Traileren a The Amazing Spider-Man 2

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 23.
  • Videó
Link másolása
A mozifilmmel egy időben érkezik a The Amazing Spider-Man 2 játékadaptációja a Beenox jóvoltából. A nyitott világú szuperhősös cím ugyanazt kínálja, mint az elődje - csak szebb és tartalmasabb formában.

Az előző rész sztorijára építkezik az új játék, persze a közelgő mozifilm eseményeit is átélhetjük alternatív formában. Mi döntjük el a The Amazing Spider-Man 2-ben, hogy a szuperképességeinket a bűnözés megállítására használjuk fel, vagy hagyjuk a várost a saját levében főni, ám annak súlyos következményei lesznek.

A The Amazing Spider-Man 2 tavasszal érkezik 3DS-re, PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és Wii U-ra. Köszi, DON GONDOCS!

18.
18.
Norbiii
Pókember volt az egyik kedvencem kicsiben. Mostanra már nem annyira érdekel, de azért nem tűnik rossznak, és jó hogy jön Wii U-ra is.
17.
17.
Dom Q
Nagyon kemény. Az első rész nagyon bejött. Ez is jónak néz ki. Kraven nagyon ütősen néz ki.
16.
16.
PGab
#15: Ja és bocsánat, de a mozgásanimáció és a fizika a real time gameplayt nézve évtizedes lemaradásban van...
15.
15.
PGab
#13: Hát ez az, olyan ramaty a grafikája, hogy cell-shadednek nézték, pedig szimplán csak igénytelen. Pedig az előző résznél az legalább már egész jó volt, nem értem hogy lehetett visszafejlődni.
A játékmenet is gagyinak tűnik, hát soha nem lesz már az SM-fanoknak olyan, ami a batman fanoknak már évek óta megadatik???
(És szerintem a trailer is nagyon gyenge)
14.
14.
DON GONDOCS
#13: Utoljára a Shattered Dimensions rész kapott ilyen megjelenítést. Nekem ez a rész az SM játékok ékköve. Nem eröltetik a sandbox játékmenetet, ami elsőnek talán jó móka, de nincs kitöltve tartallomal a játékidő, hiába a megszerezhető extrák és mellékülldetések, egy idő után szörnyen vontatott lett. Kivétel a WoS. A SD-ben pont annyi szabadságott kaptunk ami a felfedezéshez és a bunyóhoz elég, minden másért kárpótolt a nagyszerű hangulat, változattoság és a kiélezett harcok.
VAlószínűleg ezis egy hétvége alatt végigvihető, csak hozza az előző rész szintjét akkor baj nem lehet.
Filmadaptációkról jut eszembe. Ezeket a játékokat nem lehet megkerülni.
http://www.dorkly.com/article/46323/the-dorklyst-the-12-best-videogames-based-on-movies/page:3
13.
13.
Yanez
#11: Na ebbe nem tudok nem belekötni. Cell-shaded??? Utoljára az Ultimate Spiderman-ben láthattunk cell-shaded grafikát, és minő véletlen, az lett az eddigi legjobb SM játék. Nem tudtam letenni, pedig szinte az egész játékmenet monotonná vált az első óra után. De kéremszépen, a tálalás elsőosztályú volt, ami a mai pókember játékokból érezhetően hiányzik. Mindenek ellenére, remélem ez a rész hoz valami maradandót! Ja, én hülye...filmadaptáció!!! Abból eddig csak a Wolverine Origins (vagy mi is volt az eredeti címe) vizsgázott jól. Az sem annyira, mert a játék fele után ő is monoton menetbe vágta a fejszét.

A trailer szokás szerint meggyőző, de senki se várjon egy jó szavatossággal megáldott SM játékot. És még örülni is lenne okunk, ha nem egy AAA-s cím áráért kínálnák. De így? Casual cucc, de ne legyen igazam!
11.
11.
DON GONDOCS
NEm azért de szerintem nagyon jót tett a játéknak hogy visszahozták a cell-shaded grafikát illik ehez a témához. Ha a harc megmarad az SM játékokra jellemző intenzív és összetett és gördülékeny kombóknál akkor ez lessz az egyik legjobb Sm játék a SD és WoS után.
10.
10.
PGab
Ráadásul nemhogy next-gen grafikáról nem beszélhetünk, de ránézésre grafikai visszafejlődésről az előző részhez képest... :(
Amúgy meg simán csak gagyi a trailer, pedig SM fan vagyok
8.
8.
drat576
A videó narrátorának a hangja valahonnan nagyon ismerős, de nem ugrik be honnan.
...asszem megvan: VTM Bloodlines-ban nem ő volt Andrei?
7.
7.
Drazhar
Az elsőben rengeteg kihagyott ziccer volt, a főszál kivételével pedig dögunalmas, klisés missziók, remélem ezen javítottak. (Bár ránézésre a város ugyanolyan halott a videó alapján)
5.
5.
Angelwing
Jó hír! első része is jó lett,jöhet,várjuk szeretettel :)
4.
4.
crytek
1.
1.
DON GONDOCS
Az első része is jó lett bár kicsit rövid volt, de legalább izgalmas és szórakoztató.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...