Megjelent a PC-s Enslaved: Odyssey to the West

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 26.
  • Videó
Link másolása
Már elérhető a Steamen és a PSN-en a Ninja Theory hiánypótló alkotása, a Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition. A konzolos változatok után három évvel landolt a számítógépeken.

Az Enslaved: Odyssey to the West egy posztapokaliptikus, kooperatív stílusú akciójáték, melyben egy egykori akrobatát, Monkey-t irányítjuk, akinek egy bájos társa is van Trip személyében. A szokatlanul színgazdag alkotás mocap munkálataiban az az Andy Serkis is közreműködött, aki a Gyűrűk Ura-féle Gollam mimikáiért is felelt.

A Premium Edition az alapjáték mellett tartalmazza a Pigsy’s Perfect 10 DLC-t is, illetve három új karakterskint: a Ninja Monkeyt, a Classic Monkeyt és a Sexy Tripet.

Íme, a launch trailer:

16.
16.
coderman
Akkor ideje megnezni a dlc-t, mert anno nem tudtam beszerezni konzolra :) Az alapjatek egy csiszolatlan gyemant, fantasztikus sztorival, szeretheto karakterekkel es hangulatos vilaggal, viszont a harc a vegere mar egy kicsit repetitivve valt.
15.
15.
aRkye
Egyik kedvencem!! 3x toltam eddig végig. Szerintem a pc-sek örülhetnek, hogy lehetőségük van megismerkedni ezzel az anyaggal (csak az első néhány hózzászóló miatt is...). Szerintem kötelező darab...
14.
14.
inTheVegas89
Tegnap vásároltam meg steamen és délután 4 órakor már bele is kezdtem, most úgy kb 10 perce hogy végig vittem és nem csalódtam benne! Nagyából 10-11 órát játszottam vele, a dlc rész még csak most jön!
13.
13.
Ennek nagyon örülök, mert nagyon tetszett anno és sajnáltam, hogy nem jön PC-re. Most viszont ugy is borzalmas uborkaszezon van, szoval \o/ !
12.
12.
tjames
Csak a demo-t próbáltam anno boxon...de az alapján nekem tetszett...nem is tudom miért hagytam ki :(
11.
11.
Scoo
Én is csak ajánlani tudom. Nagyon szeretető benne a két karakter. A sztori és a világ is bejött. Sajnálom, hogy amúgy maga a játék elhasalt a pénztáraknál (egyébként pont az ilyen dolgok miatt mennek inkább biztosra a kiadók és készítik el a százezredik folytatás és remaket)
10.
10.
spikee576
Nagyon jó játék nemérdemes kihagyni.
9.
9.
NoRush
Imádtam minden percét, ez egy kihagyhatatlan remekmű!
8.
8.
tupaccc
ez egy fantasztikus játék, csak ajánlani tudom.
7.
7.
Folti1985
Valóban remek darab aki anno nem tolta ki annak ajánlott
6.
6.
Kenny88
Én anno megvettem, imádtam. Fantasztikus játékélmény és szerintem máig bámulatos látványvilág. A történet átérzéséhez meg kell egy kis tudatosság, mert egyébként iszonyat kemény mondanivalója van.
5.
5.
inTheVegas89
#4: Na véletlen küldtem el, helyesírási hibákat baszhatom :(
4.
4.
inTheVegas89
Igenis jó játék, örülök neki, hogy egyre több ilyen landol idővel pc-n is. Annak már kevésbé hogy csak azért mert a kaszáknál nem ment jól a játék:(
Tízből kilenc helyen 85% felett teljesít a játék tesztekben, ez nagyon jó, sőt elég ritka az ilyen! A játék látványvilága 3 évvel ezelőtt nagyon jónak számított, ugyan egy apokaliptikus környezetben zajlik a játék, de nem szürke és depresszív hanem szép színekkel operál! És akkor még ott van az arcok kidolgozása! Szerethető karakterek vannak benne, nagyon jó a hangulata, ez 3 évvel ezelőtt hihetetlenek volt mondható, főleg annak aki szereti a játék stílusát.

A játék nem volt agyon reklámozva, nem volt belőle reklám a Tv-ben, nem volt nagy dobra verve, nem költöttek annyit a marketingre! Van olyan "gyenge" videó játékok hogy az már nem csak a kategóriájára de az egész játék iparra nézve gyengén teljesít élményileg, viszont agyon van hypeolva és a sok hülye megveszi mert most ez a menő, és a divat a Gamereknél, és ő is ezekhez akar tartozni.
Az ilyen jó címeket meg megölik az ilyen sablon tucatjátékok, és ostoba vezethető emberek! Elhiszem hogy van az akinek nem jön be vagy unalmas, és nem tetszik ilyen van és kész, nem vagyunk egyformák. De amikor egy sokkal "gyengébb" címet azért vesznek meg többen és többször mert rajta van a hamburgeres dobozon, na az már nagyon zavar!!!
2.
2.
dBLOOD
Egy újabb "spanyolvisznak" bejelentett konzolos akciójáték.
1.
1.
winhate
hoki game muanyag texturrakkal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...