Call of Duty: Ghosts - íme, az Extinction mód

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 28.
  • Pletyka
Link másolása
Noha az Infinity Ward még nem mutatta be hivatalosan, néhány kép már kiszivárgott a Call of Duty: Ghosts Extinction módjáról, amiben földönkívüli idegenekkel kell majd felvennünk a harcot.

Igen, jól olvastátok. Nagyon úgy néz ki, hogy az Infinity Ward is kitalált valamit, ami szürrealitás tekintetében is felveheti a versenyt a Treyarch-féle Call of Duty-epizódok zombimódjával, az alábbi képek alapján az Extinction játékmódban mindenféle űrlénnyel akaszthatjuk össze a bajszunkat.

Hogy pontosan mi lesz majd a feladatunk - a lövöldözésen és a túlélésen kívül persze... -, azt nem tudjuk egyelőre, viszont biztosan lesz ilyen elfoglaltság a játékban, elvégre már hivatalos teaserünk is van róla. Köszi, Gamer 74!

33.
33.
Zakkantable
#32: AAAAAWWW YEEAAAH
Te vagy az emberem :D
32.
32.
FirstCoDCommander
28#: Te droid! Idejössz egy olyan játékkal kapcsolatos hírhez, amit utálsz (de megvan az összes) és egy másik játékról kezdesz fanatikusan áradozni, miközben azt állítod, hogy mások kötekednek és elvakultak? Egyszer kéne dönteni egy rekordot, hogy pl. a másik cím NEM említése az adott játék híreinél vagy 20-nál kevesebb komment, esetleg 3-nál több higadt komment. Én toltam az általad említett Bétával és a BF3-al is! A felhőkarcolót te döntöd le, de mindig ugyanúgy dől le (nem egy Physx az biztos) és ezt hívják script-nek! Mellesleg a Ghosts-ban is teljesen átszabahó pályák lesznek és a Bo1-2-ben is "éltek", módosultak már a pályák! Ha meg neked elég, hogy mindennek adnak egy új skin-t, akkor gratulálok az igényes elvárásaidhoz, egy teljes értékűnek szánt kiegészítővel szemben (mert ez annak tűnik, bár még nem jelent meg)! Az meg, hogy az előző részben nem láttál viharos, meg felhőkarcolós map-okat, az meg csak azért van, mert még nem jutott az EA arra szintre, hogy pofátlanul, leplezetlenül ugyanazt adja ki újra! Ya, de mégis, a régi-új dlc-s pályák formájában!

A hírhez meg annyit, hogy ha olyan hangulata lesz, mint a Treyarch féle zombis mód és a Tűzgyűrű keverékének, akkor szintén tök zsír, fun-olós móka lesz ez is (amiben nem a realisztikusság a lényeg)!
31.
31.
Zakkantable
Mi a franc bajotok van?
Semmi köze nincs a kommentek nagy részének a játékhoz...
Tiszta gázok vagytok ha fikázni akarjátok akkor ne itt.
Kíváncsi voltam hogy az emberek mit gondolnak erről a beteg cuccról azt megnézem és mit látok a sok aberrált itt fikázza a játékot ,plusz meg csak a szellemi kapacitásotok végességéről árulkodtok.
Szerintem nagyon beteg cucc és 100% hogy hosszú éjszakákat fogunk a spanokkal elkockulni vele persze ha nem lesz egy kalap szar :D

24.
24.
aordog
Érdekes... COD téma az olyan, mint ha valaki a politikärol vélekedne.
Mindenkinek van véleménye, legyen az a Joska bäcsi vagy a kocsmäbol a részeges Béla.
Amikor meg keveslik a pénzt, de lehetöség van munkära, illetve mondva van, hogy a Gondûzö nem éppen miatta van nyitva reggel 8- tol, akkor kést szorítanak az ember torkänak.

Lehet fírtatni a frencsäjz létjogosultsägät, de egy biztos:
Ha évenkênt mondjuk 5 FPS- t kellene mondani, akkor ez minden évben a legaläbb 1X végigvihetö címekhez sorolhato.
Lehet, hogy ez nem a legjobb és az is lehet, hogy nem is a legszebb, de aki FPS kedvelö az legaläbb valamelyik részel tolta ( tolja).
Nem kötelezö, de közületek rengetegen írnak úgy, mint egy szerencsétlen ember, akinek éppen egy kêst szorítanak a torkähoz.
Ha tetszik väsärold meg, de ha nem, akkor miért a mäsik a hülye???? Ja tudom: azért mert megveszi.
Így mär érthetö! Pffff.
18.
18.
PolluxHUN
#8: nem! ha Battlefield ilyen fícsörrel jelentkezne elküldeném a DICE-t melegebb éghajlatra! Ahogy kiakadtam mikor szóba került h az egyik BF kiegben dinók lesznek!
13.
13.
Earth Defense Force ezerszer jobb, es olcsobb is :-)
9.
9.
JacoB
#8: +1
Annyira bírom,hogy mindig mindenki szidja a CoD-ot... és még is minden évben rekordot dönt :) Én biztosan megfogom venni.
7.
7.
kingpeachy

Pár rossz minőségű kép alá egyből megy a "flame" generálás. Legalább próbál újítani. A zombik jobban beleillettek? Mégis imádták sokan.

#5 Azért nem nézed semmibe mert nem ad újat? Az, hogy ki hány éves nem jelent semmit. A mellékelt ábra jól mutatja 28 évesen is csak annyira futja, hogy nem tudsz normálisan fogalmazni,szidsz egy olyan játékot ami ki se jött még és "magyarosítod" a "cod"-ot:D. Nem akkor kell játékot venni amikor az kijön, ha nincs rá pénzed. A "nagy" címek mindig is drágák voltak premierkor.

#4 Pont, hogy a grafika nem nagyon változott sok idő elteltével sem. Most ez valamennyire megtörtént, majd első gameplay-ek után meglátjuk ez pontosan, hogy is néz ki a gyakorlatban.
4.
4.
Moltes
Szerintem cod 4 ota semmi nem valtozik csak a grafika egy kicsit neha neha igy eszre vehetoen javult. Na de most mindjart kapok a kod fanoktol hogy miert ugatok itt es ez a legjobb jatek :D na mindegy szerintem ez egy mw3 dlc-be is belefert volna XD
2.
2.
PolluxHUN
Szerintem integrálják bele Star Wars, Mass Effect, Resident Evil, Silent Hill, ....Én kicsi pónim játokot "all in one" célzattal! Perfekt lesz!
1.
1.
Elyas
Elöször legyen meg a Survival a Spec Ops mwg az ,hogy a storyt 2en is ki lehet vinni... Aztán jöhet ez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...