Kingdom Come - a forradalmi közelharcokról

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 12.
  • Videó
Link másolása
Alacsonyan szállnak a Kingdom Come: Deliverance-látnivalók, amire szükség is van, hiszen rajongók milliói várják epekedve a realisztikus szerepjátékot. A Warhorse csapata most a forradalminak szánt közelharcokról mesél.

Nem kisebb szavakkal dobálózik a Warhorse a Kingdom Come: Deliverance közelharci rendszerét illetően, egyenesen forradalminak titulálta a mechanikát. Karddal és pajzzsal felszerelkezve vagdalkozhatunk, suhinthatunk, üthetünk és rúghatunk, ahogy a csövön kifér - persze nem eszetlenül, hanem komoly taktikát felvonultatva.


Egyedül az állóképességünk aktuális szintje szabhat határ a mozdulatainknak, hiszen egy súlyos páncél alatt még a legfittebb katonából is gyorsan elfogy a szusz. A fejlesztők "különleges" csetepatékat ígérnek, nem fogunk tucatnyi ellenféllel harcolni egyszerre, minden küzdelem egyedi és sokkal több annál, mint amit egy hack & slashben megszoktunk. 

A támadásoknak tizennyolcféle variációja létezik, az ellenfél testén hat strike-zóna található, a blokkolás eltereli a bejövő ütéseket minden szögből, ha kitérünk a csapások elől, akkor látványosan ellentámadhatunk. De mindenről beszéljen inkább a fenti videó.

A Kingdom Come: Deliverance jövőre jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
5.
markoci555
szerintem nem is lehet háttérnézetes, ha realisztikusat akarnak akkor csakis fp
4.
4.
Grabowsky30+
Egyre jobban tetszik ez a játék! Nagyon kíváncsi leszek mi lesz belőle!
3.
3.
mestermagyar
Mount and blade után az ember isten lesz ebben a játékban. XD Ott is ebből áll az egész: ál oldalról ütés, ami igazából fentről jön stb.
2.
2.
crytek
Jaj de messze van még :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...