Blogajánló: Az orgyilkos árnyéka 2D-s

  • Írta: Scoo
  • 2014. január 21.
  • Hír
Link másolása
A női asszaszin HD-ban domborít, a Nintendo butít, az ügynökök árnyékra vetődnek, a Gamekapcsot pedig elárasztották a filmes blogok. Hogy lesz ebből ajánló?

Ha filmes oldal lennénk, most nem győznénk válogatni, hogy melyik blogot emeljük ki nektek, mivel rengeteg ilyen kritika született; biztos, az eső hozta elő belőletek, hogy behúzódtatok a TV elé egy jó nagy adag pattogtatott kukoricával. De mivel nem vagyunk moziportál, így továbbra is a játékokat részesítjük előnyben. Szerencsére voltak, akik megmentették az eheti ajánlót.

Assassin's Creed III: Liberation HD

Retech ismét felcsapta a kapucniját, és nekiállt templomosokat ölni. Elsőnek kicsit töketlennek érezte magát, ami nem csoda, hiszen ezúttal egy női asszaszin bőrébe bújhatunk bele. De vajon a Vitáról átírt játék elég tökös ahhoz, hogy megállja a helyét a nagy konzolokon is?

„Egyáltalán nem egy rossz játék, de azt hiszem, ez a példa arra, hogy milyen játékok készülnének, ha a Ubisoft lusta lenne megmozgatni minden évben a kreatív csapatát.” 

Nintendo 2DS

Bár a Nintendo nagyon komoly gondokkal küzd, mivel egyik gépe se teljesít úgy, ahogy kellene (a Wii-U-ból 9 millió helyett valószínű csak 2,8 millió darab fog elkelni), de azért a handheld konzoljai szép számokat produkálnak. PsVitaGame elmondja nekünk, miért szép az élet 3D nélkül.

Ilyen alkalomra még nem volt példa, hogy a Nintendo egy, az elődeihez képest lebutított konzolt dob piacra. De vajon miben is tér el ez a kis handheld az elődeihez képest?”

Jack Ryan: Árnyékügynök

Felmerül a gyanú, hogy maktub pénzt kap a filmkritikái után, mivel más lehetőséget nem látunk arra, hogyan tart ki a lelkesedése annyira, hogy kétnaponta írjon egy blogot. Ezúttal Tom Clancy legsikeresebb karakterét, Jack Ryant vette újból elő az ötletekből kifogyott Hollywood.

Kihagyható, ez a legjobb kifejezés rá. Remélem, hogy a közönség pontosan ezt teszi és Jack Ryannel legközelebb egy újabb, jobban sikerült reboot kapcsán fogunk találkozni.” 

De kivételesen beszúrjuk ide a Halálhajó ajánlót is, mivel az egyik kedvenc sci-fi, horror, thriller filmünk (az Alien után, természetesen).

„A Halálhajó főképp lélektanilag támad. A film legfőbb sztárja maga a helyszín. A csendben pihenő, kereszt formájú űrhajó, az Event Horizon, mely minden egyes részletében fantasztikusan kidolgozott. Egy élettelen tárgynak nem könnyű személyiséget adni, de erre az űrhajóra amint ránézünk, tudjuk, hogy messzire elkerülendő. Egy kísértetház az űrben.”

A Fekete Prizma

Shannaro új oldaláról mutatkozik be, és ezúttal egy fantasy könyvet mutat be nekünk. Brent Weeks írót sokan megkedvelték az Éjangyal trilógia miatt. A legújabb művét mindenkinek ajánljuk, mivel ez a könyv még a legelvetemültebb rajongók szerint is túltesz a trilógián.

„Több száz oldal után sem tudod, hogy ki áll a jó és rossz oldalon, egyáltalán léteznek-e ezek az oldalak. Rengeteg morális kérdést feszeget az író.”

Blogajánló

Blogajánló a blogajánlóban? Micsoda? Yanez természetesen hozta a formáját, és semmit sem vett komolyan.

Hála az olyan szófosóknak, akik valamiért nem tudnak rendes blogot írni, muszáj nekik egy könyvnyi tartalmat bepréselni. Scoorva úgyis elolvassa! Fordulnátok fel! Legközelebb, ha meglátom, hogy sok a betű a bejegyzésben, el sem olvasom és az ajánlóba kerülésről is lemondhat. Talán még törlöm is egyből.”

***

A végén csak sikerült megúsznunk, hogy csak filmkritikákat rakjunk ki, hála nektek! Jövő héten találkozunk, addig is lebegjen előttetek Yanez dicsfényben fürdése, mivel olyan blogot írt, ami végül felemelkedett rendes cikké. Persze kicsit sandán néztünk, mikor Daks másnap Rolex karórával villogott, de ez biztos, csak véletlen egybeesés.

7.
7.
RangerFox
Grat mindenkinek, ezen a héten is jó blogok születtek! :)
6.
6.
RetecH
5.
5.
Yanez
Köszi Scoo! Nagyon korrekt, letisztult ajánló lett! :) Az a Rolex Daks karján...khhm...kínából van. Ha jobban megfigyeled, ez van ráírva: Relux. :)
4.
4.
Scoo
#3: Nekem az is tetszett, szóval jöhet még.
3.
3.
Norbiii
#1: Grat nektek! :)

Scoo: Én nagyon ritkán írok a filmekről, de néha azért előfordul. Ez a Die Hard-os blogom is ritka kivétel volt, általában a játékokról írok, és sokszor a Nintendo-ról, de néha elkapnak a filmes vágyak! :)
2.
2.
maktub
Remélem is, kell a napidíj! :)
1.
1.
Scoo
Azért azt remélem tudjátok, hogy semmi bajom sincs a filmajánlókkal, sőőőőőt! Szóval nem kell véresen komolyan venni a bevezetőt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...