PC-re is megjelenik az Enslaved

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Jobb később, mint soha, tartja a mondás: a Namco Bandai megerősítette a pletykákat, miszerint PC-re is megjelenik az Enslaved: Odyssey to the West. Ja, és még ebben a hónapban rátehetjük a kezünket.

Az Enslaved: Odyssey to the West PC-s változatáról először a nemhivatalos Steam-adatbázison keresztül értesültünk, a szóbeszédek pedig a minap újra felerősödtek, mikor az ausztrálok bevizsgálták az egészen eddig ismeretlen Enslaved: Odyssey to the West - Premium Editiont.

A címet, ami nyilvánvalóan a 2010-es játék egy bővített változatát takarja, a minap hivatalosan is bejelentette a Namco Bandai, az új kiadás ráadásul még ebben hónapban megjelenik PlayStation 3-ra és - dobpergés - PC-re.

A Ninja Theory játéka egyébként nem szerepelt túl jól a kasszáknál, eredetileg PS3-ra, illetve Xbox 360-ra jött ki. A bővített pakk valószínűleg tartalmazni fogja a két hónappal később bemutatkozott Pigsy's Perfect 10 DLC-t is.

17.
17.
juhú! a Heavenly Sword is jöhetne majd <3
16.
16.
Corran
Bakter! Nem tudom mi jött mostanában a fejlesztőkre, de nagyon örülök neki. Minden játék amire csorgattam a nyálam kicsit is, elkezd csordogálni pcre, Metal Gear Rising, Castlevania, az új Ninja Gaiden is érdekesnek tűnik, és most ez is... csak remélem nem egy bokorban jönnek, nem akarom fontolgatni melyiket veszem meg :D (A Castlevania már megvan, és beváltotta a reményeimet.)
15.
15.
bitbandita
Gears of War 2, 3 kellene PC-re, őnagysága Cliffy B tehetne ennyi gesztust, ha már az 1-el felültettek a lóra. Ha nem, akkor egy szívességet tehet...
14.
14.
Nagyon szépen köszönjük! Már csak egy fincsi kis Dragons Dogma bejelentésnek tudnék annyira örülni. Ezt nagyon sajnáltam, mert a videók alapján nagyon tetszett. MustHave!
13.
13.
LiL Troy
#8: Off: Sírok, xDDD hatalmas és milyen igaz x'D
12.
12.
Raatkainen
Sose hittem, hogy eljön ez a nap! Király:)
10.
10.
SLi
nagyon örülhetnek a PC-sek, nálam a mostani generáció top 5 játéka közt van, iszonyat szórakoztató az egész, szerethetők a karakterek, a sztori vége meg elég húzós.
9.
9.
giga321
Hohóóó, nap híre nálam.
7.
7.
Necreon
Derült égből villámcsapás, a jó értelemben. Bár lenne egy ilyen bejelentés minden nap.
5.
5.
nero66
4.
4.
guitarlord
Egy méltatlanul elfeledett játék volt, nem valószínű, hogy folytatásra gyűjtenének, de hátha mégis....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...