Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies dátum

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 30.
  • Megjelenés
Link másolása
PC-re és mobilokra a jövő héten érkezik az első világháború légi csatáit bemutató Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies. A Csendes-óceán felett repkedhetünk japán és amerikai vasmadarakkal.

Az Ace Patrol folytatását a múlt héten jelentette be a 2K Games és a Firaxis, s már csak pár napot kell aludnunk a megjelenésig. Az első világháborús taktikai repülős játék november ötödikén landol PC-n, majd két nappal később, azaz november hetedikén iOS-re is.

Egy zöldfülű pilóta karrierjét egyengethetjük a játékban, folyamatosan új manőverekre teszünk szert, számos történelmi csatában megfordulunk majd japán és amerikai gépek botkormánya mögött. Nem kell itt komoly szimulációra gondolni, komoly szerepe lesz a startégiázásnak, illetve gépeinket felülnézetben terelgethetjük.

3.
3.
bigwhite
"Az első világháborús taktikai repülős játék" - aztán ott van a képen egy Mitsubishi Zero meg egy Curtis P-40 Warhawk, mind a kettő második világháborús vadászrepülő volt.
2.
2.
DigitalEye
A jó öreg Sid bácsiban még soha sem csalódtam. Bár eddig nem vonzottak a repülős játékok, ezt mindenképpen kipróbálom majd. Vannak még nevek, amelyek nem mocskolódtak be az évek-évtizedek során és Sid Meier ilyen.
Még sok jó játékot kívánok Neki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...