Traileren a next-gen FIFA 14

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 18.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kapott a FIFA 14 next-gen változata, a videóban a játék producerei beszélnek az új konzolokra szánt fejlesztésekről: a főszerepben ezúttal a közönség és a stadionok lesznek.

Az EA Sports sportjátékai új motorral érkeznek a next-gen konzolokra, ezt már ezerszer leírtuk, érdemes inkább elmerülni a részletekben: a FIFA 14 új előzetesében a játék producerei a közönségről és a stadionokról mesélnek, és ígéreteik szerint a meccsek közvetítése is jobban hajaz majd a tévében látottakra.

11.
11.
unrealnoise
#6: Szerintem ezeket a next-gen részeket nem fordítják le. Úgy volt vele szerintem az EA, hogy ilyen puri helyeken, mint magyarhon, nem nagyon vesznek premierkor vagy fél éven belül next-gen gépet, szóval minek is fordítsák le a gammát...

Ami kár, mert én is váltanék PS4-re, a nextgen FIFA vonz többek közt, de kéne a magyar felirat, sajnos nem vagyok perfekt angolból...

Remélem a jövő évben már magyar nyelven is kijön PS4-re...
10.
10.
cuncika
legalábbis nekem mind1 volt:D a többiektől meg elnézést kérek:D
9.
9.
cuncika
ha nem lessz benne a "SZLAMB" akkor nem is érdekel!:D aki tudja hogy miről beszélek az érteni fogja;) de kben meg fifázás közben kinem sz@rja le a kommentárt vagy a stadionokat? na mind1:D
8.
8.
Yanez
Ez már döfi, ez már nextgen! Érdekes mikor jön el az az időszak, amikor a játékosok közelről már nem olyanok lesznek, mint a viszbábuk. Jelenleg, legalább egy L.A Noire szintű arcmimikát csinálhattak volna nekik. Szerencsére ezek a dolgok nem hatnak ki a játékra, de akkoris várom már azt az időszakot, amikor annyira reális lesz, hogy még a hónaljszőrzetünk is égnek áll a puszta látványtól. Gondolom még olyan 10 év max.
6.
6.
Shooter89
Azt nem tudjátok hogy PlayStation 4-en lesz benne magyar kommentár ?? Mert eddig nem láttam sehol !! :-(
5.
5.
Norbiii
#3: Egyetértek. Nekem is ezen akadt meg a szemem, hogy nagyon szépen ki lettek dolgozva az emberek a közönség soraiból, viszont a játékmenetet látva, ugyan az, mint az én Fifa 14-em,és szerintem a mai is, nagyon szép. :) A magyar kommentárnak nagyon örülök, de egy picit gyengus. Jobban szeretem, mikor a kommentátor egy gólnál elkezdi üvölteni, hogy:
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól.
Nos erre mi történik a magyar kommentárnál? Halkan megjegyzi, hogy gól. A közönség szerintem nem rossz, de lehetne jobb is, bár úgy vagyok vele, hogyha C. Ronaldo-t full élethűre megcsinálták, akkor van erő a gépben, csak csesztek a közönségre, de megjegyezném, hogy nekem megfelel. Én a játékmenetre figyelek, és a sztár játékosok, a stadion, és maga a játék nagyon szép, és az piszok élethű, más egyéb extra, nem érdekel! Visszatérve a kommentárhoz, hallottam a spanyol kommentárt, és ott üvölti, hogy góóól. XD Nagyon jó volt hallani, nekem ez sokat számít. Robbanjon fel a stadion, legyen meg a hangulata. :)
4.
4.
Dízel
ilyen kellett volna pc-re is... :(
remélem a közeljövőben megprobaljak az ignitet pcre optializálni, mert ha nem akkor mi lesz a köv pc-s fifaval? nagyon azt mar nem lehet csiszolgatni, az ignite kellene, de tudom nem lehet vele pcre fejleszteni "elvileg".
3.
3.
gorgo
Végre elérték azt hogy rendes közönség van nem valami elnagyolt fos.De tényleg jól méz ki!
2.
2.
Norbiii
A véleményemet már leírtam, és a látottak alapján semmi sem változott. Nem untatnám a Kedves Olvasókat ezzel még1x. Viszont ez is nagyon szép, nekem nagyon tetszik. :D :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...