Outlast - megvan a Whistleblower DLC dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 26.
  • Letöltés
Link másolása
Áprilisban mind a PC-s, mind a PS4-es Outlast kibővül egy előzménytörténettel. Azt a figurát alakítjuk benne, aki a Mount Massive falain belül fülest adott Milesnak, az alapjáték újságíró főhősének, miszerint az intézmény romlott.

Miután a DLC-t tavaly halloweenkor bejelentették, most már azt is tudjuk, hogy áprilisban érkezik a Whistleblower névre keresztelt előzményhistória az Outlasthez, ami számos olyan kérdést megválaszol, amit nyitva hagyott az alapjáték története. PC-n és PS4-en egyaránt.

Új főhősünk beceneve whistleblower, aki szoftverfejlesztőként került a Murkoff Corporationhöz, ő az az ember, aki már nem tudta tovább eltűrni a gonosz kísérleteket, ezért e-mailben értesített több újságírót a világon, hogy nosza, rántsák már le a leplet a romlott és profitorientált társaságról - mialatt hősünk a Mount Massive falai közt dolgozott a szigorú titoktartás miatt nem beszélhetett feleségével és gyermekével. Az elmegyógyintézetben ugye embertelenül bántak a betegekkel, s az orvosok és a tudósok semmitől sem riadtak vissza a pénz reményében. Persze be is üt a baj.

A kiegészítőben testközelből élhetjük át az alapjátékot megelőző végzetes eseményeket, miközben ellátogatunk a Mount Massive eleddig ismeretlen helyszíneire, s találkozunk új figurákkal is. Kicsi szomorúak vagyunk, hiszen ez a DLC lesz az Outlast utolsó fejezete.

7.
7.
simon 555
#6: Szerintem jövőhét szerdáig, akkor jön az új adag elvileg.
De ha beteszed download listbe akkor bármikor letöltheted.
6.
6.
ulikedegs
meddig lesz ingyenes letölthető plusból? vagy már nem is az?
5.
5.
KENKILL
Jézusom az a kép :D Jó lesz, várom már.
4.
4.
biohazard rex
Tuti az lesz a vége, hogy bekattan és kinyírja magát. De ne legyen igazam :)
3.
3.
kopic
Majd Youtubon lecsekkoljuk.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...