Batman: Arkham Origins - befutott a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 23.
  • Videó
Link másolása
Batman a személyes küldetésének tekinti az Arkham Origins történéseit, amire jó oka van: elvégre Gotham összes bűnözője utána lohol, s még a rendőrség is. Az előzményeket elmesélő játék pénteken landol a boltokban.

A Warner kiadta a Batman: Arkham Origins launch trailerét, amely a pénteki megjelenés előtt még egyszer és utoljára tudatosítja bennetek, hogy milyen remek játékot kalapált össze a montreali brigád.

Főhősünk személyes küldetése elevenedik meg az alábbi pár percben, már alig bírjuk kivárni az október 25-én esedékes startot PC-n, Xbox 360-on, PS3-on és Wii U-n.

Ha nem félsz a spoilerektől, tekints bele a játék első két órájába! Köszönjük, LionHD!

36.
36.
bitbandita
Már 14 perce 25.-e van :)
35.
35.
daneelolivaw
34.
34.
Inferno
Bár mondjuk az egy kicsit illúzióromboló h már az első másfél órába kiütjük Deatstroke-ot a main badass assasint akinek alapból saját képregénye is van ez egy kicsit rosszulesett Deathstroke fanként :S de a fight azért keményen adta :D
33.
33.
Yami
#32: Nekem csak holnap hozzá a futár, és ráadásul csapatépítő összejövetel lesz a cégnél, így este 10 előtt tuti nem jutok hozzá. :(
Irigyellek, jó játékot!
32.
32.
DeVincent
Délután 5-óta nálam a hivatalos példánya és nagyon jó game lett. :-D
Aki szerette az első két részt, akkor annak ez kötelező vétel lesz. :-)
31.
31.
Sid3481
#25: Magyarán szólva a lényeg nem változott, és ez így is van jól! Akkor már csak a maradék 10%-ért kell izgulni!:D
30.
30.
Ghost26Dave
Ea pont tegnap volt 56
29.
29.
Ghost26Dave
:D Rákosi
27.
27.
Ghost26Dave
26.
26.
Gamerdavid
Már azóta áll a cerka, mióta bejelentették, amíg nem lesz a kezemben, addig le sem fogom hunyni a szememet.
25.
25.
Drazhar
#24: Nehéz is lett volna elrontani, mivel a játék 90%-át kvázi készen átvették a Rocksteady-től :) (harcrendszer, mozgás, pályafelépítés - konkrétan a teljes Arkham City pályarész az benne van)
24.
24.
Sid3481
Büntet nagyon!:D Az első két részt többször is végigtoltam, és ahogy elnézem ezzel sem lesz probléma. Ha jól tudom új csapat fejlesztette, de hál isten nem sikerült elrontaniuk!:)
22.
22.
Dragonborn
Na ezek után hogy fogom kivárni a holnapot
21.
21.
Drazhar
#20: Szerintem ennyire még sosem volt kidomborítva a detektív oldal mint ebben, szóval a b-csapatnak jár az érdem ezért.
De egyébként egyetértek - akármennyire is kedvencem ez a széria, most már ott tartunk, hogy a nextgen résszel (ami ne legyünk hülyék, már javában készül) 4 részes lesz, szóval kicsit lassítani...
20.
20.
guitarlord
#17: Apróbb újításokat el tudok képzelni, pl. olyan küldetések, ahol a Batmobile-al kell menni, vagy a Batwinget kell használni, esetleg a szabadon mászkálásba is bevehetők....Olyat is szívesen vennék, ha kicsit jobban kidomborítanák a detektív oldalt és lenne több puzzle...

Alapvetően mégis azt gondolom, hogy a formula működik és adott, a probléma ott lehet, ha túl sűrűn jönnek az új részek, nem szabad ebből is CoD-ot csinálni!
19.
19.
Tyler89
Listámon szerepel, de amíg az 1-2 sincs kiplatinázva, nem hiszem hogy beruházok rá! :( Pedig bejön nagyon! De a GTA V platina meg a Black Flag elsőbbséget érez.
18.
18.
RetecH
#16: Igen. Ugyanaz adja a hangját mint Ezio-nak.
17.
17.
azureknight0715
Jónak jó, de vajon ez hány részig fog még működni? Még oké hogy ezt bedobják de köv batman játéknál már kell valami más is.
16.
16.
Gora
Sokkal jobban bejön mint az előzö kettő, rosszul hallom vagy tényleg új szinkront kapott bman? Szerintem jót tett neki ha igen :D
14.
14.
Lacek896
Ehh.... Mi ez az ocsmány menü?
13.
13.
DON GONDOCS
Na péntek délután mehetek érte és még 1 pár gameért, Remélem megéri az árát. Bár minden esély adott egy jó játékhoz
11.
11.
lackosor6
Végre, a launch trailer az első, aminek legalább volt valami hangulata! :)
10.
10.
KeXxX
Ez kurva jó lett! Alig várom már hogy csapathassam. Év játéka gyanús.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...