The Wolf Among Us - februárban jön az Episode 2

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale Games bejelentette, hogy február első hetében érkezik a The Wolf Among Us második epizódja, amely Smoke & Mirrors címre hallgat, s az éles nyelvű karaktert, Jacket ismerhetjük meg benne.

A világunkba szakadt mesehősök tovább borzolják a kedélyeket, hiszen február első hetében érkezik a The Wolf Among Us: Episode 2 - Smoke & Mirrors.

A Telltale közben megjegyezte, hogy volt egy kis probléma az elmúlt hetekben, elmondásuk szerint minden összeesküdött ellenük, ezért késett olyan sokat a második epizód. Nem is beszélve az ünnepekről, ami szintén nem tesz jót a munkálatoknak.

A második epizódban Jacket ismerhetjük meg, aki éles nyelvű gazember, ennek ellenére a rajongók imádni fogják. Nem nehéz észrevenni, hogy az Égig érő paszuly című népmese főhőséről van szó, aki a növény ágain felmászott az égbe, az óriások birodalmába.

Kíváncsian várjuk!

23.
23.
balint23h
#22: Ha nem lehetne mi értelme lenne epizódikusan kiadni?
22.
22.
headhunter86
#10: Én úgy tudom nem is lehet megvenni külön részenként. Csak egyben az 5 részt.
Ha ezt vetted: http://store.steampowered.com/app/250320/, akkor nincs más dolog mint várni és ha megjelent csak játszani. Én is így fogok tenni :)
21.
21.
Ghost26Dave
Mester mondjad még!!!!!
14.
14.
MrBenjamintoto
13.
13.
DarkLord
#12: Én is így vagyok vele és mondtam is annyit fognak rajta ülni (és igazam is lett), hogy a játékosok már nem is fognak emlékezni rá...egy ilyen project-nél szerintem havonta kellene új résznek jönni és még akkor is sokallanám ha nagyon érdekelne a dolog.
12.
12.
KeXxX
Na végre! Már kezdtem elfelejteni az eddig történteket..
11.
11.
Ghost26Dave
Na végre ez is itt van :D
10.
10.
DevilGamer
Király! Az első rész annyira bejött, hogy rászoktam a képregényre, már vártam a másodikat. Igaz, nem lesz olcsó, hisz nem vettem meg a Season Pass-t, de majd pótolom.
8.
8.
catilina
Jó lenne magyar fordítás a mesehősök miatt is :)
6.
6.
DarkLord
Ez az a stílus amihez egy jó sztori iró kell a többi , mint a grafika csak másodlagos bár nem nagy szám az egész talán fejezetekként 5 döntésünk van ami befolyásolja a történet tovább haladását ..korántsem annyira szabad a játék, mint ahogy felvan tüntetve gyakorlatilag egy egy helyszínen 1-2 dolgot lehet mindig csinálni így egy előre gyártott csövön csordogálunk lefelé az árral néha megtörve azt egy történetet befolyásoló döntéssel. Egyszerű, primitív és mégis leköti az embereket. (Azért ez a piac lehet nincs lefedve, de nincs is kiaknázva ezzel a két sorozattal rendesen lehet ezen még fejlődni is)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...