Company of Heroes 2 - DLC-k a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 25.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap óta tölthető le a Company of Heroes 2 első Theater of War-kiegészítője, illetve két multiplayer pálya is megjelent a második világháborús stratégiához - utóbbi kettő ingyenes is.

A Theater of War-kiegészítő címe Case Blue, és egy azonos nevű, 1942-es német hadműveletre épít a keleti fronton. Két egyjátékos küldetés, két AI-csata és egy kooperatív térkép vár a rajongókra, akik ingyen eshetnek nekik a letöltésnek, ha előrendelték a játékot, vagy a Collector’s Editiont, illetve a Digital Collector’s Editiont vásárolták meg. Egyébként 8 eurót kóstál a csomag.

Két multiplayer térkép is érkezett a minap, ezeket ingyen szerezhetik be a játékosok. A Rostov hat személyre szól, és egy befagyott folyó körül játszódik, míg a Kharkov a maga városi terepével elsősorban a közelharcnak enged teret. A Rostovot traileren is láthatjátok, íme:

8.
8.
NinjaNorb
Maga a játék is olyan mint 1 DLC...
6.
6.
Dood
A legnagyobb gáz a játékkal az üzleti modell, nagyon kevés kontentel adják ki, aztán jön a DLC tenger. Persze vegyél CE-t (80Euro), és akkor kapsz egy csomót ingyen, de azért a commandereket egyesével külön megvenni, meg minden szart az kegyetlen. És szépen csepegtetik a tartalmakat, amit eleve illő lett volna egy teljes játék áráért odaadni. Pl. ha kellenek a commanderek is, az csak +40 euro (kb. egy teljes játék ára majdnem), amit nyilván egy külföldi leszar, meg aki jól keres.
Egyébként a játék nem rossz (80-as metacritic score elég reális), viszont ez az üzleti modell a legpofátlanabb amit valaha is csináltak.
5.
5.
Quent1n
Nagy csalódás a játék nálam az első rész után.. Már vártam mikor hajtanak rá a DLCk-re... Gyors volt.. Talán ha még fél évet foglalkoznak vele.. DLC-zni, mikor még alapvető hülyeségek vannak a játékban szerintem a pofátlanság teteje.

Csak néhány:

- Egységek útvonalkeresése SEMMIT nem fejlődött az első rész óta.
- MG kiszáll a házból és nem vonul vissza hanem leteszi a cuccot és utána kell még kattintani, hogy nagy nehezen elinduljon, persze jó eséllyel meghal addigra.
- Lángszóró sebzése teljesen kiszámíthatatlan sokszor egy fújással teljes egységek elhalnak akár.
- Patchekben össze-vissza variálják az egyensúlyt.
- Rangrendszer ócska úgy ahogy van nincs oldalanként elválasztva a statisztikát weben lehet követni ebből kifolyólag a ladder is elég béna.
- Nincs igazi basic meccs.
- Kevés map. Attól mert egy mapnak van havas meg sima verziója az nálam maximum másfél.

stb..

Nagyon vártam ezt a játékot és azonnal megvettem a béta végén. Hát nálam max 7.5, sokkal több lett volna ebbe nem csodálom, hogy már kapott egy 33%os leárazást..
4.
4.
Ótvar
továbbá 4 új commander, és álcafestés is elérhető
1.
1.
Harkov
Erre nem fogom sajnálni a pénzt. Mocsok jól összerakott játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...