Ryse: Son of Rome - traileren Damoklész

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 17.
  • Videó
Link másolása
Krisztus előtt a negyedik században élt a legendás Damoklész, akiről az a hír járta, hogy irigykedett a trónnal járó kellemetességekre, és ebből a király úgy gyógyította ki, hogy trónjára ültette. Persze ő is megjárta az alvilágot.

A római hadsereg daliás harcosa volt Damoklész, akit elárultak és meggyilkoltak a gonosz és korrupt tábornokok, de visszatért az alvilágból, hogy leszámoljon az árulókkal. Róla szól a Ryse: Son of Rome alábbi filmes előzetese - a 300 című filmre hasonló jelentek várnak rád.

Bónuszként egy sztoritrailert nézhettek meg a játékról, ami az Xbox One premierjekor landol a boltokban.

22.
22.
metercsiken
Baromi jó videók!
( nekem mindegy mire hasonlít, vagy mire akar hasonlítani.... )
Szerintem a játék is jó lesz, de xone-om nem lesz hozzá!
21.
21.
kristof97
#17: Köszi szépen, hogy leírtad a gondolataimat, bár én nem akartam volna megbántani szegényke lelki világágát. :D A kommentjét látva sírtam, hogy mennyire lehet értelmes és kb. hány éves lehet.
Ezt neki írom (#7): Persze, hogy nem lesz, mivel azért vettem PS3 slimet mert a sony exclusive cmei érdekelnek, nem az MSé. :P De addig ameddig nem én keresem meg rá a pénzt, addig nem akarok ezzel menőzni, mivel tök felesleges, de a miheztartás végett leírtam a "kedves" kommentelőnek (aki jobb esetben még általános iskolás, rosszabb esetben meg értelmi problémái vannak).
20.
20.
akifourteen
#19: Szerintem a trailerre gondoltak nem a jatekra!
19.
19.
Tokodboy
#18: Eddig sem értettem ezt az összehasonlítást és még most sem.
Ennek aztán semmi köze a GOW-hoz, semmilyen téren sem.
18.
18.
hoki00
ja tiszta god of war az egész
16.
16.
akifourteen
Majd jovo heten bejelentik,hogy sajnos nem tudtunk vele elkeszulni atrakjuk 2016-ra. Viccet felre teve ha azt nezzuk ,hogy egy tortenelmi esemeny vagy szemely feldolgozasa akkor szerintem rossz nem lehet.
15.
15.
Ra1D3n
Nem értem miért vannak ilyen sokan elájulva ettől a játéktól. Hahó, a Crytek készíti, aki eddig 3 középszar FPS-t adtak csak ki lényegében brutáljó grafikával és ennyi... Aki emiatt gondol csak az Xbox1 vételre, azok nyilván csukott szemmel és befogott füllel figyelik, hogy milyen játékok készülnek Xbox1-ra. Itt senki se hallott még a Remedy új készülő címéről a Quantum Break-ről? Keveset lehetett látni belőle, de már most több mint ez a Ryse.

Félreértés ne essék, érdekel, hogy milyen lesz ez a cím, de, hogy ezzel határozzátok meg az Xbox1-t az enyhén szólva is komikus... :)
13.
13.
Elyas
Tahónia újabb lakója bukkant fel.
9.
9.
kopic
Eszmeletlen lesz ez a jatek ! *----*
Csak kar, hogy majd max 2-3 ev mulva lesz Xbox One vasarlas, vagy meg kesobb.:S
4.
4.
Dark_Temptation
#2: ne legyél már buta. xbox one exkluzív. /// nagyon jól néz ki fáj érte a szívem! :( de 1 játékért nem veszek xbox 1-t
3.
3.
Porcupine Tool
Az Damocles trailer alapján nagyon God of War szeretne lenni,de csak az izzadtságszag jön át, a story trailer már ígéretesebb, bár még mindig nem látom miben lesz ez több -a grafikát leszámítva- a társainál.
2.
2.
Borington
Jó lesz, jó lesz, s szerintem kijön másra is. Valamikor...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...