Ryse: Son of Rome - nézzünk bele a harcba!

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 7.
  • Videó
Link másolása
A külföldi szaksajtó már belenézhetett a Crytek akciójátékába, s a tapasztalatok mellett új látnivalókat is közzétettek a Ryse: Son of Rome-ról. Gameplay videót kaptunk a single-ről, s azon belül a harcrendszerről is.

Bár a vélemények vegyesek voltak a Ryse-ról, összességében egy feszes római kori akciójátékot tettek le az asztalra a Crytek illetékesei. A saját stílusában egy jó játékról beszélhetünk, ami sajnos egy idő után unalmassá válik. November 22-én amúgy is minden kiderül, úgyhogy csekkoljátok le a legfrissebb látnivalókat.

Kezdjük a harccal:


Az alábbi képsorok a single kampányból származnak:

 

 


Végül, egy tucat új screenshot landolt a galériánkban:

25.
25.
roli33
#23: Pont ezt akartam írni, a York gameplay tiszta LotR 3. Nekem az tetszett. Nem rossz játék, de a mozgás nagyon fura, tényleg csak kaszálni kell meg használni a pajzsot is és ennyi. Semmi kombó. A kamerakezelés sem tűnik a legjobbnak, de attól függetlenül lehet hogy beszerezném ha lenne XO-m mert nagyon hangulatos.
24.
24.
DigitalEye
Sőt, most, hogy nézem, a mozgás is nagyon béna... Tényleg ez lenne a nextgen, vagy még ennyire béta-verziós a cucc?
23.
23.
DigitalEye
Nem olvastam az előző hozzászólásokat, de biztosan más is feltette már a kérdést: mi a szarért nem tettek bele egy normális TPS-nézetet?!
Ez a Lord of the Rings - The Return of the King-re emlékeztet, ami nagyon nem volt jó játék...
22.
22.
colonialmarine
#21: Nekem tartalom kell,meg technikailag legyen ugrás.Meg felejtsék már el ezt a elzárom előled az utat,rádküldök pár ellenséget,aztán 2 gomb nyomkodásával kinyírod őket,aztán mész tovább,valami potyog az égből,persze a szádbarágja a játék hogy hova fognak esni azok a szarok véletlenül se legyen kihívás...
Ha már be van lassítva ahogy megszúrja a kardal faszért nincs sérülés rajta?
A harcrendszerbe meg véletlenül sem akartak belevinni valami újítást Nehogy már valamit letegyünk az asztalra igaz?Hál istennek Xone exkluzív
21.
21.
colonialmarine
Jól néz ki meg minden,de nekem ez nem nextgen..Azt én nem így képzelem el,remélem nem kell majd csalódni ebben a generációban.
20.
20.
hurkagyurka2
Ez nagyon jól néz ki. Függetlenül attól, hogy "csak" 900p, ez a grafika megdöbbentő! Az éjszakai erdős videó különösképp bejött, el tudnék képzelni ebben a formában egy Diablo IV-et... :)
Remélem a crytec meggondolja magát, és kiadja PS4-re is idővel...
19.
19.
mestermagyar
#18: Amelyik játék megjelenik konzolra, annál szinte kötelező a fogyatékosoknak sznt harcrendszer. Semmi olyan, hogy védesz jobbról, balról, fentről, lentről, vagy pajzzsal, és te is visszaütsz így, hanem csak hentelsz aki pont előtted van, és ezt "élvezed" ahogy a gép gombnyomásra végrehajt húszmillió ugrálást, mintha te valami nindzsa lennél.

Inkább lenne egy olyan, amit mondtam, és van a mount and blade-ben, hogy így verekedsz, és kellően raksz bele te magad is, nem a gép végzi a zömét. Multi főleg élvezhetőbb lenne tőle.
18.
18.
mestermagyar
#14: Nem is játszottam, (batmennel fogok talán humble bundle miatt, ac-vel jó eséllyel nem, ott elvileg annyire hülyék az emberek, hogy nem lőnek, míg valakivel verekszel, nomeg nem is támadnak) de attól még, hogy az egyes körökben jó neveket felemlegetted, az én szememben nem lesz jó játék. Továbbra is azt mondom, ez a fajta harcrendszer nevetségesen irrreális, nem szájtátó...
17.
17.
metercsiken
Nekem baromira tetszik.
Viszont, ha már lehet csonkolni( ami jó ), akkor igazán beletehettek volna több variációt is.
A hangulata viszont tényleg nagyon ott van.( videó alapján )
16.
16.
ikaralyos01
A Game Informer tesztelője szerint "körülbelül annyira érdekes, mint egy telefon gombjait nyomkodni".
Dan Ryckert azt mondta "soha pályafutása alatt nem akart még annyira szabadulni játéktól", mint a Ryse-tól. Emellett szerintem is gyönyörű..hmm
15.
15.
kristof97
#13: Egyébként olyan videók alapján a harcrendszer, mint az Assassin's Creed játékokban (a 3ban és a Black Flagban) ami egy ilyen játéknál nagyon rossz. A játék pedig, mintha nem nézne ki olyan jól, mint a korábbi videókban, mint pl. az E3as prezentációban... (tudom, hogy volt technikai változtatás)
14.
14.
traumraise
#13: ezek szerint te se batmannal se assassins creeddel nem játszol mert azokban is ugyan így történik a másik ellenséghez fordulás, ahogy mondtad hirtelen átspawnolással.
13.
13.
mestermagyar
Elmegy-elmegy, de nem járatja meg az agyat, egy pici realizmus sincs benne (mármint vizuális, látjátok, ahogy nem is pördül, csak átspawnol másik irányba, hogy védjen), és totálisan nincs benne taktika. Nemhogy az lenne logikus, hogy megpróbálod a hátad tartani, inkább mindenkit köréd engedsz, és így könnyebb lekaszabolni őket egy mini karddal a baltájuk ellen? -_-

Mount and blade játékosként ez szúrja a szemem.
12.
12.
RetecH
Ez így videók alapján elég bejövős, kár, hogy kimaradok belőle. Persze azért az is más hangulat ha órákon át játszunk vele, nekem lehet, hogy agyvérzésem lenne a sok belassítástól.
11.
11.
tjames
A videókban látott jelenetek nekem nagyon tetszenek, persze ha ezt kapod órákon át, lehet végtelenül repetitív is...
Írva vagyon a cikk elején, hogy vegyesek az érzelmek a játékkal kapcsolatban... íme a másik véglet: http://www.gameinformer.com/games/ryse_son_of_rome/b/xboxone/archive/2013/11/06/ryse-son-of-rome-is-as-fun-as-dialing-phone-numbers.aspx
(lehet most épp karbantartás alatt, de a főcíme sokatmondó: Ryse: Son Of Rome Is As Fun As Dialing Phone Numbers )
10.
10.
MrBrooks
Valoban, elso blikkre eleg jo cimnek tunik, majd meglatjuk a vegleges valtozatot. Sajnos egyenlore nalam kimarad PS miatt, cserebe remelem nemsokara jon egy jo kis God of War NextGen-re. :D Aztan idovel, talan beujitok egy XO-is.
9.
9.
átmehetek majd valakihez xboxozni? cserébe játszhat a pc-men BF4-et 1080p-ben :) vagy sütök sütit... vagyis megpróbálok.
7.
7.
supair
Szerintem élesben kibaszott jó hangulata lehet.
A nextgen pedig jól indít ahogy elnézem.
Ennek a kornak a hangulata magával ragadó.Különben pedig hiánypótló a game.
Jó fülessel megspékelve..................X1

6.
6.
KENKILL
Nem tudom én a csúcs grafikán kívül semmit nem látok ebben a játékban ami érdekes lenne. Ettől a sok belassítástól meg én abszolút rosszul vagyok, sokkal jobban nézne ki ha gyorsan lekaszabolna mindenkit egy kivégzésben. Ja de akkor nem lehetne belőle quick-time event... "next gen gamelay" ftw.
4.
4.
Tokodboy
Nagyon felemás a grafika.
2.
2.
h.jozsa
Ps párti vagyok de ezért nagyon fáj a szivem,ezt az egy játékot irigylem az xbox-tól!!!
1.
1.
traumraise
nem egy túlbonyolított játék de vmiért iszonyat tetszik. Nem emiatt hanem a Forza 5 végett de az xbox mellett döntöttem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...