Nézzünk bele a The Last of Us DLC-jébe!

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 14.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Left Behind DLC-ben Ellie kapja a főszerepet. Az IGN jóvoltából most betekinthetünk a történet első perceibe, megismerhetjük a lány 16 éves barátját és mentorát, Rileyt.

A Left Behind DLC egy bentlakásos iskolában játszódik, amely a karantén mögött található. Az alapjátékban megismert kampány előzményével van dolgunk, Rileyt egyébként Yaani King játssza. A játékmenet kicsit könnyebb, mint amihez hozzászoktunk, szereplőink itt még gondtalanok, a történet arra a világra összpontosít, amiben élnek.

A csomag még az év elején napvilágot lát 14,99 dollárért. Köszönjük, LionHD!

24.
24.
Hidalgo
#21: tuti, hogy a B2S-szal keveri csak nem hiszi el nektek :)
bár egyikkel sem játszott, csak olvasott róla, de van véleménye :)
23.
23.
keiji maeda
#20: nevetséges vagy , saját magad vallod be hogy nem is játszottál még vele , csak hallottad hogy film :) :) még mindig nem értem a hozzád hasonlókat mit élveznek a tudattalanságon meg a netes vitatkozásokon :)
22.
22.
theo9311
21.
21.
JackBauer
#20: :D Amugy ez, hogy film nem értem. Az a "mindenki" aki szerint ez csak egy film azért mondja mert van sztorija? Ja és ki az a mindenki? Mert itt csak Te állítod, hogy ez egy film.
20.
20.
#19: Szarkazmus akart lenni, egyáltalán nincs velem semmi baj. Az, hogy mindenben a szart látjátok az a ti hibátok. :)

De tudodmit, igazából trollkodni akartam, úgyhogy fos a ps3, ez gyerekenek való játék, PC masterrace 4ever és éljen GabeN. Na most már örülsz? :D
19.
19.
tsulok
#17: Veled van a baj. Nem azért mert nem értesz egyet a tömeggel, hanem mert hiába nem érdekel a játék veszed a fáradságot megnyitod a hírt és elkezdesz arról kommentelni, hogy téged nem érdekel :). Ezek után még visszajársz, hogy elolvasd a reakciókat, hogy tovább taglalhasd miért nem érdekel téged és miért nem vagy troll.
18.
18.
DaniAlves41
#9: Ezaz! Mond meg neki! xD

Egyébként csak szerintem szebb itt a grafika?
17.
17.
#16: A profilkép a crysis tiszteletére tettem be. És igen tájékozódok, és mindenki szerint csak egy film az egész. Én szimplán kifejeztem a véleményemet. De kezdem úgy érezni, hogy ha nem értek eggyet a tömeggel, akkor biztos velem van a baj.
16.
16.
keiji maeda
#15: egyébként légyszives tájékozódj vagy ne nézd meg a cikket ha nem tetszik . a lost of US egyáltalán nem film , eléggé nyitott szabad világú sőt kevesebb a qte mint ahogy azt az első bejelentett gameplay videó mutatta , ráadásul ha survivor szinten játszol akkor a hallgatózást és egyéb segítséget is kikapcsol a játék , és szerintem is összezavarodtál és a Beyond Two Soul játékkal keversz valamit :) vagy csak ahogy a profilkép is tükrözi trollkodsz :)
15.
15.
#9: Köszönöm szépen, csak kár, hogy ilyen modortalan a kommented.
14.
14.
nosocsi
12.
12.
trion96
EBR barátom én pont ezért várok a GOTY kiadásra. :D Már végigvittem kéttszer haver által, én már csak a goty-t fogom megvenni :)
11.
11.
JackBauer
10.
10.
EBR2000
Nem szoktam DLC-t venni de szerintem most eme szokásomat megszakítom! :P
Az év egyik (ha nem a legjobb) JÁTÉKA!
9.
9.
#4: Jó lenne ha kussolnál inkább ha már annyira bunkó vagy hogy nem ismered a 2013 év egyik legjobb játékát!

menjél COD-ozni az való neked!!! (maradtál volna csendben,bírka pc-fanboy)
8.
8.
DON GONDOCS
#4: Te szerintem a Beyond TS-re gondolsz.
7.
7.
trion96
Nem tudom egyesek honnan veszik h a TLoU nem rendes játék, de nagyon idegesítő! Azt se tudják mi az, de lemínősítik.
6.
6.
JackBauer
#5: Lehet csak trollkodik:D
5.
5.
elderath
#4: Csak hogy ez nem film, hanem játék. Valami okos fórumon olvastad gondolom ezt. Manapság, ha egy játéknak kivételesen jó története van jó szereplőkkel meg VA-val, akkor az már nem is játék egyesek szerint. Nem a 90es években vagyunk már. Teljesen megváltoztak a játékok minden szempontból. Főleg a történetmesélés fejlődött rengeteget.
2.
2.
Nagyon jó kis játék, csak, hogy nem érdekel :D
1.
1.
JackBauer
Imádtam az alapjátékot, de valamiért a két kislány előzménytörténete nem mozgat meg ennyira, ettől függetlenül megveszem majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...