Battlefield 4 - új TV-szpot érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 22.
  • Videó
Link másolása
Az EA TV-s hadjáratának második felvonásaként egy rövidke ingame kedvcsinálót nézhettek meg a Battlefield 4-ről. Emellett a kiadó megerősítette, hogy már javában készül a mobilos Battlefield is.

Az új TV-szpot nem árul zsákbamacskát: ádáz single és multis küzdelmeknek lehetünk szemtanúi.

Az EA egyébként megerősítette az Origin Twitter-csatornáján, hogy a PC-s játékosok a megjelenés előtt egy nappal már előtölthetik a játékot, megelőzve ezzel a debütkor fellépő esetleges szerverproblémákat.

A New York Timesnak adott interjújában az EA fejese, Frank Gibeau pedig megerősítette, hogy már javában készül egy "high-end" mobilos Battlefield-játék. Azt még az elnök is kifejtette, hogy hasonló kaliberű alkotást még nem készítettek kis képernyőre. A verebek azt csiripelik, hogy a alkotás a DICE Frostbite Go engine-jét használja majd, így a látvány magas minősége borítékolható.

19.
19.
#18: Ez nem igaz! Amíg az MW sorozat szépen fel van építve normális tempóban, Addig a Black ops össze vissza van a történet a vége túl gyors és nincs normálisan kidolgozva.
18.
18.
Sniper Fox
#15: Mindkét Black Opsnak jobb a története mint az MW széria bármelyik tagjának.
15.
15.
#14: Az MW széria a legerősebb a történetben (a Black Ops 2 csalódás volt).
14.
14.
hurkagyurka2
A COD története egyáltalán nem volt gyenge szerintem, max páran nem értették... :) A Ghost sztoriját pedig egy profira, egy Oscar díjas forgatókönyv íróra bízták, úgyhogy ezzel a résszel sem igen lesz gond valószínűleg. Mielőtt betámadnátok, azért megjegyzem, hogy olyan film sem született még a történelem során (se könyv, stb) ami 100%-os tetszésindexet produkált volna. Nem vagyunk egyformák! Részemről a BF3-at ott kapcsoltam ki, mikor egy jelenetben hason kúszva patkányokkal kellett viaskodni, mert össze-vissza harapdáltak. Na ott besokaltam bevallom férfiasan... :)
13.
13.
#9: A CoD-nak a története és a karakterei a legerősebb része a játéknak (pörgős, drámai, fordulatos, izgalmas) Ilyen története nem lesz a BF-nak. BF3 is nagy csalódás volt (unalmas, semmit mondó történet) a karakterről meg inkább ne is beszéljünk.
11.
11.
#5: igen, a battlefield mindig is ilyen volt - multiközpontú. szerintem a legelső részekben nem is volt single kampány. "sajnos" a játék szavatossága miatt jobban megéri a multira összpontosítani. én pl. szinte csak multis címeket vásárolok.
9.
9.
captain planet
#5: meg szerencse. h a multira koncentral...
a te szeretett konkurens cimed single-be 4-5 ora jatek, multiba meg siman bele lehet rakni ennek a szazszorosat. a masik dolog meg, sose ertettem mi olyan nagy szam a cod sztorijaba. annal mar csak a crysise unalmasabb.ha stori erdekel megnezek 1 jo filmet
7.
7.
HerodPK
hát engem a hideg is kiráz :DDD még 1 hét :))
5.
5.
Pharaoh
Ez a reklám is bizonyítja, hogy a BF a multira koncentrál! Az előző részek esetében legalább is így volt, remélem, most ez változni fog, mert már régóta nem játszom "többjátékos módban" és inkább kedvelem a történetalapú, hangulatos stuff-okat (ezért részesítem előnyben a konkurens címet, bár idén elsőre egyiket sem veszem meg, majd ha belenéztem mindkettőbe, akkor döntök)!
3.
3.
drat576
A játékkal nincs bajom, de ez a reklám kb olyan mintha 10 éveseknek készült volna ^^
1.
1.
jonyjok33r1991
Ááhhh már igen várom! :D :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...