Age of Empires II: The Forgotten dátum

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 27.
  • Megjelenés
Link másolása
November elején válik letölthetővé az Age of Empires II rajongói modjából hivatalos kiegészítővé avanzsált The Forgotten. A futtatásához a második rész HD-kiadására lesz szükség.

Az Age of Empires II - Forgotten Empires ugyan rajongói modnak készült, a játék HD-kiadásához már némileg átalakulva, hivatalos kiegészítőként tér vissza: a The Forgotten alcímet viselő csomag november 7-én rajtol a Steamen, jelentették be a fejlesztők.

A kiegészítő öt "elfeledett" civilizációt vonultat fel, a dolog érdekessége, hogy az indiaiak, az olaszok, az inkák és a szlávok mellett a magyarok is játszhatóvá válnak. A rajongók új kampányokat és pályákat, fejlettebb mesterséges intelligenciát és Twitch-támogatást is kapnak egyebek mellett.

16.
16.
gildesh
#13: Meg a Knights and Merchants-nak is van magyar hangú változata.
15.
15.
Stranger
#10: Ground Control 2-ben is magyarul beszélnek. Persze azért nem lett olyan jól a hang a képhez igazítva, de ez csak átvezetőnél lehet zavaró. Amúgy nagyon jó játék, próbáld ki nyugodtan.
Feldobtam a játék introját is magyarul, úgyis fent volt a játék:
http://www.youtube.com/watch?v=PzSfmyzTN6o
14.
14.
Quent1n
#13: Imperium Galactica :)
13.
13.
mestermagyar
#12: ÚÚ lol.

IG mindek a rövidítése? Lehet, hogy nem játszottam mégsem annyi stratégiával. :D
12.
12.
Quent1n
#10: http://www.youtube.com/watch?v=USSbeuyUkx8 Ezt nem lehet, hogy nem próbáltad :D

De az IG 2-ben is megszólalnak az egységek magyarul, illetve emlékeim szerint a Stronghold: Crusadernek is van szinkronos változata. :)
11.
11.
mestermagyar
#9: Szerintem tök fasza. Tudod a hungarian eleve hülyeség, mert ugye anno a hunokból való eredeztetés kapcsán mondták hungary-nak az országunk. A törökök például madsar-nak mondják kezdettől.
10.
10.
mestermagyar
#8: Mit pótolni? XD Már rég kipróbáltam a forgotten empires-t, csak ezenkívül nincs több játék, ahol magyarul beszéltek volna az egységek. És ezért annyira különös volt, hogy inkább hanyagoltam magyarokkal tolni. :P
9.
9.
Teuton
#8: Trololololo-

Amúgy angolban egyre gyakrabban látni hogy a Magyars szót használják Hungarian helyett, de hogy miért arról nincs fogalmam.
8.
8.
Quent1n
#4: Az biza szomorú de még pótolhatod :)

Kicsit szemet szúrt ez a Magyar Hussar meg Magyars..Érdekes fordítás. :) Amúgy semmi extra azt hittem, hogy látványra is szép egyedi "magyaros" lesz. Pl. futballstadion, amit futballstadionok vesznek körül és amik mind egy nagy futballstadion részei :D :D
7.
7.
wolfwarrior
Juhú csinálhatok egy budai csatát a törökök ellen.
6.
6.
dBLOOD
A magyarok hogyan szerepelnek benne, sumér őstörténettel? :D
4.
4.
mestermagyar
Ez a magyar duma amúgy bizit megborzongat, mert soha nem hallottam még stratégiában egységet magyarul beszélni. :D
3.
3.
randall13
--Magyar Huszar created--
Csődöt mondott a google fordító, vagy ez hogy sikerült? :D
2.
2.
noswear
Nekem nagyon tetszik bár még hozzá lehetne adni pár csak magyarokra jellemző harc stilust vagy egységet példáult a hátrafelé nyilazó lovagló ijjászok lehet tul OP lenne de anno mikor más nemzetek találkoztak ezzel OP is volt szoval ha hűen akarnak minket ebben a játékban ábrázolni akkor öszintén minden népet bekéne abáljunk ahogy vannak :D:D:D
1.
1.
markoci555
magyarz preview, kemény :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...