Battlefield 4 - traileren az Xbox 360-as verzió

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 4.
  • Videó
Link másolása
A DICE eddig maximum grafikán prezentálta a Battlefield 4-et, de mi a helyzet a leköszönő generációval? Az Xbox 360-as verzióról is kaptunk egy előzetest a bétateszt kapcsán, a játék ezen a platformon sem ronda.

Ma elstartolt a Battlefield 4 nyílt bétatesztje, PC-n, Xbox 360-on és PS3-on már mindenki nagyban nyúzhatja a Siege of Shanghai pályát. Az EA jóvoltából most a Microsoft kurrens konzolján átélhető élményeket mutatja be az új trailer.

Megjelenés október 29-én, a next-gen verziók pedig a konzolok novemberi premierjekor landolnak.

45.
45.
jymri
Én PC-n tolom Ultrán 4x -es élsimítással és nagyon szép a grafika. Nem tudom Ti mivel toljátok?! :-)
44.
44.
zoomer
pc kiprobáltam médium-high grafikai részletességgel és azt kell h mondjam sokkal jobb mint a 3!! csak hát naa ez a gamma nem a jelen konzolgeneráciot célozta be célplatformként-x360 mert ott tuti h uncsi azon a mapon mászkálgatni 32 fö vagy 24- nem tudom-aki teheti next genre vegye vagy maradjon a jol bevált gyökereknél a pcn mert sztem ez jol lett optimizálva 1-2 éves hardweren egész jol tolhato és a grafika büntet
43.
43.
h.jozsa
Ma töltöttem le a bétát ps-re azt leszögezném elöre hogy még mindig a the last of us multival játszom,tehát elinditom elsőnek azthittem beszart a tv,de nem tényleg ilyen moslék a grafika és üres a pálya.akkorát koppantam hogy hihetetlen,remélem a végeredménynek ehez köze sem lessz.
41.
41.
Fight!
Látom nem érted a lényeget, ez csak béta verzió, hasonlozsd ossze a bf3 at telepitett hd textúrákkal meg ezt.... Rohadt nagy a kulonbség, bár engem nem zavar mert nincs boxon és nem lesz.
40.
40.
Antonov77
Sajnos igazuk van a kollegáknak. A mostani konzolgeneráció megöregedett és ütősen csak PC-n fog kinézni.
37.
37.
penyasz
Ha javitanak a grafikan tényleg el lehet adni de...nem hiszem el h nem tudták volna kiadni a betat úgy hogy nem csinálják meg csilli villire...szerintetek hány ember mondja azt hogy köszi én ezt nem veszem meg mert mi ez a grafika??? Én anno Arma 3 betaval kezdtem 1. nap....a grafika fullos volt az első pillanattól kezdve optimalizálás bug ne menjünk bele, de 1ből elnyerte a tetszésemet..és a dájsznak pont ezt kellett volna csinálni hogy amit kiadtak gameplay trailert annak idején 20 perces vagy nem tudom.....Na az igen bmeg grafika :D:D Ha azt a grafikát látom későbbiekben lehet vétel lesz :)
36.
36.
traumraise
#34: Akkor ti egyen ketten nem veszitek meg bár még ebben sem vok biztos. A többi félmillio rajongó vagy fps játékos pedig igen mert bizony ennél szebb és jobb katonai fps jelenleg nincs. A bugokról meg annyit h ezerszer jobb állapotban van mint a bf3 beta volt. Illetve itt van most a gta5 online amit elvileg hosszú évekig fejlesztettek és egy bughalmaz a kiadás után de erre nem fujolnak tömegesen mert gta...a bf4 betát szidni kell mert 5-6 éves konfigokon nem fut el meg laggol. Örülj inkább h belenézhetsz mert kevés játéknál engedik ezt meg, pont ezért mert sokan egy negatív képet festenek a beta alapján.
35.
35.
Antonov77
BC2 A KIRÁLY!!!
34.
34.
Antonov77
Ja ige! A BF3-hoz nagy reményeket fűztem és elhittem a marketingdumát, tisztára beleéltem magam abba, hogy minden idők legszuperebb BF-et fogom megvenni. Aztán jött a hidegzuhany meg a gyomros. Nem azt kaptam amire vártam. A BF4-hez már semmiféle elvárásom mem volt, sőt, azt mondtam magamnak, hogy olyan lesz mint a BF3 egy kicst kipofozva és igazam lett! Nincs csalódás és nincs anyázás. Külömben a BF 3.5 sokkal jobb cím lenne. Ez a játék semmi kép sem BF4!!!
33.
33.
Antonov77
Ez csak egy béta! Anno a BF3 bétája is egy hányinger vol és a mostani is az! A DICE egy videóban még mondja is, hogy a grafikát és egyébb hibákat kéretik nem komolyan venni mert ez NEM A VÉGLEGES VERZIÓ! Ez csak azért van, hogy idő elött egy kicsit belekóstolhassunk ők meg tesztelik a rendszert. Ennyi.
32.
32.
ptmilan
Én a BF4 Béta utána minden szidásomat visszavonom amit anno a BF3-ra és annak bétájára mondtam...
31.
31.
Falcon
#27: tejesen igazad van a bf3 is ronda volt konzolon! csak reménykedni tudok hogy a ps4-es verzió jó lesz majd
29.
29.
D-day
#27: Ha a végleges grafija neked nem szép, valami baj van a látádosal xD Semmi maradandó? 2 ével ezelötti Bf3 multis mecsekre még emlékszem mikkor valami olyan történt ami megmarad az emberben.
28.
28.
D-day
HD texek nélkül ne várjatok csodát.De majd nektek egyből a kész változatát adják oda, hogy kipróbáljátok :).Anno a Bf3-at mikkor beszereztem Xbox360 Arcadem volt arra nem lehetett telepíteni a Hd texet, de végig toltam.Aztán szereztem merevlemezt felraktam rá és hát kb 4x jobb volt a grafika, szóval még 1x végig nyomtam :D Ennyit jelent majd itt is.
27.
27.
penyasz
a grafika 0% pc-n is battlefield 3.1 az egész game egy semmi...semmi maradandó...Arma 3 1milliószor kidolgozattabb grafikában animációban mindenben de két külön műfaj...csak sokat fikázták az armat....akkor ez mi????? :D 2010-es graf kb beta ide vagy oda...sokkal szebb nem lesz sőt semennyivel nem lesz szebb.
24.
24.
Fight!
A bf3 grafja k jo volt x360on, vagyis nekem nagyin tetzsett,ez csak marketing gyerekek.... Ez kozel sincs olyan szep mint az mert ez csak béta, nincs hd textúra telepités, de majd ... Várjuk ki, amugy elég durva h 8 éves konzol még miket tud lásd gta5.... És a ram is 512 nem pedig 8gb
23.
23.
kari92
#22: Akkor ezért ilyen ronda.. Reméljük HD textúra telepítése után jobb lesz :) Mindenesetre legyen igazad! :)
22.
22.
Vopesz
A konzolos bétában nincsenek hd textúrák, ezeket majd a végleges játéknál tudod telepíteni. Ugyanaz, mint a bf 3-nál. Tehát szebb lesz a kész játék. Persze nextgenhez meg pc-hez viszonyítva gyenge, dehát ez várható volt.
21.
21.
kharami
#17: Azért ezért ne legyünk már noob ok! Nem szép én is aláírom de azért na, ne mááár....!
20.
20.
kari92
Hát skacok én megnéztem az LG 106cm-es smart tv-men és azt kell mondjam egyetértek azokkal akiknek ez nem tetszik! Sajnos valóban elég ronda a grafikája! Már csak abban bízhatunk,hogy talán a végleges változat szebb lesz... Xbox360 konzolom van.

12.
12.
p3ti
Bf3 is lehetett volna a címe kb.
10.
10.
PrimYaz00
#6: de, ha le lenne ennyire butítva...
9.
9.
csabesz001
Nekem nincs a grafikájával probléma, nem olyan jó mint a pc-és grafika de ez van.
6.
6.
BrendOoN
#5: Egy 2005-2006-os PC-n még a pre-pre alpha sem futna el...
5.
5.
Necreon
Ez egy vicc, a pre-alpha szebb volt ennél PC-n!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...