Mighty No. 9 - íme, az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 26.
  • Képek
Link másolása
Eddig csak concept artokat láttunk Keiji Inafune Mega Man-ihletésű akció-platformeréből, most viszont befutottak a játékról az első screenshotok is. Erősen alfásak, sok minden hiányzik róluk, de kezdetnek ez is megteszi...

Persze nem csoda, hogy még csak ennyit mutattak belőle, a játékra 2015 áprilisáig kell körülbelül várni, az pedig nagyon messze van - akárhogy számoljuk, több mint egy évnyire.

Sebaj, ha biztosan jó lesz, ráadásul mindenki játszhat majd vele, mert a Mighty No. 9 összesen tíz platformra készül majd el: lesz belőle PC-s, maces, linuxos, PS3-as, PS4-es, PS Vitás, Xbox 360-as, Xbox One-os, Wii U-s és 3DS-es változat is.

16.
16.
RangerFox
#9: Igazad van, szeretem a platformereket. Jó, talán egy kicsit túlzás volt az 500 Forint, ezzel csak annyit akartam mondani hogy ne teljes árú játékként kerüljön piacra. Legközelebb pontosítok, bocsánat a kellemetlenségért.
15.
15.
Ennek a játéknak a megjelenése szerintem videojáték mérföldkő lesz, tíz platform, mindenki játszhat majd vele, és mindenki fog is :-)
14.
14.
gegory
őszintén?!? Engem megvettek a hangulattal. SNES, PC Megaman filling lengi körül. Nincs textúra a pályán még? Aki ezzel játszott anno az tuti még a szerepjátékokat kockával játszotta és papíron vezette az eredményeket és annak szerencsére van fantáziája, hogy fog kinézni a játék texturával :P Úgy én is adta,m bele a pénz lássuk mit hoznak ki belőle
13.
13.
Norbiii
Hát ez nagyon zsír, emlékeztet a SNES-re. :D
12.
12.
Dreadlox
ahh végre visszatér megaman^^
11.
11.
grawee
10.
10.
kastorhun
#6: Most komolyan ki mondta hogy kész van?
9.
9.
Trapyd
#4: Sejtettem én, hogy elolvastad mivel, te is szereted a platformereket és ez miatt nem értem, miért degradálod le 500Ft os játékká.
7.
7.
jszili32
Naggyon jó lesz ez gyerekek!
6.
6.
grawee
egyelőre nem látszik rajta a 3.845.000 dollár
5.
5.
DollSyndrome
4.
4.
RangerFox
#2: Olvasni és írni is tudok. Ezzel mégis ,mit akartál mondani? Egy alfa verzióban lévő játékról látható 3 screenshot és az az információ hogy tíz platformra fog megjelenni 2015-ben... -.-
3.
3.
Az utolsó 2 kép tuti nem a végleges változat, ez szerintem valami teszt pálya lehet.
Ja és valószínűleg Unreal Engines a játék mert azok ott BSP-k.
2.
2.
Trapyd
#1: Ne haragudj, de hogy tudsz írni, ha olvasni nem?
1.
1.
RangerFox
Ha 500 Forintnál nem lesz több akkor megveszem. Így a képek alapján nagyon ingyenes flash alapú játék beütése van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...