Megint az új Demon's Soulsról pletykálnak

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 21.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a Demon's Souls folytatásának bejelentését novemberre pletykálták, ez végül nem történt meg; ettől függetlenül aggodalomra semmi ok, mert most megint arról csicseregnek a madarak, hogy jöhet az új rész.

Novemberben az az úriember szellőztette meg, hogy jöhet a Demon's Souls PS4-exkluzív folytatása, aki a Driveclub csúszását is elpletykálta: bár a kolléga a bejelentést novemberre tippelte, már akkor is leszögezte, az időpontban annyira nem biztos.

Végül nem is mutatták be a játékot, ettől függetlenül nagyon úgy fest, hogy mégis készülhet valami: most éppen a NeoGAF ismert és megbízható insidere, DemonNite célozgatott rá, hogy jöhet valami újdonság Demon's Souls témában: konkrétan a Souls-széria "egy újabb spin-off" epizódjára utalt nagy ködösen, ami már kizárólag PS4-re készülhetne el.

Hogy mi igaz ebből, azt nem tudjuk, de a hír nagyrészt összecseng a korábbi pletykákkal. Érdemes viszont kiemelni egy alapvető különbséget: míg novemberben konkrét folytatást emlegettek, addig itt spin-offot, olyasmit, mint amilyen a Dark Souls két része is...

1.
1.
DON GONDOCS
Hát nem tudom nincs túlna külömbség a 2 cím között, talán más a helyszín és történet. De lényegében ugyanaz a 2 játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...