Call of Duty: Ghosts - hivatalosak az idegenek

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Infinity Ward hivatalosan is leleplezte a Call of Duty: Ghosts vadonatúj Extinction módját, a szűkszavú bejelentés mellett az első trailert is közzétette az idegeneket felvonultató játékfajtából.

Igazak voltak a pletykák, tényleg létezik a Call of Duty: Ghosts Extinction játékmódja. A négyfős kooperatívban földönkívüli idegeneket kell halomra ölnünk, közben pedig nyersanyagot gyűjtenünk tőlük. A játék során különböző kasztok közül választhatunk, ezek fejleszthetők is lesznek - az még nem világos, hogy mennyire lesz elszeparálva ez a rész a multi maradékától.

Mutatjuk az első trailert belőle:

58.
58.
banki911
Starcraft copy szagot érzek xD
57.
57.
leviske
Nem akarok trollkodni, meg flame-et indítani, de ezt a grafikát hozhatták volna UE3-ra alapozva, alacsonyabb gépigénnyel is. Szóval nem tudom ebben mi a nagy nextgen motor.
55.
55.
Lorthirash
Ugyanaz van mint WoW-nál azt is akármi jön hozzá már egyből megy hogy szar..... pedig mai napig a legnépszerűbb mmorpg. Ha valami jó azt fikázni kell ennyi.. sajnos ilyen idióták elég sokan. Ez van nem kell vele foglalkozni.
54.
54.
Nekem tetszene az otlet, de en ott hagytam abba a codot, hogy bo2ben lagfesztival volt az egesz kozel 1 even at!!! nem javitottak soha, az elejen 3x huztad fel a fegyot meccs elejen, utana 4 honap utan is laggolt, es nem, nem a netem szar, nat type is ok volt, egyszeriuen csak gany fos igenytelen szar lett a cod, es nem hiszem el nekik hogy most jobb lesz a helyzet. ezen egy ufo se valtoztat...
53.
53.
DigitalEye
#52: Zseniális ötlet! Ez DLC-ért kiált! :D
52.
52.
PolluxHUN
Szerintem ezek után jöhetne a medvedisznóemberes COD!...vagy a disznómedveemberes?!
51.
51.
DigitalEye
Ez olyan pillanat a CoD történetében, mint amikor megjelent az első "tunyingolós" rész az NFS-szériában.
Ez nem Call of Duty. De legalább valami újítással találkozunk. Mondjuk nekem így első blikkre több a füstje mint a lángja dolognak tűnik rendesen.
50.
50.
medson
Nekem őszintén szólva tetszik az ötlet, már marhára unom a zombikat. Valószínűleg ezekkel a kis teremtményekkel szemben teljesen más taktikát kell majd alkalmazni úgyhogy mindenképpen újítás lesz ez a sorozatban.
49.
49.
xSHx
Tipikus hozzászólások. Jól mondja a srác, sokak csak fújják a szokásos sablondumát, úgy hogy önálló gondolat 0!! Ilyen pl a kutya téma. Ez még mindig ekkora divat-téma? Há` miért ekkora probléma ez?
Továbbá értsétek már meg, ez egy multira kihegyezett game! A story része csak ráadás. Azért rakták bele a becsúszást, mert így még dinamikusabb a játékmenet! Ez és az akadájokon való átugrás közbeni lövés, akkora újítás, hogy nekem bőven elég. Ez nagyon hiányzott a CoD-ból.
48.
48.
Inferno
#47: Köszönöm szépen az egyetértést végre valaki aki tud értelmesen gondolkodni ;)
47.
47.
Dictator
#37 Teljesen egyet értek Veled. Haverokkal már csak heccből szoktuk végig olvasni a kommenteket, hogy felhúzzuk magunkat! Sok kis nyomorék jön, és "divatból" fikázza a CoD-ot, és azt sem tudják mit írogatnak! Úgy gondolják, hogy az a menő ha a CoD-ot fikázzák! Kedvencem az, hogy MINDEN évben ez van! CoD megjelenés előtt megy a fikázás ész nélkül és voálá... megjelenéskor rekordokat döntöget a CoD. Eddig minden évben ez volt. Vicc az, hogy ezek a kis nyomorékok is, akik ide jönnek CoD-ot fikázni, azok is megveszik, csak nem merik leírni, mert az nem menő :D Menő az, hogy a CoD-ot fikázni KELL.... Istenem gyerekek.... Kérdem én, ha tényleg utálja a CoD-ot, akkor minek nézi meg a videókat? Minek olvasgat a CoD-ról? Minek Írogat egyáltalán ide? Én például utálom az Armát, és egy darab videót nem néztem meg róla, és sehova nem írogattam be ilyen uninteligens, röhejes kommenteket mint ezek a szánalmas 12 évesek... Másik kedvencem, amikor a BF-el hasonlítgatják folyamatosan. Egyik BF videó alatti hozzászólás még kb. 1 hónapja: "Nem értem miért hasonlítgatjátok össze a két játékot folyamatosan, egyáltalán nem ugyanaz" Erre a hatalmas nagy intelligenciával bíró faszmajom válasza: "ugyan az a két játék, mind a kettő háborús, és lövöldözős, ennyi" De jót röhögtem! :D Ez barátom hatalmas nagy intelligenciára vall. Ha neki ennyi jött le, akkor gratula neki. El sem lehet képzelni, hogy valakinek (például nekem) mind a kettő nagyon bejön és megveszem mind a kettő játékot? Főleg mert a kettő teljesen más játék! A CoD egy Arcade FPS játék, ami nagyon pörgős és a reflexre épül leginkább és nem a taktikára, A BF egy modern háborús FPS játék, hatalmas térképeken, amihez elengedhetetlen a jó csapat játék, és egy jó taktika.... Tehát még csak véletlen sem egyforma a két játék. Én nagyon szeretem mind a kettőt, és meg is veszem mind a kettőt! Mellesleg ha annyira fikázzátok a CoD-ot nézzétek már meg az előre vetített statisztikákat, amik független felmérőktől jöttek. Az új Ghost előre láthatólag minden rekordot meg fog dönteni MÉG A GTA5-öt is!!! Előrendelések, első napon eladott példány szám...stb Szerintem már ez önmagáért beszél.
46.
46.
iexplicit
tetszik az újabb Run&Gun COD Ghost game, semmit sem várok tőle csak azt amit eddig, megyek és lövök és élvezem, ha bonyolult dologra vágyom, arra is vannak játékok, plusz ha az embernek olyan a melója, és nem akkar már este szarakodni... . Must have game! Play & Enjoy Jó játékot mindenkinek, mert ügye ez egy gamer fórum, nem politikai és nem az egymás elleni úszításról szóló demagóg portál, a közös bennünk , remélhetőleg , hogy szeretünk játszani. Akinek nem tetszik a game, vegyen mást, vagy csináljon jobbat.
45.
45.
Falcon
nekem ott figyel a polcomon szinte az összes call of duty rész! egy konzol árát ráköltöttem de számomra ez a generáció semmit nem ért volna enélkül a sorozat nélkül
42.
42.
RetecH
Hát nem tudom mi közük van az idegeneknek a CoD-hoz... de ennek ellenére még jónak tűnik. Kíváncsi vagyok gyakorlatban milyen lesz.
41.
41.
DON GONDOCS
Hát mostmár legalább ilyen is van Cufod. A zombimód szerintem teljesen helyén volt vagyis ideig óráig szórakoztató volt. Ezsem nézki rosszabbnak mint a korábbi részek zombi módja. jól fog vele szórakozni az egyszeri játékos is. Zombi, Alien mod kipipálva Jöhet a terminator vagy the lost world mód is.
39.
39.
exonic
Kicsit a Mass Effect 3 multijára emlékeztet :D
38.
38.
Inferno
Ezt ezért a hatereknek ajánlanám :D
http://www.youtube.com/watch?v=AArr8gObS3A
37.
37.
Inferno
Istenem srácok már megin ez. Már csak heccből olvasom végig a kommenteket mert ez vmi gusttustalan amit műveltek original magyar trollok idejön az összes geciláda és ontja magából a szennyet! Respect azoknak akik ezek a szarháziak ellenére is tratják magukat ahhoz amit szeretnek és beírják h tetszik nekik a játék :D
És realisztika gyerekek hadhuk mááár az Arma-n és az Operation Flaspointon kívül mondjatok már egy olyan játékot ami hű de realisztikus ??? Csak igen a COD jó ideje nem erről szól és sztem soha se a realisztikáról szólt BF dettó ott is jó nem egyedül hanem 2-3 basztok szét egy egész hadsereget MoH ott ezért mert hót buta a hedsereg meg is értem miért fagyasztották be. Grafika igen elmaraditt egy BF vagy Crysishoz képest a BO 2-n néha énis szörnyűlködtem de ha sztem vanm hangulata a játéknak és magával visz ki nem szarja le :P
És még így végszó gyanánt ember ha annyira utálod a COD-ot és annyira kurvára nemérdekel akkor miért is nézed meg a videót ??? :O hmmmm Jaaaa h téged azért érdekel mi van benne ha szar ha nem mert az ilyen mezei trollok nem bírják ki h ne nézzék meg haha :P
36.
36.
Lorthirash
Szerintem qrva nagy lesz ez a cod most a 4. rész óta nem játszom a sorozattal komolyabban ezt befogom szerezni.
32.
32.
robogo98
innováció!
hordákban támadó zombik helyett kis csapatokban(nem hordákban) támadó idegenek.Sajnos a mai fps-ek nagy része nem a katona élet bemutatásáról hanem hogy bemutassa hogy amerika a király és az oroszok csúnya gonosz emberek az afgánokkal együtt . az utolsó norális fps számomra a spec ops the line volt vagy talán a moh egyes részei
30.
30.
Starkiller89
Ha ez az új motorjuk volt, és erre képes, akkor már vissza is mondom az előrendelést, mert ez valami iszonyat ocsmány, én nem fogok ezzel a szarral játsznai a gépemen, inkább megizzasztom a BF4-el, az legalább jól néz ki, de ez...................bleee
29.
29.
Jared
gyerekek ez nekem tetszik :)
28.
28.
Jajjmár a kod ojan uncsi nem mutat semi újat a 4 óta. Ez mekorra marhasag már ufokat kell ölni xdxdxdxddd

NEM UNJÁTOK-E MÁR? Minden egyes cod hírnél van 5-10 ilyen komment. Köszönjük Emese nem kérünk többet. Értjük, egyetértük, elég.
25.
25.
Numero Koron
Sziasztok!
Látom a sok hozzászólást és és elszomorodom.
1: tényleg nem értem mit kell értelem nélkül fikázni ezt a modot, mivel van belőle 2 perc gameplay és ebből már meglehet állapítani hogy ez egy szar! Én ezek szerint nem értek ennyire hozzá. de azért örülök neki hogy nem egy újabb zombis rókabőr.
2: nekem megvan a BO és kipróbáltam a zombis pályákat, és bevallom nekem nem jött be, mert én nem szeretem annyira az ilyen paráztatós játékokat (most lehet rajtam röhögni ilyen vagyok). De emiatt nem is játszok vele! és nem is hinném hogy bárki betör majd a házba és megfenyeget hogy játsszak ezzel az moddal miután megvettem a cod ghostot.

Szóval nem értem mit verik erre az emberek a nyálukat hogy fúúú földönkívüliek, meg fúúúú de szaaar! Ha nem tetszik ne játssz vele! ha tetszik örülj neki, hogy tartalmazza az alap játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...