Quantum Break - négy másodperc játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 22.
  • Videó
Link másolása
Kivételesen nem elírásról van szó, tényleg egy négy másodperces montázst kaptunk a Remedy Xbox One-exkluzív játékáról. Teaserként is felfoghatjuk a december elején megrendezésre kerülő VGX-es látnivalókhoz.

Az Xbox One premierje kapcsán látott napvilágot az alábbi kedvcsináló, amelyben négy másodpercig mozog a Remedy Entertainment időbuherálós shootere. Több, mint a semmi, s arra pont jó, hogy felkeltse az érdeklődésünket:

A Microsoft fejese a héten egyébként elhintette, hogy a nagy valószínűséggel a Quantum Break is képviseli magát a két hét múlva megrendezésre kerülő VGX-en. Mi ott leszünk! Köszönjük, kopic és DevilGamer!

20.
20.
zarándok
Ez a 4mp elgondolkodtatott azért, h mégis xbox1. Bár a quantic dream Next gen játékát azért még megvárom.
19.
19.
Ra1D3n
#17: Mióta vagy gamer? Nem játszottál a Max Payne1-2-vel? Maga idejében korszakalkotó darabok voltak, és a mai napig érdemes őket elővenni, mert páratlan hangulatú tps-ekről van szó. Alan Wake is egy nagyszerű játék, csak az meg rosszkor jelent meg, és méltatlan fogadtatásra lelt sajnálatos módon...
18.
18.
botikaxxl
ennek a 4mp-nek nem tudom mi az értelme
17.
17.
Zombiekiller6
#15: Én is játszottam mind 2 inFamous-el és mind a 2-t kijátszottam legalább 10x. Tudom, hogy a fejlesztők nem egy Naughty Dog, de valamiért mégis szerethető alkotást tettek le az asztalomra, még ha az inFamous 1-ben több is volt a bug mint a többi 40 PS játékomban :D A sztorija mind 2-nek tetszett és még ha nem is volt olyan választási rendszer benne, mint egy Mass Effect-ben akkor is tetszett és jó volt nézni ahogy Cole épp Hőssé válik vagy Becstelenné. Szóval nekem a ezért számít jó cégnek a Sucker Punch és ezért várom ezt a játékot a legjobban, aztán meg persze az Uncharted-ot, bár az még a jövő zenéje :D A Remedyről meg nem tudok mit mondani, de nem is áll szándékomban.
16.
16.
Yanez
Na emiatt a játék miatt vennék én is boxot! Még néhány ilyen és nem fogok tudni ellenállni a csábításnak. Persze szigorúan a PS4 után. :) Amúgy meg nincs rá még 100%-os garancia, hogy nem multiplatform lesz majd ebből. Emlékezzetek csak vissza az E3-ra! Volt jónéhány cím a Sony-nál és az MS.nél is, amelyeket exclusive-ként mutattak be, majd pár napra rá kiderült, hogy mégsem az. Ha egy Forza-ról vagy Geras of War-ról lenne szó, akkor semmi kétség, hogy csak boxra jön. No majd meglátjuk! :)
12.
12.
ZephyrDavid
Tehát jön ez, Ryse, Wathc Dogs is nagyon jónak tűnik. Még hogy 1 cím miatt nem éri meg venni. Én már kapásból hármat tudok és ez szerintem szaporodni fog mire megjelenik idehaza a masina... Nekem eddig határozottam komolyabb exkluzív címnek számít mint a Quantum Break mint egy ps4-es Infamous, de hozzá teszem hogy az is nagyon jónak tűnik.
11.
11.
hoki00
ez a játék nagyon jó lehet nagyon kár hogy nem ps4 re jön :(
10.
10.
MrBrooks
Valóban az egyetlen cím ami miatt elgondolkodtam XO-n De sajnos 1 cím kevés. Nagyon kevés.
9.
9.
giga321
Az egyetlen egy cím ami miatt sajnálom, hogy majd nem X1-et veszek. De hát ez csak 1 cím. Emiatt nem fogok kettő konzolt venni. De biztos, hogy figyelemmel kísérem majd.
8.
8.
markoci555
elolvastam rendesen, 4 percnek gondoltam :)
5.
5.
crashpipi
Miért is nem lepődök ezen meg a DriveClub-os tizenmásodpercek után? :/
Legközelebb csak bevillantanak valamit, meg lesz egy reccsenés. :///
3.
3.
lesik20
#2: Már csak magyarul kéne megtanulni
2.
2.
killer2000
jó lesz még 1 indok job az xbox
1.
1.
kopic
Iszonyatosan varom mar ezt a jatekot, es remelem, hogy a VGX-en is ott lesz ! *--*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...