formában a next-gen konzolokon is belekóstolhatunk a játékba.

Remélhetőleg a béta sok emberhez eljut majd, és sokan a vásárlás mellett döntenek. Bach elhintette, hogy a Battlefield 4 támogatása a megjelenés után sem áll meg, tovább javítják majd a játékot (még szép!).

A játék október végén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, majd a next-gen változatok az új konzolok premierjekor érkeznek.

69.
69.
Gamerdavid
#68: Ilyenekkel nem nagyon kéne viccelődni.
57.
57.
D-day
Hát én beszarok ezeken a kommenteken :D Mér nem csináltok külön blogot ilyen vitatkozásnak, kajak megnézném melyikőtök ír viccesebb oltást :D
52.
52.
robogo98
Gondolom origin-ről kell leszedni majd
51.
51.
Kougat
Ez az egyik legjobb dolog itt a GK-n, hogy megállás nélkül egymással szájkaratéznak itt egyesek (gondolom senki sem tudja kikre gondoltam). Nagyon jók vagytok, hajrá!!! :)
41.
41.
Bugrisparaszt
40.
40.
Bugrisparaszt
Úgy látom a hozzászólásokig nem nagyon kell legörgetni az oldalt, mert az ember nem lát mást, csak ahogy telibe fossák egyesek azt a részt amit olyko rnormális véleményformálásra használnak. A moderátorok elmehetnek a picsába. Elkezdek akkor én is trollkodni faszom! Biztos szórakoztató, ha ennyire ez a menő manapság.
30.
30.
Trapyd
Nem értem miért vannak egyesek ennyire felháborodva a prémium ára miatt. tartalmazza az összes DLC t, ami így egy komplett kiegészítővel felér, tehát bőven megéri.
28.
28.
kíváncsi vagyok a GTX570 mennyire fogja bírni... :\ jó, hogy most egy normális pályát adnak bétázni, nem úgy mint anno a Métro-t... :D
23.
23.
Trapyd
#22: Bár ez nem káromkodás volt.
15.
15.
PrimYaz00
#6: azért ők csináltak is valamit maradjunk annyiban...
13.
13.
mestermagyar
#12: Mármint fizetnék én az alapjátékra rögtön extra 20 dolcsit, de ne kéne a prémiumot is 50-ért venni...
12.
12.
mestermagyar
Bf 4 lesz a legjobb, meg minden, DE MI A SZARÉRT NEM KAPOM MEG RÖGTÖN A PRÉMIUMOT?! Így nem fogom én megvenni, túl drága nekem a mai magyarföldön.
8.
8.
kamgecam
"A DICE háborús shooterének multiplayer bétatesztje október elsején veszi kezdetét az előrendelők, a Premium-tagok,"

a premium-tagoknál a Bf3-as premium-tagokra gondol? :P
4.
4.
petred
Várom, csak a grafikára leszek kíváncsi konzolon.
2.
2.
Gamerdavid
Első hónapban tuti hogy záporozni fognak a patchek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...