Prequel lesz a PSP-s Splinter Cell

  • Írta: InGen
  • 2006. január 5.
  • Hír
Link másolása
Az Ubisoft fejlesztői ezúttal nem csak egy átportolt, de az eredeti verzióval majdnem teljesen megegyező játékotk készít a marokkonzolra.
Az Ubisoft fejlesztői ezúttal nem csak egy átportolt, de az eredeti verzióval majdnem teljesen megegyező játékotk készít a marokkonzolra, mint ahogy azt láttuk pl. az Prince of Persia: Revelations esetében, mely a PS2-es Warrior Within néhány kiegészítéssel felvértezett változata volt.

A Splinter Cell Essentials az eddigi SP játékok előzményét fogja elmesélni, így talán kicsit beleláthatunk majd a kidolgozott háttérrel eddig nem igazán rendelkezett Sam Fisher kalandos múltjába. További infókat még nem sikerült kihúzni az Ubisoft embereiből, ám készülnek már a hivatalos bejelentésre.
17.
17.
Ca$h
Nem megmagyarazhatatlan... ez csak PSP! Latni kell!!! :)))
16.
16.
Ca$h
Hat sracok, en csak megemlitenem joval a ti vitazasotok utan, hogy marhara megeri PSP-t venni... trust me! ;)



Tamas50: Vicces volt igy latni, hogy par nappal ezelott meg milyen PSP ellenes voltal, most meg te latogatod a legtobbet a PSP forumot, vasarlas celjabol! :)))
15.
15.
fojesz
Ááá... emberek... itt döntöttük el egy nagyon jó barátommal, hogy mi vhogy összegyüjtjük azt a rohadt sok pénzt vagy pedig elmegyünk dolgozni minden nyáron amig össze nem gyűlik, csak legyen egy ilyen cucc már nekünk is!!! Bááááááá....:) Imádom Fisher urat... miatta pláne érdeklődök a dolog iránt!
14.
14.
Drago
ööö, erre nem tok mit mondani, nem vagyok az a nagy sorozatfüggô, az ilyenek kimaradtak az életembôl, szal nem tudlak megérteni :D.
13.
13.
InGen
ööö nem érdekel ez az érzés ha helyette nézhetek lostot :D
12.
12.
Drago
Suliban tessék csak szépen odafigyelni órán. Hasznodra fog még az válni, ha más nem akkor az a felemelô érzés, mikor te tudsz vmit és a másik meg nem. :D
11.
11.
InGen
Én meg a suliban órák alatt, lol? :)
10.
10.
Chocho
Egy komolyabb MP3 30 rongy. Filmeket meg nézek itthon. lol?
9.
9.
InGen
Chocho: ha belegondolsz, hogy mennyibe kerül egy normális MP3 lejáccó (amit egyébkétn is kéne vennem), és hozzáveszed hogy ezen azért lehet nézni filmeket, sorozatokat, nameg nem utolsó sorban játszani igencsak megéri a pénzét!
8.
8.
InGen
Tamas570: mivel egyre kevesebb PC játék készül, és azok minôsége is egyre rosszabb, ráadásul alig lehet ôket eladni nem valószínû. Az általános vélekedés az, hogy néhány erôsen PC specifikus mûfaj megmarad ott (RTS) a többi szépen átköltözik konzolra.
7.
7.
Chocho
Hát InGen, ha mutterék olyan gazdagok...mindenesetre nekem szívem sem volna ennyit kiadni egy ilyen kézizéért. Nem rossz, de inkább megvárom az emulátorokat. A zseink szerint idén tehát már lehetôvé válik a gépen való PSP-zés. :)
6.
6.
InGen
Igen, én spec tervezem is. Mondd már meg hogy tudsz pl egy laptopot zsebre vágni és akárhová elvinni?



De a legfontosabb: a laptopra (PC-re) nincsenek jó játékok (már lassan, imho), a PSP-re viszont annál több és csak szaporodik :)
5.
5.
InGen
Szerintem a PSP-re mondta, mindenesetre kicsit elmaradott információkkal rendelkezel Tamas570, lévén a PSP olyan népszerû, hogy hihetetlen.
4.
4.
Chocho
Ezt a PSP-re mondtad, vagy a Revora? Mert utóbbi nekem igenis tetszik.
3.
3.
Chocho
Hat sajnos... :( Remélem, ez a Revolution-ra is ugyanolyan igaz lesz.
2.
2.
InGen
Az az élet rendje Chocho koma :) konzolokra sokkal jobban megéri játékot készíteni.
1.
1.
Chocho
Tököm tele van, hogy a PSP-re lassan jobb játékok kijönnek, mint PC-re...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...