Demon's Souls PS3

Noha első blikkre a Demon's Souls is csupán egy szerepjáték, amelyben meg kell mentenünk az emberiséget, ám a From Software munkája kitűnően sikerült.
1681466400

A Time az Elden Ring alkotóját is beválasztotta az év 100 legbefolyásosabb emberei közé

A Time magazin minden évben megnevez száz olyan embert, akik valamilyen formában nyomot hagytak az aktuális év alakulásán. A legfrissebb listára a Souls-játékok atyja, Hidetaka Miyazaki is felkerült.
1656084366

Több új projekt is készül a FromSoftware háza táján

Komoly toborzásba kezdett a Souls-széria és az Elden Ring fejlesztőcsapata. A hírek szerint több új projekt készül a FromSoftware-nél, melyek közül az egyik lassan már el is készül. Van is egy tippünk, hogy mi lehet az.
1648965600

Brandon Sanderson írja a FromSoftware új játékát?

Az Elden Ring az élő példa rá, hogy remekül tud elsülni, ha egy nagysikerű fantasy regényíró is segédkezet ad a FromSoftware íróinak. Úgy tűnik, George R. R. Martin után Brandon Sanderson teremtheti meg a következő soulsborne-világot.
1605513600

Brit toplista: élet az év legsűrűbb hete után

Az év legdurvább hetén vagyunk túl, csak úgy hemzsegtek a boltok polcain a frissen megjelent játékok - és ez a brit toplistán is érezteti a hatását. Az aranyérmet végül az Assasin's Creed: Valhalla vihette haza.
1605510840

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.
1605168000

Utolsó előzetesén a Demon's Souls-remake

Ugyan nekünk még várnunk kell rá egy hetet, de Amerikában ma jelenik meg a PlayStation 5 és vele együtt a Demon's Souls remake-je, ehhez pedig a játék megkapta a maga launch trailerét is.
1604780340

Tizenkét perc Demon's Souls estére

A Sony meglepetés State of Play-adással jelentkezett a mai napon, amelyben a főszerepet a Demon's Souls kapta. Tizenkét percnyi gameplayt kaptunk a PlayStation 5-re készült remake-ből.
1604592000

Demon's Souls - képeken az új karakterkészítő

A Bluepoint alaposan kitett magáért, hogy új köntösben keltse életre a Demon's Soulst. Mivel közeleg a megjelenés, egyre több anyagot kapunk róla, amelyek közül a legfrissebb a karakterkészítőt és a fotómódot veszi górcső alá.
1604484000

Demon's Souls - jó szolgálatot tesz a Game Help

Amikor a Sony először bemutatta a PlayStation 5 kezelőfelületét, lelepleződött az új Game Help funkció is. Ezt az újdonságot a felújított Demon's Souls is alaposan kihasználja majd - több mint 180 videó segít az akadályok leküzdésében.
1604163600

Így született újjá a Demon's Souls zenéje

A Bluepoint csodálatos munkát végzett a Demon's Souls-remake látványvilágát illetően, a tökéletes összhatáshoz azonban ez nem elég. Újra kellett álmodniuk a játék soundtrackjét is - lessünk hát be a kulisszák mögé!