Sztárparádé a The Elder Scrolls Online-ban

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 23.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda bejelentette a The Elder Scrols Online szinkronszínészeit - persze nem az összeset, csupán a hollywoodi sztárokat. Megbízható, régi motorosok ők - a minőség garantált. De beszéljenek inkább az érintettek!

John Cleese, Malcolm McDowell és a dögös Kate Beckinsale kölcsönzik a The Elder Scrolls Online főbb NPC-inek hangját. A felhozatalt erősíti még Bill Nighy, Alfred Molina, Michael Gambon és Lynda Carter - utóbbi nőszemély már ismerős lehet a Skyrim rajongóinak.

Az alábbi videóban most ők beszélnek a munkájukról és az MMO-ról. A TESO április 4-én jelenik meg PC-re, Macre, és júniusban Xbox One-ra és PS4-re is befut. Köszi, ArrowCross!

16.
16.
Ragnarox007
#15: Konkrétan nem rád gondoltam, de mindegy :D Szóval nem is értem, hogy miért vetted magadra...Elsősorban azokra gondoltam, akiknek tényleg fogalmuk sincs a dolgokról, de közben lökik a rizsát-fikát ezerrel hogy így szar, úgy szar, közben pedig 1 percet nem játszottak még az adott játékkal.
15.
15.
goblinfing
#14: Ha okoskodni szerettem volna akkor leírtam volna hogy mért fog ez is kihalni, igaz én csak 1 fogalma sincs miről beszél" megmondó ember vagyok. Anno megkaptam az anyázást mikor mondtam hogy swtor f2p lesz 1 éven belül, mikor itt mutogatták :) Na de ne legyen igazam hogy ez is meghal.
14.
14.
Ragnarox007
#13: Szerintem is-is... Ami ellen nem sokat tehetünk, maximum szánakozva nézzük a sok nagypofájú "fogalma sincs miről beszél" megmondó emberkét. Sajnos ilyen világot élünk, és lassan egyre több lesz az ilyen.
13.
13.
kmonyesz
Egyet nem értek. Hogy PiszkodFred hozzászólásaihoz hasonló stílusú és nívójú kommenteket miért egyre ritkábban lehet látni? A divat fikázás miatt, vagy tényleg ennyire gyökerek lettek az emberek?
12.
12.
Extol
#9: Végre egy ember aki tapasztalatból beszél, és nem divatból fikáz. Ezek a jó kommentek. Én is megveszem az első nap nyomom az tuti, hosszú évek óta várok már erre
11.
11.
mestermagyar
Nem csoda, hogy nem futja egyszerre több zónára, ha ömlesztik a pénzt...
10.
10.
supair
#9: A világ nagyon megfogott,pedig az első találkozásom vele a Morrowind /xbox/ volt.
Köszönöm hogy leírtad mit tapasztaltál.
Jelentkeztem a nyílt bétára /xboxOne/,s az ott tapasztaltaktól függetlenükl megveszem a játékot és előfizetek rá.Pont azt hallottam tőled amire eddig számítottam.
Várom a folytatást.
9.
9.
PiszkosFred
#8: Január eleji béta már nemzetközi lett, nagyon sok magyar bejutott, már ideje volt a kb 10 hónaps "us/canada only" tesztek után.

Van a játéknak hiányossága, és nem egy furcsasága is, de minimálisan. Aki szerette a Skyrimet, és nem csak 10 órát játszott vele majd uninstall, annak ez is tetszeni fog. Aki viszont egy wow vagy gw2 klónt szeretne, vagy ahhoz hasonló megoldásokat, harcot, vagy megijed a szabadságtól, és jobb szereti ha vezetik a küldetések között kézenfogva, és nem saját magának kell eldönteni, hogy éppen merre megy és mit akar majd csinálni, az most felejtse el a játékot, mert csak kidobott pénz a részéről.

De a tesztek csak 1-17 szint közötti zónára vonatkoztak, ott játszottunk három napig legutóbb, a pvp csak nagyon kis ideig volt elérhető valami hiba miatt, illetve szinte semmit sem láttunk a high és az endgame tartalomból - márpedig ez az egész sava borsa. A szintezős tartalom kb. 400-450 órányi játékot biztosít, de ez el fog fogyni, és ha nincs megfelelő PVE endgame, megette a fene az egészet. A héten megjelent videóban látható volt egy boss(ocska) meg egy Dark Anchor encounter, de ezek csak random eventek az 50+ területeken, nem "raidek" vagy ahhoz hasonló 12 fős guildeket megmozgató összecsapások, amelyekre kíváncsiak az emberek. Ezért is mondom, hogy amit láttunk, az zseniális - a hibáival együtt -, de ez alapján nehéz megítélni az ESO szavatosságát, ahhoz végre többet kellene látni a teszteken.
8.
8.
supair
#7: A hallottam ettől-attól nem mérvadó!
Számomra.
Beletoltál 20 órát?!
Ez a vélemény.
7.
7.
PiszkosFred
#6: Hát, hogy hatalmas hiszti lesz pár hétig, az garantálható. De aztán letisztul a kép, és nyárra (3-4 hónap végére) kiderül, hogy mit is tud a játék, és a havidíjas rendszer fenntartható e hosszú távon. Addig ember nincs, aki látja ezt előre. 5 évig, a következő single TES részig biztos, hogy élni fog a projekt, hogy milyen formában, kiderül.

Én imádtam a béta alatt beletolt 20-25 órát január elején, de látod, más meg trágyázza. Egy-egy.

Nyár közepére okosabbak leszünk :)
6.
6.
Jani379
#4: Szép volt. :)

Kiváncsi leszek milyen lesz a fogadtatás áprilisban, no meg a júniusi konzolos rajt is érdekes lesz a havidíjas modell miatt. Meglátjuk.
5.
5.
supair
#4: Nálad a pont Fred! :-)
4.
4.
PiszkosFred
#1: Teljesen igazuk van. Viszont kérlek szólj nekik, hogy ez esetben ne könyörögjenek a szoc. csatornákon az újabb meghívók és újabb beta sessionök miatt, mert a fejlesztők még elhiszik, hogy jót alkottak, és a végén még megjelenik ezt a trágya.
2.
2.
Dark_Temptation
nekem sem tetszett.. semmi különleges nincs benne.
1.
1.
goblinfing
Béta testerektöl azt hallottam elég nagy trágya lett a játék..ráadást subbos..hááát..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...