The Amazing Spider-Man 2 3DS, Mobil, PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A második újgenerációs Pókember-film is kapott játékváltozatot természetesen.

Megvan az új Pókember

Hosszas válogatás után a Sony és a Marvel bejelentette, hogy megtalálták azt a színészt, aki a jövőben Peter Parkert alakíthatja majd, rajta kívül pedig a következő film rendezőjét is bemutatták.

Pókember is csatlakozik a Marvel filmjeihez

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk legfrissebb híre, hogy a Sony és a Marvel bejelentette: dűlőre jutottak Pókember-ügyben, így a jövőben a derék hálószövő is a Marvel Cinematic Universe részese lesz.

Heti akciók és leárazások - 39. hét

Újabb akciókat kanalaztunk össze számotokra a hétre az ezek után rendszeresen érkező spórolás-centrikus rovatunkban. Kérésetekre a sorba ezúttal a PlayStation Network és az Xbox Live Gold akciói is beálltak.

Amerika: még mindig veri a PS4 az Xbox One-t

Lelkesek az amerikai játékosok, úgy veszik az újgenerációs konzolokat, mint a cukrot, a Microsoft viszont kevésbé örülhet, mert a többségük áprilisban is a PlayStation 4-re szavazott.

The Amazing Spider-Man 2 teszt

Az új Pókember-film mellé új Pókember-játék dukál, és bár az első rész játékváltozata után nem vártam túl sokat a folytatástól, még így is eléggé kiábrándító lett a végeredmény.

Brit toplista: visszatért a Titanfall

Egy hétig adta át másnak a dobogó legfelső fokát a Titanfall, a múlt héten ismét a Respawn Entertainment FPS-e volt a legkeresettebb játék. Egyetlen újoncunk volt, de ő meg sem közelítette az élbolyt.

Brit toplista: Pókember legyűrte a Titanfallt

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista: a múlt héten végre megtört a Titanfall uralma, a The Amazing Spider-Man 2 játékváltozata tudta legyűrni a pilótákat és a titánokat.

Frissítve: The Amazing Spider-Man 2 launch trailer

Pénteken kerül a boltok polcaira a The Amazing Spider-Man 2 szinte minden létező platformra az Xbox One kivételével. Reméljük, hogy nem csupán a film farvizét lovagolja meg az adaptáció.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvége következik, ami azt jelenti, hogy az addig hátralévő napokban alkoholos vattával tisztogatjuk az egerünket és a kontrollerünket, hogy felkészüljünk a játékmaratonra. De lesz hozzá játék is?

The Amazing Spider-Man 2 - az első 15 perc

Nyakunkon az új Pókember-mozi, és vele együtt hamarosan egy új játék is a boltokba kerül. Most ebbe nézhettek bele 15 perc erejéig, persze csak akkor, ha nem zavarnak a spoilerek.