Assassin's Creed IV - öt óra a modern korban

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 8.
  • Hír
Link másolása
Ashraf Ismail, a játék direktora a Ubisoft blogján azt írja, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag a modern korban játszódó szegmenseket is tartalmaz, amelyek összesen ötórás játékidővel bírnak. Van új TV-szpot is!

Ashraf Ismail a UbiBlogon kifejtette, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag modern korban játszódó fejezeteiben rengeteg teendőnk lesz. Az Abstergo irodákban egy alkalmazottat alakítunk, aki foglalkozását tekintve történelemkutató.

Ha mindenhova benézünk, minden kollégával beszélgetünk, minden számítógépbe belépünk, körülbelül 3-5 óra játékidő lesz a jutalmunk összesen. Az Animust öt alkalommal hagyjuk el, a fő teendőinket nagyjából 20-25 perc alatt lezavarjuk. Ha gyorsan vissza akarunk utazni a Karib-tengerre, akkor csak alkalmanként 3-5 perc elfoglaltság vár ránk a modern korban.

Ismail egyébként megerősítette, hogy néhány "fantasztikus" vendégszereplővel is találkozunk a játékban. Aveline ugye már tiszta, de ismét lesznek természetfeletti elemek.

Az új TV-szpotot láttad már? Fentebb megtalálod!

Az Assassin's Creed IV: Black Flag október végén jelenik meg kurrens konzolokra, míg PC-re és next-gen masinákra november folyamán érkezik.

18.
18.
#16: Inkább legyen 10-15 óra, ha jó lesz a története mint ha 25-30 lenne, de úgy hogy túl van nyújtva.
16.
16.
Ghost26Dave
Viszont ha csak a kampány időtartamát nézzük nem lesz több mint 10-15 óra
15.
15.
#14: Azért gondolom, mert az AC4-nek 2x-se lesz a területe az AC3-hoz képest.
14.
14.
Dugong
#13: Kizártnak tartom, de neked legyen igazad!
13.
13.
#12: 25-30 volt AC3 ez nagyobb hely meg minden kb 40-45 lesz szerintem.
12.
12.
RangerFox
Ez mind szép és jó de mennyi lesz az össz. játékidő??
11.
11.
gabus2006
Én is nagyon várom a Batman után jó lesz :D
Most fejlesztettem gépet,ha hivatalos gépigény szerint meg van az ajánlott,de majd kiderül,hogyan teljesít. AC 3-al eléggé befürödtem,az most se megy jobban.
8.
8.
Zozzancs
#7: Már nagyon várom a hónap végét :D minden előrendelve bekészítve :D
7.
7.
Gora
6.
6.
hurkagyurka2
#4 Google, aztán keress rá az UFC női meccsekre. Szerintem meg fogsz lepődni :) Oké, nem 40, hanem 60 kg-s "hölgyek", de azért nem kérnél egy pofont tőlük...

Ami az AC4-et illeti, továbbra is nagyon, nagyon, nagyonnagyon, NAGGYON nagyon várom!!! :)
4.
4.
Blackhard89
Miért szerintem komoly játék menet lehetne egy ultra modern assassin - el csapatni. Biztos hogy majd lesz egy ilyen rész is. Vagy pedig teljesen vissza menni az előző civilizációba. Az Ac3 -ba Shaun -nal volt is egy ilyen párbeszéd hogy milyen jó lenne vissza menni az előző civilizációba. Szerintem jó lenne....
Ha viszont női főszereplővel kéne menni akkor ott azt a részt ki is hagynám nem tudom nekem nem jön be hogy egy 40 kg os hölgyikével szétcsapjak mindenkit. Aveline való kalandozást ki is hagytam és ki is fogom hagy ni mellék szereplőnek jó, de hogy főszereplőnek ...... az nekem nem fekszik.
2.
2.
Bogoj
"néhány "fantasztikus" vendégszereplővel is találkozunk"

megjelenik a fantasztikus négyes?
1.
1.
Gamerdavid
Sosem szerettem a modern korban játszani. Szerencsére itt sem kell sokáig nézni Desmond vagy akárki pofáját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...