Tomb Raider: Definitive Edition - PC-re nem

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 7.
  • Hír
Link másolása
Bár néhány PC-játékos talán abban reménykedett, hogy frissítheti majd a Tomb Raiderét a Definitive Editionre, a most kiadott hivatalos FAQ szerint erre nem lesz lehetőség. Az új kiadás csak next-gen konzolokra jön.

Ami talán reményt adhatott a PC-seknek, az az volt, hogy a Deus Ex: Human Revolutiont is kedvezményes áron frissíthették a Director's Cut kiadásra, azonban a Tomb Raider: Definitive Edition esetében erre nem lesz lehetőség, az ígéretek szerint alapos látványjavulást hozó kiadás csak és kizárólag PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz elérhető.

Az ezt is taglaló hivatalos FAQ-ból kiderült továbbá, hogy a PS3-as és az Xbox 360-as változatok sem frissíthetők. Míg más játékok esetében létezik egyfajta "next-gen upgrade" konstrukció, itt ilyen sem lesz, ahogy a mentések, multis eredmények és achievementek sem vihetők át az új platformokra.

87.
87.
trion96
#86: Igen, ezért tartom viccesnek azt amikor az xbox mellett azzal érvelnek, h szebbek a multiplatform címek. Pedig ez már hülyeség, a gta 5 is szebb ps3-on.
86.
86.
Stranger
#85: Itt van egy jó összehasonlítás. X360-on a legrondább, ott tényleg egy paca:
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-tomb-raider-face-off
De PS3-hoz képest már tényleg nincsenek eget verő különbségek...
85.
85.
crashpipi
#84: Amúgy ennél a címnél tényleg így van. Én is fullon toltam ki pc-n TressFX nélkül, de 360-on csak annyival volt csúnyább, hogy kicsit életlenebb, mosottasabb volt a kép, de a plusz 2m távolság miatt ez elhanyagolható. Még az élsimítás sem volt égbekiáltó... :)
82.
82.
#79: Én IP bant adnék. Akkor nem térne vissza a kis köcsög.
79.
79.
kopic
#43: Mi ertelme lenne bannolni ? Ugyis visszaterne a 200-ik profiljaval.
77.
77.
Ooorky
#76: CPU magok menedzselése + új API miatt újra kell írni, de ez nem jelenti azt, hogy látványvilágbeli változás is lenne (nem fognak újra textúrákat rajzolni stb.).
74.
74.
kristof97
#73: Ja, értem. De én úgy általánosságba beszéltem. Tehát mondjuk a 2010es Assassin's Creed Brotherhood is PCn volt a legszebb, bár tudom, hogy az fél évet késett, de a COD MW2 is PCn szebb volt.
73.
73.
crashpipi
#72: Ennek a hírnek láttán már nem vennék erre mérget.
Itt jócskán feljavított látványt ígérnek, amit egy pc is képes volna megjeleníteni, mert itt ennél még egyetlen új konzolos effekt sincs, csak a pc-ken is működő megoldások, mégsem teszik elérhetővé azt mondjuk egy patch formájában szimplán üzleti okokból. :)
72.
72.
kristof97
#71: Tuti nem lesz ilyan, PCn a legszebbek a multiplatform játékok, még akkor is, ha alig van különbség a konzolos változathoz képest. A játék meg annyi tudtommal, hogy PCs minőségű a grafika (hajmozgással, ilyenekkel) és megvan benne az összes tartalom.
71.
71.
crashpipi
Amúgy gyanítom az elkövetkező években egyre több olyan játék lesz, ami pc-n is lehetne "nextgen" szintű vagy szebb, de tudatosan az új konzolok fogják megkapni a (leg)szebb köntöst, a nagyobb haszon érdekében... (mint itt is)

http://gamepod.hu/hir/tomb_raider_definitive_edition_nem_terveznek.html
70.
70.
crashpipi
Inkább a több ténynek és információnak örülnék az ilyen cikkeknél. :S
Miben lesz más, mint egy full beállítású PC-s?
Én imádom. PC-n és 360-on is kimaxoltam, mert sok sok éve nem jött így be TR, de szerintem a 3. platformra való vételhez kicsit többet is el kéne árulniuk...
69.
69.
JackBauer
#68: Persze, minden játéknak megvannak a hülyeségei. A játék elején Lara fázik, kell is neki egy tábortűz, aztáb később már a hóban szaladgál egy szál topban, legalább egy kabátot elvehetett volna valamelyik csávótól. Ettől még a játék jó, szerintem kezd el újra. :)
68.
68.
p3ti
#58: Értem én, csak el kezdtük fikázni haverral ezt az apró "tényt" majd a végén ott hagytuk az egész játékot. Biztos mi dramatizáltuk túl, de az a jelenet annyira értelmetlen volt, hogy azt hittem magamhoz nyúlok. Az első táborig úgy szenvedett mintha lófasz állt volna benne keresztbe, majd egy kiadós alvás után a jéghidegben teljesen rendbe jött - fuck logic. Ennek ellenére biztos jó game, majd 1x újra elkezdem hamár nagyon nincsen mivel játszanom
67.
67.
p3ti
#60: Volt vmi PC fejlesztő rokona, aki rendszeresen szexuálisan molesztálta. Más magyarázat erre nincsen..
66.
66.
Drazhar
#58: Egyébként ez tényleg támadhatatlan érv :)
Ejj, ezek a mai játékok.
65.
65.
Dentorel
#63: Istenem.... ezen felröhögtem :D
58.
58.
JackBauer
#57: Mire számítottál, hogy majd vége lesz ott a játéknak 5 perc után?:D
FPS, TPS játékoknál nem zavar, hogy rád lőnek egy tárat és utána pár másodperc múlva magától meggyógyulsz?
Ezek játékok, ne várjunk realitást szerintem, így van ez jól.
57.
57.
p3ti
Nekem ott elvesztette a játék a hitelességét mikor az elején Lara ráesik egy vasrúdra, majd szépen tovább ugrál mintha mi sem történt volna - vhogy ott el is ment a kedvem
53.
53.
Raatkainen
Ne adják ki újra, csak egy patchet, mert szerintem az új verzió Lara arca jobbra sikerült, inkább hiszem el hogy az a fiatalkori ábrázata. Bár ha az Underworld-öt nézzük, akkor mégiscsak az eredeti passzol, na mindegy:)
52.
52.
Juha
Én nem vagyok nagy Gamer (van életem, vagyis asszony úgyis addig basztat míg abba nem hagyom), de ha én GK szerkesztö lennék, akkor két külön fórumot hoznék létre, és nem pc-konzol viszonylatban, hanem egy teszt után 50-es IQ alatti és feletti viszonylatban...

Akkor az ilyen "májlatty" félék is csak a hasonlókkal találkoznának, bár én szívesen megnézném mit produkálnak :-)

Mellesleg munka és 4 whiskey után lehet érteném is mit akar mondani :-)
48.
48.
akifourteen
#43: Ez olyan mint az automata amikor felhiv mindig ugyanazt mondja !!!
46.
46.
Ooorky
#43: Lehet az egyikük 5 éves fia majlaty :D
43.
43.
Most komolyan a modik ezt direkt hagyják?
39.
39.
akifourteen
#38: Es most nem a trailerre gondoltam.
38.
38.
akifourteen
Nem tudok rola,hogy letezik e gameplay video a nextgen valtozatbol,de sokan itt szebbnek latjak a pc-es verziot ezt,hogy csinaljatok ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...